ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Μπαρτζώκας στο ΣΕΦ

Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης και Μπαρτζώκας στο ΣΕΦ

Οι Πρίντεζης, Μάντζαρης και Κατσίβελης προπονούνται τις τελευταίες μέρες στο ΣΕΦ, με σκοπό να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση, αλλά και να βελτιώσουν στοιχεία του παιχνιδιού τους.
Το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι στις 18 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η πειραϊκή ΚΑΕ, η οποία και γνωστοποίησε αναλυτικά το πρόγραμμα προετοιμασίας των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Παρά το γεγονός όμως πως οι παίκτες έχουν ακόμη ορισμένες μέρες ώστε να ξεκουραστούν και να κάνουν διακοπές, ορισμένοι μπασκετμπολίστες των ερυθρολεύκων έχουν ήδη ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο πραγματοποιούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο λόγος για τους Γιώργο Πρίντεζη (ο οποίος έκανε την ίδια δουλειά και πέρσι και είδατε τα αποτελέσματα, αλλά και το πόσο βελτιώθηκε αγωνιστικά), Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Κατσίβελη. Και οι τρεις παίκτες στοχεύουν στο να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά και να δουλέψουν σε συγκεκριμένους τομείς, ώστε να βελτιώσουν στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Μάλιστα, τις πύλες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας περνάει αυτές τις μέρες και ο νέος προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος παρακολουθεί το πρόγραμμα των καλαθοσφαιριστών του, το οποίο γίνεται με την βοήθεια του καταπληκτικού γυμναστή των ερυθρολεύκων, Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος ευθύνεται για τα μεγάλα αποθέματα ενέργειας, αλλά και για την τρομερή φυσική κατάσταση που είχαν οι παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου