ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχει θέμα με Γιάνκοβιτς

Δεν υπάρχει θέμα με Γιάνκοβιτς

Δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Βλάντο Γιάνκοβιτς. Υπήρχε σαν σκέψη η περίπτωση του, αλλά εγκαταλείφθηκε, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του. Θα είχε περιορισμένο ρόλο και θα... γκρίνιαζε.
Είναι γεγονός πως στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, έχοντας με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του ορισμένες συζητήσεις. Μάλιστα, υπήρξε ταύτιση απόψεων και κάποια στιγμή έφτασαν κοντά σε συμφωνία.

Η υπόθεση του όμως δεν προχώρησε και δεν πρόκειται να προχωρήσει. Κάποια στιγμή το θέμα "πάγωσε" λόγω ότι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έδωσαν βαρύτητα στην εύρεση του αντικαταστάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ παράλληλα ήθελαν πρώτα να κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους παίκτες των οποίων έληγαν τα συμβόλαια. Αφού λοιπόν έμειναν οι παίκτες (Σλούκας, Πρίντεζης, Λο και οι υπόλοιποι) και με τον ερχομό του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς συζητήθηκε και πάλι.

Και στην περίπτωση του 22χρονου φόργουορντ εκφράστηκε η άποψη πως ναι μεν πρόκειται για έναν καλό παίκτη με ικανότητες και προοπτική, αλλά διαθέτει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Έτσι και αλλιώς, ακόμη και αν ερχόταν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στον Ολυμπιακό,  θα είχε περιορισμένο ρόλο στην ομάδα.

Όπως είχε για παράδειγμα την περσινή σεζόν ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, όμως, δύσκολα θα αποδέχονταν αυτή την αρμοδιότητα. Αντιθέτως, θα ζητούσε σιγά-σιγά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, να παίζει πιο συχνά στα παιχνίδια και να αποκτήσει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, διαμόρφωσαν μία εικόνα πως ο 22χρονος φόργουορντ σίγουρα θα γκρίνιαζε και θα έβγαζε νεύρα σε αυτή την περίπτωση, το οποίο ισούται πως θα δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Και το άριστο κλίμα στην ομάδα δεν θέλουν να το χαλάσουν.

Σαφώς, βέβαια, δεν είναι αρνητικό το να έχει ένας παίκτης όνειρα, φιλοδοξίες και να πιστεύει στις δυνατότητες του. Δεν γίνεται όμως σε αυτή την υπέροχη ΟΜΑΔΑ που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, σε αυτόν τον "χρυσό" κορμό, ο οποίος έχει σπουδαίο παρόν και λαμπρό μέλλον, να προστεθεί παίκτης που να βάζει το "εγώ" του πάνω από το σύνολο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεργάστηκε με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για δύο σεζόν (2010-2012) στον Πανιώνιο. Μάλιστα, αναγνωρίζοντας το ταλέντο και τις ικανότητες του, τον ανέδειξε και τον προώθησε στην βασική πεντάδα των κυανέρυθρων. Ο χαρακτήρας του όμως δεν αλλάζει. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο κόουτς...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου