ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ξανά στο προσκήνιο ο Χουράδο

Ξανά στο προσκήνιο ο Χουράδο

Ο Χοσέ Μανουέλ Χουράδο επανέρχεται στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Τα δεδομένα για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Σάλκε.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση ενός "δεκαριού", που θα κάνει τη διαφορά. Το όνομα του Χοσέ Μανουέλ Χουράδο της Σάλκε επανέρχεται στο προσκήνιο για την πειραϊκή ομάδα!

Όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος, ο Ολυμπιακός είναι μία προοπτική (η άλλη είναι η ισπανική Μάλαγα) για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες κοντά στην επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο 26άχρονος (29/6/1986) ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη Σάλκε από το 2010 (είχε πάρει μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι του ποσού των δεκατριών εκατομμυρίων ευρώ), δεν υπολογίζεται από τη γερμανική ομάδα, που επιδιώκει είτε να τον παραχωρήσει με μεταγραφή είτε ως δανεικό.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία αγοράς, ωστόσο με τη μορφή δανεισμού το deal είναι πιθανό να ολοκληρωθεί! Θυμίζουμε πως τον περασμένο Απρίλιο, ο Ολυμπιακός μέσω του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς είχε ζητήσει από τη Σάλκε τον ετήσιο δανεισμό του Χουράδο, η γερμανική ομάδα είχε απαντήσει θετικά, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να περιμένει μήπως προέκυπτε πρόταση από καλύτερο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου