ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ακούραστος ο Μάντζαρης

Ακούραστος ο Μάντζαρης 

26/7/2012

Όταν αποκτήθηκε πέρσι, δεν γέμιζε το μάτι κανενός. Η πρόοδος του, ωστόσο, ήταν εξόχως εντυπωσιακή, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στην ασίγαστη διάθεση του για δουλειά! Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συνεχίζει με την ίδια όρεξη και το φετινό καλοκαίρι, καθώς μετά την επιστροφή της Εθνικής Ελλάδας από την Βενεζουέλα δεν έχει σταματήσει το ατομικό του πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα ο 22χρονος πλέι-μέικερ μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του Περιστερίου και του Νέου Φαλήρου. Στην γενέτειρα του πηγαίνει σε φυσικοθεραπευτή, ώστε να δυναμώσει τον αστράγαλο του, μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο φιλικό με τη Βραζιλία και στο ΣΕΦ προπονείται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παππά και του Ανδρέα Γκατζούλη.

Έπαινοι Μίσσα για Κατσίβελη

Μαζί του έχει για παρέα και τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος επίσης παρουσιάζει αξιοζήλευτο πρόσωπο. Μάλιστα ο Κώστας Μίσσας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 21χρονο γκαρντ, τον οποίο είχε μαζί του στην Β Εθνική ανδρών, που δημιούργησε φέτος. Όπως κι ο Μάντζαρης, έτσι κι αυτός, αντί να πάει διακοπές (όπως άλλωστε αμφότεροι δικαιούνται και ουδείς μπορεί να τους αρνηθεί), έχει μείνει στην Αθήνα και προσπαθεί να βελτιωθεί σε ορισμένα τεχνικά σημεία.
Στα φιλικά της Αυστραλίας ήταν από τους καλύτερους της Β Εθνικής και ο Μίσσας θεωρεί ότι αν συνεχίσει να δουλεύει, έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.
Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια σοφή επένδυση και με τους δύο περιφερειακούς, οι οποίοι κάνουν τις σωστές κινήσεις για να καθιερωθούν στο κορυφαίο επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. 


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου