ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας μιστερ Ντόρσεϊ...

Το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται κι ο παπας μιστερ Ντόρσεϊ...

28/7/2012

Τελειώνει η υπομονή του Ολυμπιακού αλλα και του κοσμου του στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ ας μας απαντησει αλλιώς οι ερυθρόλευκοι θα εξετάσουν άλλες λύσεις σέντερ που να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.
Στον Ολυμπιακό έχουν αντιμετωπίσει με καλή διάθεση το θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, έχοντας δείξει μεγάλη υπομονή και κατανόηση στην προσπάθεια του 29χρονου σέντερ να καταφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Η υπομονή, όμως, έχει και τα όρια της και στον Ολυμπιακό σιγά-σιγά τελειώνει.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν σύντομα να έχουν μία ξεκάθαρη απάντηση από τον Τζόι Ντόρσεϊ, για το αν θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στο ΝΒΑ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης του έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει ζητήσει χρόνο ώστε να απαντήσει.

Οι μέρες όμως περνούν, πλησιάζει ο Αύγουστος και ο Τζόι Ντόρσεϊ ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό, ώστε να γνωστοποιήσει τις τελικές προθέσεις του.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, λοιπόν, πήραν απόφαση πως δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη τον 29χρονο σέντερ.

Και αν ο Αμερικανός συνεχίσει έτσι, τότε θα τερματίσουν τις όποιες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, εξετάζοντας, πλέον, άλλες περιπτώσεις "5αριών", κυρίως Αμερικανών, οι οποίοι θα συγκεντρώνουν τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με εκείνον. Έναν καλό σέντερ, δηλαδή, ο οποίος να παίζει κυρίως πολύ καλή άμυνα, που να μαζεύει μπόλικα ριμπάουντ και να είναι φόβητρο μέσα στην ρακέτα.

Όσο για τον Αμερικανό σέντερ; Δοκιμάζεται από ορισμένους συλλόγους του ΝΒΑ αυτή την περίοδο, με ποιο πρόσφατη ομάδα εκείνη του Μαϊάμι, αλλά καμία δεν δείχνει να... συγκινείται από τις δυνατότητες του Τζόι Ντόρσεϊ. Θέλει να εξαργυρώσει ο παίκτης την φήμη του ως μέλος του Πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά δεν τα καταφέρνει.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου