ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η κριτικη των παικτων

Η κριτικη των παικτων 

27/7/2012


Ο αγώνας με τη Μπράγκα θα βοηθήσει το Ζαρντίμ να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς η Πορτογαλική ομάδα είναι όντως καλό σύνολο που διακρίνεται όχι μόνο στη χώρα της αλλά και στην Ευρώπη.

ΜΕΓΙΕΡΙ: Είχε κάποια προβλήματα με τη μπάλα κάτω, ενώ φέρει ακέραιη την ευθύνη στο γκολ της Μπράγκα. Η μπάλα πήγε στο κέντρο, όφειλε να καθαρίσει τη φάση και μάλιστα εύκολα. Ούτε στις εξόδους ψηλά παίρνει καλό βαθμό. Δεν πτοήθηκε πάντως και είχε εξαιρετική αντίδραση στην κεφαλιά του Κουστόδιο στο 86΄.*Στα πέναλτι προτίμησε να περιμένει τα χτυπήματα των αντιπάλων και να μην διαλέγει γωνία, τακτική που του βγήκε.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Από την τετράδα της άμυνας του πρώτου ημιχρόνου είχε τα περισσότερα προβλήματα. Η Μπράγκα επιχείρησε αρκετά από την πλευρά του και τον ταλαιπώρησε. Έχει το ελαφρυντικό των λίγων προπονήσεων.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Αρκετά καλός στις τοποθετήσεις του. Η ταχύτητά του τον βοηθάει να δίνει βοήθειες σε δύσκολες στιγμές και να κλείνει τρύπες. Λειτούργησε αρκετά καλά ως δίδυμο με τον Σιόβα και νομίζω ότι εκεί πρέπει να σταθούμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του.

ΣΙΟΒΑΣ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και αυτός. Βγάζει ηρεμία στο παιχνίδι του, δεν αγχώνεται και δεν αγχώνει και την υπόλοιπη ομάδα. Η δύναμή του είναι ξεκάθαρα στον αέρα και αυτό φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τον 23χρονο άσο.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: Αυτή τη φορά έπαιξε ως δεξί μπακ (στο δεύτερο ως χαφ) και ήταν πολύ καλός. Έτρεξε πολύ στην πτέρυγά του με καλές στιγμές όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του γκολ, ενώ και σε ακόμη δύο περιπτώσεις ήταν η αιτία της ερυθρόλευκης απειλής.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Πολλά τρεξίματα από το διεθνή μέσο, ο οποίος δείχνει να κερδίσει γρήγορα το χαμένο έδαφος και να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με την υπόλοιπη ομάδα. Ο γνωστός Μανιάτης που κάνει τη διαφορά.

ΦΕΪΣΑ: Πολλή δουλειά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο μαζί με το Μανιάτη. Ο Σέρβος άσος δείχνει ότι πατάει πολύ καλά και αυτό θα τον βοηθήσει να ξεχάσει τον τραυματισμό του και να προσφέρει αυτά που πραγματικά μπορεί.

ΤΑΤΟΣ: Ανέβασε πολύ τις μετοχές του, σε βαθμό που η πλάστιγγα να γέρνει προς… παραμονή. Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε. Είναι ο τρόπος που αγωνίσθηκε. Σίγουρος στο παιχνίδι του, σωστές πάσες, κράτημα μπάλας όταν χρειαζόταν και αρκετές βοήθειες ανασταλτικά. Άφησε πολλές υποσχέσεις.

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: Όσο περισσότερο τον βλέπω, νομίζω ότι μαζί με τον Μιραλάς είναι οι πιο γρήγοροι παίκτες της ομάδας. Απίστευτη δύναμη και τσαμπουκά έχει αυτό το παιδί και προφανώς αυτά έχει διακρίνει και ο Ζαρντίμ και τον περνάει από… κόσκινο. Ο μικρός έχει βάλει δύσκολα στον Πορτογάλο τεχνικό. Αυτό για την ώρα αρκεί…

ΑΜΠΝΤΟΥΝ: Δεν ήταν τόσο καλός όσο με τη Φαρένσε, αλλά και πάλι η παρουσία του στο ματς φαινόταν. Η αλήθεια είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν περισσότερο από την αριστερή πλευρά και αυτό δεν τον βοήθησε για να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένος.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Βρέθηκε μέσα στις φάσεις, άγγιξε το γκολ στο 24΄ με μία κίνηση που τον χαρακτηρίζει, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι έχει περισσότερα τρεξίματα και μαρκαρίσματα.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Στο πλαίσιο των δοκιμών έπαιξε δεξί μπακ. Δεν είναι η θέση  του, αλλά προσπάθησε αρκετά και η παρουσία του κρίνεται θετική. Έσωσε σίγουρο γκολ στις καθυστερήσεις.

ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ: Όπως και με τη Φαρένσε έπαιξε αριστερό μπακ. Ήταν και πάλι θετικός αμυντικά, υστερεί στο επιθετικό κομμάτι και εκεί θα πρέπει να δουλέψει.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Ήταν και πάλι δραστήριος όπως και στο προηγούμενο φιλικό, χωρίς πάντως να πιάσει τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Ζαρντίμ δείχνει να τον εμπιστεύεται και αυτό θα τον βοηθήσει ψυχολογικά.

ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Αν αναλογιστούμε ότι έχασε αρκετές προπονήσεις, έχει ελαφρυντικά για το μέτριο παιχνίδι. Στο 69΄ έπρεπε να τελειώσει τη φάση, καθώς σηκώνεται για κεφαλιά χωρίς αντίπαλο και με πρόσωπο στην εστία.


ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ: Λιγοστός ο χρόνος συμμετοχής του, συνεπώς δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και η όποια κριτική δεν έχει αξία. Ξεχάστηκε και δεν τραβήχτηκε στις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να «χαλάσει» το οφσάιντ της ομάδας, άσχετα αν ο βοηθός κάνει λάθος.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Έπαιξε μόλις 15 λεπτά, χρόνος λίγος να για να μπορέσει κάποιος να δείξει πολλά πράγματα. Είχε πάντως δυο, τρεις καλές προσπάθειες και ένα δυνατό σουτ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου