ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

3/7/2012

 

«Όχι» Αναστόπουλου σε Άρη 


«Όχι» Αναστόπουλου σε ΆρηΦρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες των διοικούντων τον Άρη να φέρουν ξανά πίσω τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός μετέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη, άκουσε την πρόταση των «κίτρινων» και το βράδυ έδωσε αρνητική απάντηση. Κατσαβάκης και Γκόμεζ οι εναλλακτικές επιλογές.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν η βασική επιλογή των ιθυνόντων του Άρη για την θέση του προπονητή, ωστόσο το πλάνο τους δεν ήταν πειστικό. Διότι δεν ήταν μόνο η διαφορά στις δικές του απολαβές, αλλά και στη διαμόρφωση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Ο 54χρονος δεν υποδέχθηκε με θέρμη να δουλέψει σχεδόν αποκλειστικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο δεν θα του επέτρεπε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Επιπλέον δεν έλαβε εγγυήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την συνέπεια στις πληρωμές του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά από μια ώρα συζήτησης, γύρισε στο Ηράκλειο και μερικές ώρες μετά ενημέρωσε τον Σταύρο Λαμπριάκο και τον Αλέκο Κατσιαούνη ότι δεν τον καλύπτει η πρόταση που του κατέθεσαν.

Συνεπώς ο Άρης στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές του. Στον Μάκη Κατσαβάκη και τον Ζοσέ Γκόμεζ, πρώην βοηθό του Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Νέος κύκλος επαφών

Νέος κύκλος επαφών 
Τρία «αγκάθια» λιγότερα ελπίζει να έχει πολύ σύντομα ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη την νέα περίοδο.

Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τους Κώστα Χαλκιά, Μπρούνο Τσιρίλο και Βλάνταν Ίβιτς, οι οποίοι σε πρώτη φάση είχαν αρνηθεί να υπογράψουν τον διακανονισμό που τους προτάθηκε.

Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν σε οριστική λύση το συντομότερο δυνατό στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, καθώς η UEFA δεν πρόκειται να είναι ελαστική μαζί του κατά την εξέταση του φακέλου του.

* Διπλή επίσκεψη στην Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη. Στο πρωινό δόθηκε έμφαση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, ενώ στο απογευματινό στα τελειώματα των φάσεων.

Μπάγεβιτς: «Έτοιμοι για όλα» (pics)

Μπάγεβιτς: «Έτοιμοι για όλα» (pics) 
Με όνειρα και με πολύ διάθεση για «μεγάλα» πράγματα ο Ατρόμητος έκανε την «πρώτη» του προπόνηση για τη νέα σεζόν. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που ήταν μαζεμένος στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ κάποιοι από αυτούς «υποσχέθηκαν» μια καλή σεζόν για την ομάδα.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε: «Ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην Ευρώπη, έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Βουλγαρία για να δώσουμε τα δυο φιλικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη».

Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Σπανός, τόνισε: «Σήμερα είναι η επίσημη πρώτη. Είναι ένα στοίχημα για τον Ατρόμητο η φετινή χρονιά, θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και η Ευρώπη είναι για μας πρόκληση. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο βασικός στόχος είναι να παραμείνουμε ψηλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Θα κάνουμε ακόμα δυο μεταγραφές στον επιθετικό τομέα».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Σωκράτης Φυτανίδης, Νίκος Λαζαρίδης, Στάθης Ταυλαρίδης και Γιάννης Σκόνδρας.

Ο… παλιός πλέον, Σωκράτης Φυτανίδης είπε: «Πέρυσι ήταν παραπάνω από μια επιτυχημένη χρονιά, είμαστε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και φέτος. Το περσινό δεν ήταν τυχαίο».

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε: «Έχουμε νέες φιλοδοξίες, θα δουλέψουμε σκληρά για το πρώτο στόχο της ομάδας, που είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ο νέος Νίκος Λαζαρίδης τόνισε: «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ οργάνωση».

Και ο Στάθης Ταυλαρίδης, τέλος σημείωσε: «Τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ό,τι τα περίμενα εδώ στον Ατρόμητο. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία με σκληρή δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε τον Ατρόμητο ψηλότερα»

Για ξεμούδιασμα, καλά ήταν…

Για ξεμούδιασμα, καλά ήταν…
Το πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος σε παιχνίδια που είχε τον χαρακτήρα… ξεμουδιάσματος επικράτησε 3-0 της Μεικτής Καρπενησίου. Οι Αρκάδες έχασαν και πέναλτι και θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει την διαφορά τους, αφού έχασαν ευκαιρίες. Ράγιος, Ουσέρο και ο νεαρός Αναστασόπουλος οι σκόρερ.

Είναι δεδομένο πως ο Σάκης Τσιώλης επιλέγει το 4-1-4-1 και αυτό είναι το σύστημα που δουλεύει κατά κύριο λόγο στο Καρπενήσι. Σε δεύτερο σχηματισμό, υπάρχει και το 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Ο Μπαντής ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Τσαμπούρης δεξιά, ο Φορμίκα αριστερά και οι Μπαρτολίνι και Αλβάρες στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο, Ράγιος και Έγκον ήταν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ναβάρο και Σαραντόπουλος ήταν στα άκρα, πίσω από τον Ντινιωτάκη.

Το σκορ άνοιξε νωρίς, μόλις στο 11’ όταν ο Ράγιος άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, ενώ ο Ουσέρο διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα με σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό τέρμα διαμόρφωσε ο Αναστασόπουλος με νέο σουτ, εκτός περιοχής.

Λίγα λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα ο Ράγιος αποχώρησε καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ο Ναβάρο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο και έφυγε από το γήπεδο εκνευρισμένος.

Αστέρας: Μπαντής (40’ Κοντοπίδης, 60’ Λαδάς), Φορμίκα, Αλβάρες, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Ουσέρο, Ράγιος, Έγκον, Ναβάρο, Σαραντόπουλος, Ντινιωτάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν Κατσαρός, Λυμπέρης, Καρυδόπουλος, Καστριτσέας, Νικολίτσας, Γκαιδατζής, Τσόφλιος, Μυρσίνιας, Αδάμου, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου.

Και πρώτη και αποθέωση!

Και πρώτη και αποθέωση!
Την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την αποθέωση από σχεδόν 300 οπαδούς της ομάδας. Απόντες οι Ρόκας, Μιχαηλίδης με τον τελευταίο να βρίσκεται πολύ κοντά στο «αντίο» από τους Νεοσμυρνιώτες.

Έπειτα από τον καθιερωμένο αγιασμό του παπά-Θανάση, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι εκείνος που ανοίγει την περίοδο για τον Πανιώνιο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού, Δημήτρη Ελευθερόπουλου. 300 περίπου οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο τους υποδέχτηκαν με συνθήματα και καπνογόνα όταν οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη προπόνηση είχε προβλήματα και απουσίες. Ο Σουλέιμαν Όμο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Στάθης Ρόκας πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους ενώ ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο. Πρώτος στόχος του έμπειρου τερματοφύλακα είναι να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας έτσι ώστε να πάρει τα δεδουλευμένα και να λύσουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε θα καταλήξει σε προσφυγή

Άνοιξε το δρόμο στον Αστέρα ο Εργοτέλης!

Άνοιξε το δρόμο στον Αστέρα ο Εργοτέλης! 
Τον δρόμο στον Αστέρα Τρίπολης, άνοιξε ο Εργοτέλης, ο οποίος την Δευτέρα, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, προκειμένου ο παίκτης να μεταγραφεί στους Αρκάδες.

Μάλιστα, οι Κρητικοί στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τόνισαν πως ευχαριστούν πολύ για τα όσα πρόσφερε ο έμπειρος μέσος και του εύχονται καλή επιτυχία, ενώ παράλληλα τόνισαν πως ο παίκτης θα αντικατασταθεί με έναν επάξιο παίκτη.

Η ανακοίνωση: «Συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ύστερα από αίτημα και έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φραγκουλάκη να αγωνιστεί σε μια ομάδα που πρόκειται σε συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του συλλόγου μας να μη στέκεται εμπόδιο σε αθλητές που έχουν προσφέρει πραγματικά, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΈΛΗΣ ευχαριστεί ολόθερμα τον Μιχάλη Φραγκουλάκη για τη μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο, του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και καθιστά σαφές ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα αντικατασταθεί επάξια με στόχο τη δημιουργία του ΝΕΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ».

Καινούργια… αρχή!

Καινούργια… αρχή!
Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε στα Πηγάδια, η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους έτσι ώστε να φανούν πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα της Super League. Στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι η ελληνοποίηση του ρόστερ, το οποίο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

«Συνεχίζουμε να προσθέτουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι συγκριτικά με την περσινή σαιζόν. Το ρόστερ της ομάδας είναι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο ακόμη, όμως αυτό θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. Η «ελληνοποίηση» της Ξάνθης πάντως συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και φέτος θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το θετικό μας περσινό σερί, σε μεγαλύτερη διάρκεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο νέος βοηθός του Ουζουνίδη, ο Νίκος Ουσταμπασίδης ο οποίος αρκέστηκε να πει, «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ κι εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε κάτι καλό».

Από τους ποδοσφαιριστές, πρώτος τον λόγο πήρε ο Σπύρος Βάλλας που δήλωσε ό,τι σημαντικότερο όλων να φτιαχτεί μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή. «Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στην SKODA ΞΑΝΘΗ, μία ομάδα που σφύζει από υγεία σε έναν χώρο (ποδόσφαιρο) που ελπίζω να βρει την χαμένη του αίγλη», συμπλήρωσε ο αρχηγός της Ξάνθης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, Μπέντζαμιν Ονουάτσι υποστήριξε πως θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα ενώ οι «μικροί» Παναγιώτης Τριάδης και Αντώνης Ράνος είπαν πως θέλουν να δικαιώσουν τους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν και βρίσκονται στην πρώτη ομάδα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου