ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απέφυγε το σοκ η Βραζιλία -Λευκορωσία - Νέα Ζηλανδία 1-0-Στραβοπάτημα για Μεγάλη Βρετανία(videos)

Απέφυγε το σοκ η Βραζιλία -Λευκορωσία - Νέα Ζηλανδία 1-0-Στραβοπάτημα για Μεγάλη Βρετανία (videos) 

27/7/2012

 

 Απέφυγε το σοκ η Βραζιλία  

Απέφυγε το σοκ η Βραζιλία
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας, η οποία τελικά επικράτησε με σκορ 3-2 της Αιγύπτου και μπήκε με το… δεξί στη διοργάνωση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λευκορωσία πήρε το «τρίποντο» με σκορ 1-0 επί της Νέας Ζηλανδίας, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Κώστα Μπαρμπαρούση να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι.

Σκέτη… μαγεία ήταν οι Βραζιλιάνοι στα πρώτα 30΄ της πρεμιέρας τους στο Λονδίνο. Ο Ράφαελ αρχικά (16΄) και ο Νταμιάο (26΄) έκαναν το 2-0 μετά από ισάριθμες ασίστ του νεοαποκτηθέντα μεσοεπιθετικού της Τσέλσι, Όσκαρ. Το 3-0 «έγραψε» ο Νειμάρ τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Χουλκ.

Και ενώ όλοι υπολόγιζαν στα πόσα γκολ θα σταματήσει το… κοντέρ της «σελεσάο», η ροή του αγώνα άλλαξε με τους Αιγύπτιους να ανεβαίνουν. Στο 52΄ ο Άμπο Τρίκα μείωσε σε 3-1, ενώ στο 76΄ ο Σαλάχ έκανε το 3-2 και έβαλε «φωτιά» στην αναμέτρηση. Στα εναπομείναντα 15λεπτά δεν μπήκε κάποιο γκολ και η Βραζιλία πήρε τους τρεις βαθμούς, έστω και αγχωτικά στο τέλος.


Λευκορωσία  - Νέα Ζηλανδία 1-0

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λευκορωσία με ένα γκολ του Μπάγκα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους «χάρισε» το πολύτιμο τρίποντο στην εθνική του, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία. Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε και στα 90΄ του αγώνα, χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα για την εθνική της χώρας του.

Βαθμολογία τρίτου ομίλου:

1. Βραζιλία 3
2. Λευκορωσία 3
3. Νέα Ζηλανδία 0
4. Αίγυπτος 0

«Στραβοπάτημα» για Μεγάλη Βρετανία (video)

«Στραβοπάτημα» για Μεγάλη Βρετανία (vid)
Η Μεγάλη Βρετανία δεν ξεκίνησε όπως θα φανταζόταν τις υποχρεώσεις της στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα του Στιούαρτ Πιρς έμεινε στο 1-1 με τη Σενεγάλη στο «Ολντ Τράφορντ», με τον Μπέλαμι (20’) να ανοίγει το σκορ και τον Κονατέ να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Με τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η πρωτοβουλία των κινήσεων πέρασε στους γηπεδούχους οι οποίοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου.

Οι δύο μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Στιούαρτ Πιρς συνεργάστηκαν, με τον Ράιαν Γκιγκς να εκτελεί το φάουλ και τον Κρεγκ Μπέλαμι να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια η Σενεγάλη προσπάθησε να βρει τον τρόπο να απαντήσει, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι τα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Αμπντουκαριμέ Ντιούφ πάντως, κατάφερε να… παγώσει το «Ολντ Τράφορντ», όταν ο Μουσά Κονατέ οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες έμειναν στον ένα βαθμό και το μείον δύο από την Ουρουγουάη, η οποία νωρίτερα επικράτησε δύσκολα 2-1 των ΗΑΕ.
Great Britain U23 1-1 Senegal U23

Vezi mai multe video din sport

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μεγάλη Βρετανία: Μπάτλαντ, Ρίτσαρντς, Μπερτράντ, Τέιλορ, Κόουκερ, Γκιγκς, Ρόουζ, Άλεν (63’ Ράμσεϊ), Κλέβερλι, Μπέλαμι (79’ Κορκ), Στάριτζ (45’ Σόρντελ)

Σενεγάλη: Μανέ, Γκιγιέ, Σουαρέ (87’ Γερό), Σις, Μπα, Τουρέ, Ντιαμέ, Γκιγιέ (42’ Κουινάτε), Κονατέ, Μπαλντέ (65’ Γκιγιέ), Μανέ
Πηγή: England365.gr

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου