ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί…»

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί…» 

25/7/2012

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί…»
Απέφυγε να πάρει σαφή θέση υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών για την υπόθεση της Βούλας Παπαχρήστου. Οι συναθλητές της Ελληνίδας άλτριας, αν και αναγνωρίζουν πως είναι κρίμα οι κόποι της να πάνε χαμένοι, τονίζουν πως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στα σχόλια που κάνει η αναπαράγει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι πολύ κρίμα, όλο αυτό το περιστατικό που συνέβη σήμερα. Για εμάς τους αθλητές είναι αντιληπτή η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, τους κόπους και τις δυσκολίες που περνάει κάποιος, προκειμένου να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όμως ιδιαίτερα σε ευαίσθητες χρονικές περιόδους, όπως είναι η παραμονή της έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων, όπου όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω στους αθλητές, οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε ή το τι αναπαράγουμε στα social media, καθώς η οποιαδήποτε δήλωση -έστω και χάριν αστεϊσμού- μπορεί να γιγαντωθεί και να πάρει διαστάσεις.

Οι Έλληνες Αθλητές έχουμε σαν Στόχο και Αποστολή, να αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα και τα Αθλητικά Ιδεώδη. Για εμάς ο αγώνας είναι ο ορισμός της αποδοχής της διαφορετικότητας, σεβόμενοι όλους τους Αντιπάλους, με τους οποίους δεν μας χωρίζει τίποτα άλλο, παρά μόνο η αξία εκπροσώπηση των χωρών μας.

Για εμάς τέλος, προέχει η Προστασία, η Ηρεμία και το Κύρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής και κάνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, να συμβάλλουν ως προς την διαφύλαξη των παραπάνω».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου