ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

28/7/2012

To κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα θα δημοσιευονται ολα τα νεα της SUPER LEAGUE Ο Τάσος Καραμάνος στην Web TV 

28/7/2012

Ο Τάσος Καραμάνος στην Web TV
Τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και τα «θέλω» του για τη νέα σεζόν έκανε ο Τάσος Καραμάνος, ο οποίος μίλησε στην Web TV του www.sport-fm.gr και τον απεσταλμένο στο Πράβετς της Βουλγαρίας, Βασίλη Μοιρώτσο.




Τρεξιματάκι με απόντες

Τρεξιματάκι με απόντες
Μετά την ολοκλήρωση και του πρώτου μέρους των φιλικών προετοιμασίας της Ξάνθης, η ομάδα επανήλθε στις «σκληρές» προπονήσεις, ώστε να παρουσιάσει ακόμα πιο έτοιμο πρόσωπο στο φιλικό του επόμενου Σαββάτου (4/8), έχοντας τρεις απουσίες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη βγάλει κάποια συμπεράσματα από τους πρώτους αγώνες του συλλόγου και σίγουρα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει και κάποιες εισηγήσεις για μεταγραφές στις θέσεις που έχει κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Το πρωί του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί νωρίς-νωρίς προπόνηση η οποία περιλάμβανε ασκήσεις αποθεραπείας, ώστε να χαλαρώσουν οι παίκτες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν χαλαρό αερόβιο τρέξιμο.

Χωρίς τρεις πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, καθώς οι Ντάνι, Φλίσκας και Μπέρτος δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσαν και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν. Ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας στο ιατρικό επιτελείο και αναμένεται να «μπουν» κανονικά και πάλι σε αγωνιστικό ρυθμό.

Στη Φορτούνα ο Μαλεζάς

Στη Φορτούνα ο Μαλεζάς
Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ύστερα από μέρες διαπραγματεύσεων ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη γερμανική ομάδα, με τον διεθνή αμυντικό να περνάει από ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (29/7) και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσει τον Στέλιο Μαλεζά να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, προτείνοντάς του πρόωρη ανανέωση στο συμβόλαιό του, έως το 2015 και ετήσιες απολαβές 230.000 ευρώ. Ωστόσο, η απόφαση του διεθνούς αμυντικού ήταν ειλημμένη, καθώς ήθελε να συνεχίσει την καριέρα στην Bundesliga και τη νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Έτσι το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την παραχώρηση του Μαλεζά, με τον τελευταίο να περνά τη Δευτέρα (30/7) από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στα ταμεία του περίπου 450.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μαλεζά και άλλες 50.000 στο τέλος της χρονιάς, εφόσον η Φορτούνα παραμείνει στην Bundesliga.

Ο 26χρονος άσος θα υπογράψει έναντι 350.000 ευρώ ετησίως (με μπόνους που μπορούν να του αποφέρουν μέχρι και 200.000 ευρώ επιπλέον). Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, έχοντας στα υπόψη τον Βαγγέλη Μόρα και δύο περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Τέλος και τυπικά ο Κρέσιτς

Τέλος και τυπικά ο Κρέσιτς 
Παρελθόν οριστικά από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ζήτησε να αποδεσμευτεί και σήμερα μετά από διαβουλεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή για τη λύση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος άσος θα χαρίσει οφειλόμενα που φτάνουν τις 250.000 ευρώ για να κερδίσει την ελευθερία του.

Ο Κρέσιτς αγωνιζόταν από το 2009 στον ΠΑΟΚ (προερχόμενος από τον Πανιώνιο) έχοντας συνολικά 58 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα φημολογείται πως θα καταλήξει κι αυτός στη Λεβερκούζεν, που έχει ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Σταφυλίδη.

Πλέον και δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είναι η μοναδική λύση για τη θέση του γκολκίπερ, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί για τερματοφύλακα. Στα υπόψη είναι και ο Μιχάλης Σηφάκης, που είναι ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το τέλος της συνεργασίας με τον Ντάριο Κρέσιτς:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του Dario Kresic. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Κίτρινος» και επίσημα ο Πουλίδο

«Κίτρινος» και επίσημα ο Πουλίδο
Την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν ανακοίνωσε το Σάββατο (28/7) ο Άρης.

Ο 33χρονος αμυντικός, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, υπέγραψε (από χθες) συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους «κίτρινους» και την Κυριακή (29/7) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο Μάρτιν για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1979, έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 4 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κονκουέσε (29 συμ- 5 γκολ) Ράγιο Βαγεκάνο (34συμ-4 γκολ), Σπόρτινγκ Χιχόν (22 συμ-4 γκολ), Χετάφε (81 συμ-4 γκολ), Αλμερία (26 συμ-3 γκολ), Σαραγόσα (45 συμ- 2γκολ)».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Πουλίδο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Είμαι δυο χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω πολύ καλά πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και σίγουρα να παίξω με την φανέλα του Άρη σε ένα γεμάτο Κλ. Βικελίδης».

Ίωση ο Καπίνο

Ίωση ο Καπίνο
Εκτός της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού έμεινε ο Στέφανος Καπίνο. Ο νεαρός τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από μία ίωση κι δεν προπονήθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Αντρέ Πίντο και Πάπε Σο, που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Αμφότεροι δύσκολα θα είναι έστω και στην αποστολή για το ματς της Τρίτης με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα ολοκληρώνεται αύριο το πρωί και το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Σκωτία.

Τους έστειλε…

Τους έστειλε…
Κατώτεροι των προσδοκιών του Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν οι τέσσερις Αργεντινοί που βρίσκονταν στο μικροσκόπιο του Πλατανιά.

Οι Μάρτιν Ναβάρο, Χοσέ Λουίς Μπαρεάλ, Χουάν Μαρτς και Ματίας Μίνιτς, οι οποίοι βρέθηκαν στην προετοιμασία των Κρητικών από την πρώτη ημέρα, δεν κατάφεραν να πείσουν τον Έλληνα τεχνικό, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ωστόσο, εξελίξεις για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας των Χανίων αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη, ο Κένταλ Ουκάρ, χτες (Παρασκευή, 27/7), πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Πλατανιά.

Κοντά σε Χοσέμι η Βέροια

Κοντά σε Χοσέμι η Βέροια 
Ο σχεδιασμός της Βέροιας συνεχίζεται ενόψει της νέας σεζόν με τη διοίκηση να «κοιτά» δύο παίκτες. Αρχικά, η «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Χοσέμι.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Καρταχένα, με την οποία αγωνίζονταν την προηγούμενη σεζόν, φαίνεται πως θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας.

Ακόμη, οι νεοφώτιστοι κοιτάζουν τον Ιωσήφ Δασκαλάκη για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ όπως όλα δείχνουν χάλασε η υπόθεση του Κώτσιου.

«Κρούση» ΟΦΗ σε Κουτσιανικούλη

«Κρούση» ΟΦΗ σε Κουτσιανικούλη
Την περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη εξετάζει ο ΟΦΗ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος πρόσφατα είχε δοκιμαστεί -ανεπιτυχώς- από την αγγλική Χαλ, δέχθηκε την «κρούση» από το Νίκο Μαχλά, μετά την επιστροφή του στην Κρήτη.

Το μοναδικό «αγκάθι» για την ομάδα του Ηρακλείου είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη του Εργοτέλη.

Λόγω του περιορισμού που έχει ο ΟΦΗ, στο θέμα των μεταγραφών, είναι αναγκασμένος να ψάχνει για παίκτες, οι οποίοι είναι γεννημένοι μέχρι το 1988. Από αυτούς που «παίζουν» στην αγορά, ο Νίκος Αναστόπουλος θεωρεί ως ιδανική περίπτωση εκείνη του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη είχε δοκιμαστεί πρόσφατα από την αγγλική Χαλ, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της για τον αποκτήσουν. Έτσι, μετά την επιστροφή του στην Κρήτη, ο νεαρός μέσος δέχθηκε την «κρούση» από τον Νίκο Μαχλά. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η περίπτωση του Κουτσιανικούλη, καθώς ο ΟΦΗ δεν είναι σε θέση να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό του και γι’ αυτό, η ομάδα του Ηρακλείου προσπαθεί να τον δελεάσει με τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου.

Είπε το «ναι» ο Γιάντσης

Είπε το «ναι» ο Γιάντσης 
Τη φανέλα της Κέρκυρας θα φορά και την επόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Γιάντσης, αφού το σίριαλ με τους Φαίακες είχε αίσιο τέλος.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε με τη διοίκηση και οι υπογραφές του νέου του συμβολαίου αναμένεται να… πέσουν όταν η ομάδα επιστρέψει από το Καρπενήσι.

Τα τυπικά απομένουν και για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, αφού ο Γερμανός αμυντικός φαίνεται πως θα παραμείνει στο νησί του Ιονίου.

Οι εν λόγω περιπτώσεις έχουν λύσει τα χέρια του τεχνικού της Κέρκυρας, Άκη Μάντζιου, ο οποίος έχει το δικαίωμα για ακόμη μία μεταγραφή (άνω των 24 ετών).

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι, μέχρι τις 5 Αυγούστου, όπου και θα επιστρέψει στο νησί.

Πάει Ιαπωνία ο Βελάσκες

Πάει Ιαπωνία ο Βελάσκες
Στην αποστολή της εθνικής Βενεζουέλας για το φιλικό που θα δώσει στις 15 Αυγούστου στην Ιαπωνία με το συγκρότημα της ασιατικής χώρας κλήθηκε ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του Παναθηναϊκού θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία και θα απουσιάσει από αρκετές προπονήσεις των «πράσινων».

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις 21 ή 22 Αυγούστου για τα play offs του Champions League, εφόσον περάσει τη Μάδεργουελ, ή στις 23 του μήνα για τα play offs του Europa League, αν αποκλειστεί από τους Σκωτσέζους.

Τσιάρτας: «Από τους καλύτερους της ΑΕΚ ο Καράμπελας»

Τσιάρτας: «Από τους καλύτερους της ΑΕΚ ο Καράμπελας»
Με τα καλύτερα λόγια για την ποδοσφαιρική αξία, αλλά και το ταλέντο του Νίκου Καράμπελα μίλησε στον ισπανικό Τύπο ο Βασίλης Τσιάρτας, με αφορμή τη μετακίνηση του αριστερού μπακ στη Λεβάντε.

«Είναι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, αξιόπιστος εντός κι εκτός γηπέδου. Μπορεί να τα καταφέρει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν είναι παίκτης του 10 ή κάποιος σταρ, αλλά ένας χρήσιμος ποδοσφαιριστής. Η Λεβάντε είναι ιδανικός σύλλογος γι’ αυτόν, γιατί παίζει ομαδικά και έχει αμυντικούς προσανατολισμούς. Σε αυτό το σύνολο μπορεί να προσφέρει πολλά», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Για τον Νίκο Καράμπελα μίλησαν επίσης ο Χουάν Κάλα, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Κίκε Ερνάντεθ. «Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τη Λεβάντε. Αν καταφέρει να προσαρμοστεί, μπορεί ακόμη και να κερδίσει θέση βασικού από τον Χουανφράν. Είναι δυνατός, γρήγορος και δύσκολα τον περνάς. Δεν είναι Ντάνι Άλβες ή Ζόρντι Άλμπα, φυσικά, αλλά μου άρεσε πολύ να παίζω δίπλα του. Επίσης είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και ανοικτός σε προσωπικό επίπεδο. Εξελίχθηκε πολύ υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ», τόνισε ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός άλλοτε τεχνικός της «Ένωσης» ανέφερε: «Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ένας παίκτης που μπορείς να εμπιστευτείς και ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει», ενώ ο Κίκε Ερνάντεθ, που συνεργάστηκε μαζί του στον Άρη, είπε: «Ήταν ένα παιδί που έπαιζε με πάθος. Από τότε που τον είχα εγώ στον Άρη έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες κι έχει παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να δούμε πόσο σύντομα θα καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ελπίζω να το κάνει γρήγορα».

Κάτι παραπάνω από παιχνίδι 

29/7/2012

Κάτι παραπάνω από παιχνίδι
Για τον Παναθηναϊκό οι αναμετρήσεις με τη Μάδεργουελ είναι πολύ πιο… σοβαρή υπόθεση από δύο απλά παιχνίδια. Από την έκβασή τους εξαρτάται σε μεγάλο-για να μην πούμε απόλυτα-η βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Ενδεχόμενη πρόκριση θα αποφέρει στο σύλλογο μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ της παρουσίας στους ομίλους του Europa League, χρήματα που θα αποτελέσουν βάλσαμο για τις οικονομικές πληγές της ομάδας. Παράλληλα θα διατηρηθεί «ζωντανό» το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, που μπορούν να… λύσουν το πρόβλημα του «τριφυλλιού». Αντιθέτως, ενδεχόμενος διπλός αποκλεισμός από την Ευρώπη, όπως συνέβη πέρυσι, θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην ΠΑΕ και μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη τη σεζόν. Κι όχι μόνο…

Όλοι στις τάξεις της ομάδας έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των προσεχών αγώνων. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να περάσει από την πρωινή προπόνηση στην Παιανία, με σκοπό όχι να φορτώσει με άγχος την ομάδα, αλλά να υπενθυμίσει τη σημασία της πρόκρισης και να εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. Μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα θα αναχωρήσουν αύριο για τη Γλασκώβη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Έχει καταλήξει

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει αποφασίσει ποιους θα εμπιστευτεί στο ματς της Τρίτης απέναντι στη Μάδεργουελ. Καρνέζης στο τέρμα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Βύντρα στην άμυνα, Μαρίνος δεξιά και Σπυρόπουλος αριστερά, με τον Βιτόλο κόφτη και λίγο μπροστά τους Ζέκα και Σισόκο, με τον Χριστοδουλόπουλο να κινείται πίσω από τον Τοτσέ. Ο Ισπανός φορ φαίνεται πως κέρδισε τη μάχη από τον Πετρόπουλο, παρότι ο τελευταίος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και χθες πέτυχε το μοναδικό γκολ του διπλού. Για λίγα λεπτά ως αλλαγή πιθανώς να χρησιμοποιηθεί και ο Φορναρόλι.

Εκτός αποστολής, που αναχωρεί το μεσημέρι (14:00), αναμένεται να μείνουν οι Καπίνο (ταλαιπωρείται από ίωση και υπάρχουν πίσω από τον Καρνέζη οι Κοτσόλης και Ταμπάκης), Πίντο και Σο (ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα).

Πάει γι’ άλλους 

29/7/2012

Πάει γι’ άλλους Ο... φάκελος του Τσιάρτα.
Μάντζιος και Μόρας αποτελούν δύσκολες περιπτώσεις για την ΑΕΚ, που είναι έτοιμη να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή της σε άμυνα κι επίθεση. Ο 29χρονος επιθετικός φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση 250.000 ευρώ από την Ίντερ Μπακού, ενώ ακόμη πιο δύσκολη είναι η περίπτωση απόκτησης του έμπειρου αμυντικού.

Η ΑΕΚ ήδη κοιτάζει (και) αλλού για να δυναμώσει το ρόστερ της. Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές στη γνώριμη για τον ίδιο ισπανική αγορά. Πρόκειται για τον 22χρονο Ισπανό εξτρέμ Αλμπέρτο Νογκέρα, που είναι ελεύθερος, και τον 21χρονο Ιάπωνα σέντερ φορ Χιρόσι Ιμπουσούκι, που ανήκει στη Σεβίλλη αλλά μπορεί να αποκτηθεί δανεικός.

Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» έχει υπόψη του και εναλλακτικές λύσεις (μια από αυτές είναι ο 26χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός Κριστιάν Στουάνι που ανήκει στη Ρετζίνα και έπαιξε για τρία χρόνια δανεικός στην Ισπανία σε Αλμπαθέτε, Λεβάντε και Σανταντέρ, έχοντας με την τελευταία 13 γκολ σε 36 εμφανίσεις την περασμένη περίοδο), αλλά για να προχωρήσει σε οποιεσδήποτε ουσιαστικές επαφές πρέπει να εξασφαλίσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει έναν στόπερ, δύο αμυντικά χαφ κι έναν φορ.

Έρχεται ο Τσουκαλάς, αναμονή για Μπουγαΐδη

Την αποδέσμευση του Σταύρου Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ περιμένει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός περιμένει να ρυθμιστούν κάποιες οφειλές απέναντί του για να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει. Σε ό,τι αφορά στον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, αναμένεται επίσημη πρόταση για την πώλησή του και είναι πολύ πιθανό να πωληθεί.

Σήμερα με Μπλάκμπερν

Το πρώτο δείγμα ήταν ενθαρρυντικό, αλλά σήμερα έρχονται τα δύσκολα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 16:00 (Novasports 1) την Μπλάκμπερν στο δεύτερο φιλικό στο Φλίτγουντ, που είναι σαφώς πιο δύσκολο από αυτό του Σαββάτου κόντρα στην Πρέστον. Οι «ρόβερς» υποβιβάστηκαν στην Championship αλλά παραμένουν μία ιστορική ομάδα με δυνατό ρόστερ, στο οποίο ξεχωρίζουν παίκτες όπως οι Ρόμπινσον, Ζιβέ, Νταν, Φορμίκα, Πέντερσεν, Μέρφι, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Νούνο Γκόμες.

Ο Βαγγέλης Βλάχος που έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδα χθες, ελπίζει σε ανάλογη εμφάνιση γνωρίζοντας τη σημασία του να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση οι νεαροί παίκτες της ομάδας σε αυτά τα ματς. Εκτός πλάνων θα είναι και σήμερα οι Κοντοές (έχει μείνει στην Αθήνα για θεραπεία), Σιαλμάς (ενοχλήσεις στη μέση), αλλά και οι Παυλής και Κατσέτης που θα ενσωματωθούν τις επόμενες ώρες στην αποστολή στο Τσέστερ.

Μπάγεβιτς: «Νωρίς για πολλά λόγια» 

28/7/2012

Μπάγεβιτς: «Νωρίς για πολλά λόγια» 
Υπομονή για ασφαλέστερα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστικότητα της ομάδας του, ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά και το δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι του Ατρόμητου, καθώς είναι πολύ νωρίς να κριθούν είτε θετικά είτε αρνητικά οι ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, «κλειστά» χαρτιά κράτησε ο Σέρβος προπονητής σχετικά με το θέμα των μεταγραφών, μη θέλοντας να αποκαλύψει κάτι περισσότερο.

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο, όπου είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και αρκετά παιχνίδια, ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Δεν χρειάζεται να λέμε από τώρα μεγάλα λόγια», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Μπάγεβιτς στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε για το θέμα των μεταγραφών:

«Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, όταν θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο και θα ισχύει θα το ανακοινώσουμε».

Από την μεριά των παικτών ο Εντουάρδο Μπρίτο τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα δείχνει ότι είναι καλύτερη, όμως χρειαζόμαστε λίγο περισσότερη δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

«Διαφορετικός τρόπος λειτουργίας από τους δύο προπονητές, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητάνε», σχολίασε ο Μπρίτο για τις διαφορές των Μπάγεβιτς και Δώνη», ενώ ερωτηθείς για τη θέση που αγωνίζεται:

«Πρέπει να δοκιμάζεις διάφορες θέσεις σε ένα παίκτη προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όταν του ζητηθεί».

Έβγαλε τα συμπεράσματά του

Έβγαλε τα συμπεράσματά του 
Μπορεί ο Λεβαδειακός να έμεινε στο 0-0 με τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι, όμως ο Γιώργος Παράσχος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την συνέχεια της προετοιμασίας. Ο Έλληνας τεχνικός είδε κάθε παίκτη που είχε στην διάθεσή του και έδειξε ικανοποιημένος από όσα είδε, όχι όμως και από το γεγονός πως η ομάδα του δεν σκόραρε.

Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Τσιντώτας (46’ Κυριακίδης), Μαχαίρας (46’ Κοτίτσας), Γεωργίου, Ζαννιάς (80’ Καραματσούκης), Κουτσόπουλος (60’ Μανωλάς), Ζησόπουλος (46’ Κόρμπος), Κάλφας (υπό δοκιμή) (46’ Νικολακάκης), Μίλιεβιτς (46’ Ακόμα), Ζαουί (46’ Μπουντόπουλος), Ροτζέριο, Βασιλείου (70’ Γκριτζάπης).

Πιερικός: Βασιλειάδης, Δήμου, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Μιχαηλίδης, Νίκου, Σεχολάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπατολίκας, Σκέντος (80’ Τουλίκας), Τσιώμης, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Ίτσιος, Παπατόλιος, Μετενίδης, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Βραχνός.

Δώνης: «Θέλω δυνατούς χαρακτήρες»

Δώνης: «Θέλω δυνατούς χαρακτήρες» 
Κάθε άλλο παρά προβληματισμένος από τις απρόσμενες αποχωρήσεις, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στον ΠΑΟΚ και τους κάλεσε να δείξουν χαρακτήρα.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν. Θα επαναλάβω κάτι που είχα πει πριν καιρό. Όποιος δεν μπορεί να μου το πει και εγώ θα είμαι μαζί του. Εγώ θέλω όσοι μείνουν μαζί μου να είναι ισχυροί χαρακτήρες να δουλέψουν μαζί για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους», τους είπε.

Είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσε να έχει τον Κρέσιτς και τον Μαλεζά στην διάθεσή του, αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να συνεχίσει την δουλειά του. Έτσι, με το μήνυμά του θέλησε να μεταφέρει το ίδιο μαχητικό πνεύμα και στους παίκτες του.

Το δελτίου τύπου της προπόνησης:

Ασκήσεις τακτικής στην κατοχή της μπάλας και την εναλλαγή του παιχνιδιού περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ένα αιμάτωμα στην έξω επιφάνεια του γόνατος.

Εξτρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Κάτσε, Πέλκας και Πόποβιτς, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε «βαρύ» τον προσαγωγό του και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Πριν από την προπόνηση ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Dario Kresic βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες του και το προσωπικό της ομάδας.

Η νέα δοκιμασία του Άρη

Η νέα δοκιμασία του Άρη
Το πρώτο δείγμα του φετινού Άρη απέναντι στη Σιένα άφησε με ικανοποίηση την τεχνική ηγεσία. Η φρεσκάδα, η μαχητικότητα και το πάθος του νεανικού σχήματος που παρέταξε ο Μάκης Κατσαβάκης υποσκέλισαν τα όποια αρνητικά στοιχεία προκύπτουν στο αρχικό στάδιο μιας προετοιμασίας -ειδικά κάτω από τις συνθήκες που διεξάγεται στην προκειμένη περίπτωση.

Όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα σήμερα το απόγευμα στο Πράτο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Ηλία Καρακώστα, καθώς αύριο ακολουθεί ένα δυνατό τουρνουά, με τους «κίτρινους» να αντιμετωπίζουν αύριο τις Κόμο και Παλέρμο (από ένα ημίχρονο με την κάθε μία). Οι υπόλοιποι έκαναν βάρη στο γυμναστήριο και εν συνεχεία βγήκαν στο γήπεδο για ασκήσεις με την μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Τους έστησαν οι… διαιτητές

Τους έστησαν οι… διαιτητές
Όλα ήταν έτοιμα. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και της Νέας Σαλαμίνας είχαν ξεκινήσει ζέσταμα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το μεταξύ τους φιλικό που θα γινόταν στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ωστόσο, ο αγώνας μεταξύ των δύο συλλόγων δεν έγινε ποτέ, καθώς οι διαιτητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν έδωσαν το «παρών», όπως κανονικά θα έπρεπε. .

Έτσι, ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, δεν είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Με αποτέλεσμα, να μη βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους νέους παίκτες.

Έτοιμος… τρέξιμο

Έτοιμος… τρέξιμο 
Στο Καρπενήσι προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του είναι ο Πλατανιάς. Οι νεοφώτιστοι θα έχουν την ευκαιρία να «μοντάρουν» την ομάδα τους, ενώ μαζί ταξιδεύουν φυσικά και οι «νέοι» Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αναστασάκος, Ουκάρ και Κοκκαλάς.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να παρουσιάσει τον Πλατανιά, όσο το δυνατόν πιο καλό μπορεί προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής σύντομα.

Η αποστολή που ταξίδεψε Καρπενήσι: Λαζαρίδης, Τζανής, Δημήτρης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Μιρτσέτα, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης και Δράμι (από το περσινό ρόστερ), Κάλαϊτζιτς, Γιακουμάκης, Κανακούδης, Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αναστασάκος, Ουκάρ (οι νέοι), Κοκκαλάς (προωθήθηκε από την ομάδα Νέων).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου