ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Επιστρέφουν και πάνε Έρμελο οι Μιραλάς, Φουστέρ και Ιμπαγάσα

Επιστρέφουν και πάνε Έρμελο οι Μιραλάς, Φουστέρ και Ιμπαγάσα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Οι Κέβιν Μιραλάς, Νταβίδ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, νιώθουν εντάξει, και θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Έρμελο της Ολλανδίας.
Τρία ενεργά μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού, όσον αφορά την τελευταία διετία, θα ενσωματωθούν ξανά μαζί της. Ο λόγος για τους Κέβιν Μιραλάς (κάκωση στο γόνατο), Νταβίδ Φουστέρ (τράβηγμα στη γάμπα) και Αριέλ Ιμπαγάσα (θλάση πρώτου βαθμού), οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έμειναν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ότι αντιμετώπισαν προβλήματα με τραυματισμούς.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές όμως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, είναι εντάξει, δεν αισθάνονται, πλέον, ενοχλήσεις και θα ενσωματωθούν κανονικά στην ερυθρόλευκη αποστολή η οποία θα συνεχίσει το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας της στο Έρμελο της Ολλανδίας.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία την ερχόμενη Τρίτη (31/7) και θα παραμείνουν στο Έρμελο έως και την Κυριακή 5 Αυγούστου. Μία ημέρα νωρίτερα θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Βίλεμ. Στο ματς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές (Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου