ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Δίνουν μάχη πολλοί!

Δίνουν μάχη πολλοί! 

28/7/2012

Πρέπει να κάνει επιλογές...

Ο ανταγωνισμός μέσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι εντονότατος και ο άχαρος ρόλος της επιλογής περνά μοιραία στον Λεονάρντο Ζαρντίμ.


Η σημαντική τριπλέτα φιλικών αγώνων στην Πορτογαλία έφερε τον αναμενόμενο… πονοκέφαλο στον τεχνικό των "ερυθρολεύκων", ο οποίος δοκίμασε διαφορετικά σχήματα ανά ματς - και κατά τη διάρκεια αυτών - και διαπίστωσε το υψηλότατο επίπεδο των ικανοτήτων του ρόστερ που διαθέτουν οι νταμπλούχοι. Το τελευταίο αυτό ευχάριστο συμπέρασμα έρχεται να φέρει και τον προβληματισμό στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το λέμε αυτό γιατί ο υψηλός ανταγωνισμός και τα θετικά στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού δε μπορούν να αλλάξουν την αρχική απόφαση του, την προπόνηση με ένα ρόστερ που θα περιλαμβάνει 27-28 ποδοσφαιριστές.

Στην Πορτογαλία βρέθηκαν 24 ποδοσφαιριστές (Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ποτουρίδης, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Σουμπίνιο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Λυκογιάννης). Πίσω έμειναν Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής εκεί υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Θρύλο ο Λεάντρο Γκρέκο. Αν προστεθεί και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα επιστρέψει το Δεκέμβριο, Ο Κέβιν Μιραλάς αλλά και ένα υποψήφιος στόπερ, μα και χαφ που αναμένεται ότι θα αποκτηθούν αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο, τότε, αφαιρώντας του Χαβίτο και Δασκαλάκη που δεν υπολογίζονται, το ρόστερ του Ολυμπιακού απαριθμεί 30 ποδοσφαιριστές.

Τον αριθμό αυτό θέλει να ελαττώσει όσο το δυνατόν περισσότερο ο Ζαρντίμ και για το λόγο αυτός δεν έχει άλλη επιλογή από το να "κόψει" κάποιους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δουλέψει αποτελεσματικά την ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το σύλλογο, ο Ζαρντίμ μελετά ακόμα και στο αεροπλάνο της επιστροφής, προκειμένου να αποφασίσει ποιους παίκτες θα πάρει μαζί του στο Έρμελο της Ολλανδίας. 

Μπορεί λοιπόν να προκαλεί ζήλια σε πολλούς αντιπάλους η πληρότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά ένας λειτουργικός αριθμός στο σύνολο των ποδοσφαιριστών αναγκάζει τον Ζαρντίμ να "κόψει" ποδοσφαιριστές με αξιοπρόσεκτα στοιχεία και διακριτούς ρόλους. 


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου