ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μοδέστο: "Θα βοηθήσει ο Γκρέκο"

Μοδέστο: "Θα βοηθήσει ο Γκρέκο"

Ο Φρανσουά Μοδέστο μίλησε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Λεάντρο Γκρέκο, ενώ αναφέρθηκε και στο περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο φόρεσε.
Ο Κορσικανός μεσοαμυντικός αναφέρθηκε και στα φιλικά παιχνίδια επί πορτογαλικού εδάφους, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα σε Μπράγκα και Νιούκαστλ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μοδέστο στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό με τη Φαρένσε: "Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έτσι ώστε να συνεχίσουμε και να βρούμε τους ρυθμούς που χρειαζόμαστε για τη χρονιά. Επίσης ήταν ένας αγώνας που πήραμε και ένα καλό αποτέλεσμα".

Για την επιστροφή των διεθνών: "Σίγουρα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς και είναι καλό που επέστρεψαν από τις Εθνικές ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω στου Ρέντη και δεν έχουν ταξιδέψει μαζί μας. Όταν θα είμαστε όλοι μαζί και έτοιμοι θα γίνουμε και πάλι μία δυνατή ομάδα".

Για τα φιλικά με Μπράγκα και Νιούκαστλ: "Σίγουρα θα είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτό με τη Φαρένσε. Είναι δύο δυνατές ομάδες, όπως είμαστε και εμείς. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με δυνατές ομάδες, θα είναι δύσκολα παιχνίδια, τα οποία θα είναι μακριά από την έδρα μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να συγκρίνουμε το δικό μας επίπεδο με αυτό των δύο ομάδων".

Για την απόκτηση του Γκρέκο: "Τον γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σίγουρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες και θα βοηθήσει στη μεσαία γραμμή. Μακάρι να έρθει σύντομα κοντά μας για να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει στους ρυθμούς της ομάδας".

Πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο που αγωνίζεται στα φιλικά με το περιβραχιόνιο: "Αν και οι αρχηγοί είναι ο Τοροσίδης, ο Αβράαμ και ο Ιμπαγάσα, είναι σημαντικό να φοράς το περιβραχιόνιο και σε κάνει να αισθάνεσαι υπερήφανος όταν συμβαίνει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου