ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ... 
1/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ερωπη

 ΙΣΠΑΝΙΑ

Στη Λεβάντε ο Λασάντ 

1/9/2012

Στη Λεβάντε ο Λασάντ
Ανταγωνισμό στην επίθεση της Λεβάντε απέκτησε ο Φάνης Γκέκας, καθώς η ισπανική ομάδα απέκτησε για δύο χρόνια τον Λασάντ.

Αρχικά έγινε προσπάθεια για την απόκτηση του Ομπαφέμι Μάρτιν από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά έπεσε στο κενό κι εν συνεχεία έγινε… στροφή στον Γαλλοτυνήσιο φορ, που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λα Κορούνια.

Την περασμένη περίοδο ο 27χρονος άσος είχε 18 γκολ σε 36 εμφανίσεις.

Προσεχώς… μπλαουγκράνα ο Γιορέντε 

1/9/2012

Προσεχώς… μπλαουγκράνα ο Γιορέντε
Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο καταλανικός Τύπος. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των «μπλαουγκράνα» και θα χρειαστεί να κάνει υπομονή για έναν χρόνο για να μετακομίσει στο Μπιλμπάο.

Το επόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και ως ελεύθερος μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Γιορέντε θα ενταχθεί στο ρόστερ της «Μπάρτσα», χωρίς εκείνη να δαπανήσει χρήματα για την απόκτησή του.

Η φετινή σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη για τον 27χρονο παίκτη, ο οποίος ξεκαθάρισε στον Μαρσέλο Μπιέλσα την πρόθεσή του να φύγει από την Αθλέτικ.

Ο Ισπανός ήθελε να αγωνιστεί στην Γιουβέντους, όμως εκείνη δεν επιθυμούσε να διαθέσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του και η καλύτερη πρότασή της έφτασε μέχρι τα 20 εκατ. ευρώ. 
ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Ραμίρεζ η Σαουθάμπτον 

1/9/2012

Ανακοίνωσε Ραμίρεζ η Σαουθάμπτον
Τέλος καλό, όλα καλά με την μετακίνηση του Γκαστόν Ραμίρεζ στην Σαουθάμπτον. Οι «Άγιοι» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους την απόκτηση του 21χρονου Ουρουγουανού χαφ από την Μπολόνια, χωρίς να γίνεται γνωστό το κόστος της μεταγραφής.

Ο νεαρός χαφ αποτελούσε εδώ και καιρό τον μεγάλο μεταγραφικό «πόθο» των νεοφώτιστων της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι μετά από επαλειμμένες προσπάθειες, κατάφεραν τελικά να έρθουν σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η ομάδα του Νάιτζελ Άντικινς αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό που θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια λίρες.

Στη Γουέστ Χαμ ο Μπεναγιούν 

1/9/2012

Στη Γουέστ Χαμ ο Μπεναγιούν
Στο Λονδίνο και το «Άπτον Παρκ» επιστρέφει, έπειτα από πέντε χρόνια, ο Γιόσι Μπεναγιούν! Ο Ισραηλινός άσος της Τσέλσι, παραχωρήθηκε δανεικός για τον επόμενο χρόνο στην ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή στη Λίβερπουλ.

Ο διεθνής άσος, δεν θα συνέχιζε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το γνώριζε από την πρώτη στιγμή. Πέρυσι, παραχωρήθηκε στην Άρσεναλ, το καλοκαίρι επέστρεψε στην Τσέλσι και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο τον ενημέρωσε πως θα έπρεπε να βρει άλλη ομάδα για να παραχωρηθεί ξανά με τη μορφή δανεισμού.

Η Γουέστ Χαμ φάνηκε να τον «χάνει» το μεσημέρι της Παρασκευής, υπήρξε μια επαφή με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, αλλά οι τελευταίοι ήταν αφοσιωμένοι στην προσπάθειά τους να… δουν τον Κλιντ Ντέμπσεϊ να καταλήγει τελικά στην Τότεναμ.

Τα «σφυριά» έκαναν δυναμικό come-back στην υπόθεση και ο Μπεναγιούν συμφώνησε για να αγωνιστεί στο «Άπτον Παρκ» τη φετινή σεζόν.

Θα καταβάλλουνν 20.000 λίρες εβδομαδιαίως για τους μισθούς του παίκτη μέχρι τα Χριστούγεννα και η Τσέλσι θα πληρώνει έως τότε, 40.000. Στη συνέχεια, η Γουέστ Χαμ θα καταβάλλει 46.000 λίρες την εβομάδα και η Τσέλσι 26.000, ενώ, αν οι νεοφώτιστοι παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ισραηλινό να ξεκινάει στο 60% των αγώνων, η Τσέλσι θα βάλει στα ταμεία της 350.000 λίρες.

«Χωριάτης» ο Μπεντεκέ 

1/9/2012

«Χωριάτης» ο Μπεντεκέ
Στην απόκτηση του Κριστιάν Μπεντεκέ από την Γκενκ προχώρησε η Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των επτά εκατομμυρίων λιρών για να κάνουν δικό τους το νεαρό Βέλγο φορ!

Η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έψαχνε εδώ και αρκετές ημέρες μια προσθήκη για την γραμμή κρούσης και ο 21χρονος επιθετικός αποτέλεσε τελικά τον… εκλεκτό.

Η διοίκηση της Βίλα ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με την αντίστοιχη της Γκενκ και η συμφωνία «έκλεισε» τελικά στα επτά εκατομμύρια λίρες, με τον Μπεντεκέ να αφήνει για πρώτη φορά το Βέλγιο, δοκιμάζοντας την τύχη του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 21χρονος άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σταντάρ Λιέγης, ενώ την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα της Γκενκ με την οποία σημείωσε 19 γκολ σε σύνολο 37 εμφανίσεων στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα έχει χριστεί διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Βελγίου. Με την ανδρών μετρά 5 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει μία φορά!

Παράλληλα οι «χωριάτες» προχώρησαν και στην απόκτηση και του 22χρονου χαφ της Κρου, Άσλεϊ Γουέστγουντ έναντι δύο εκατομμυρίων λιρών!

Στην ΚΠΡ ο Εμπιά 

1/9/2012

Στην ΚΠΡ ο Εμπιά
Ταυτόχρονα με το δανεισμό του Τζόι Μπάρτον στη Μαρσέιγ, η ΚΠΡ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στεφάν Εμπιά από την ομάδα της Μασσαλίας. Ο 26χρονος Καμερουνέζος μεσοαμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο και αποτελεί τη δωδέκατη μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι.

Ο Εμπιά, που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Μαρσέιγ την περασμένη περίοδο.

Απέκτησε Ντεγιάγκα η Φούλαμ 

1/9/2012

Απέκτησε Ντεγιάγκα η Φούλαμ
Τον Ασκάν Ντεγιάγκα απέκτησε η Φούλαμ. Ο Γερμανός αριστερός εξτρέμ αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ιρανικής καταγωγής 26χρονος άσος αγωνιζόταν στους «λύκους» από το 2007. Την περασμένη περίοδο είχε 26 συμμετοχές, 3 γκολ και 10 ασίστ στην Bundesliga.






Στη Στόουκ ο Ενζονζί 

1/9/2012

Στη Στόουκ ο Ενζονζί
Την απόκτηση του Στίβεν Ενζονζί από την Μπλάκμπερν, που είχε ακουστεί πολύ έντονα για τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε λίγα λεπτά πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η Στόουκ.

Η ομάδα του Τόνι Πιούλις ήταν σε ανοικτή γραμμή με την αντίστοιχη της Μπλάκμπερν και τελικά κατέφερε να πάρει το πράσινο φως και να κάνει δικό της τον 23χρονο αμυντικό χαφ.

Οι «potters» πόνταραν στην επιθυμία του παίκτη ο οποίος δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ με τους «ρόβερς» και κατάφεραν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του, παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Κόουλ: «Ήμασταν για γέλια» 

1/9/2012

Κόουλ: «Ήμασταν για γέλια»
Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν μάσησε τα λόγια του και λίγες ώρες μετά τη συντριβή της Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (4-1) έκανε μέσω Twitter αυτοκριτική απολογούμενος στον κόσμο των «μπλε».

«Λοιπόν, αυτό ήταν ένα μάθημα για μας. Ήμασταν για γέλια, δεν παλέψαμε, δεν είχαμε πάθος και θέληση. Ήταν μία καλή προσγείωση στην πραγματικότητα», ανέφερε ο αριστερός μπακ των Λονδρέζων.

ΙΤΑΛΙΑ

Μπέντνερ: «Όχι μόνο στην προπόνηση…» 

1/9/2012

Μπέντνερ: «Όχι μόνο στην προπόνηση…»
Αποφασισμένος να δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν από τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Νίκλας Μπέντνερ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου. Στόχος του Δανού στράικερ είναι να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα και να μην περιοριστεί το έργο του μόνο στην προπονήσεις των «μπιανκονέρι».

«Η πρώτη μου αίσθηση είναι ότι είμαι στον καλύτερο σύλλογο σε ολόκληρη την Ιταλία. Η μεταγραφή αυτή έχει έρθει την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου. Έχω παίξω απέναντι σε αρκετές ομάδες από την Ιταλία και είναι πολύ δυνατές στο κομμάτι της τακτικής», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ και πρόσθεσε.

«Από την πλευρά μου, θα φέρω ενθουσιασμό, μεγάλη προθυμία και μεγάλη καρδιά. Θέλω να δείξω πολλά μέσα στο γήπεδο και δεν μιλάμε μόνο εκτός αυτού, όπως συνήθιζα στο παρελθόν. Ξέρω ακριβώς πως έπαιζε ο Αντόνιο Κόντε, αφού ήταν ένας φανταστικός παίκτης και τώρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής».

Καταλήγοντας, ο Μπέντνερ τόνισε: «Είναι μεγάλη η τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ και υπερήφανο να φοράω αυτή την φανέλα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω πολλά γκολ».

Τόνι: «Πηγαίνω σπίτι…

1/9/2012

Τόνι: «Πηγαίνω σπίτι…»
Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στη Φιορεντίνα, όπου «έφτιαξε» το όνομά του, εμφανίστηκε ο Λούκα Τόνι, μιλώντας στο Tuttomercatoweb.

Ο Ιταλός επιθετικός επιστρέφει στη Φλωρεντία και έκανε το «μπαμ» της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Αν και οι «βιόλα» είχε ακουστεί ότι θα πάρουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τελικά προχώρησαν στην απόκτηση του 35χρονου φορ που είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ Νασρ.

«Πηγαίνω σπίτι και είμαι χαρούμενος για αυτό. Αύριο (σήμερα) το πρωί θα είμαι στη Φλωρεντία για να περάσω από ιατρικές εξετάσεις», τόνισε ο Τόνι, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι απολαβές του θα αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ.

«Θα παίξουμε πλήρεις κόντρα στη Μίλαν» 

1/9/2012

«Θα παίξουμε πλήρεις κόντρα στη Μίλαν»
Τη χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στην αρχική ενδεκάδα της Μπολόνια, η οποία θα αντιμετωπίσει απόψε την Μίλαν, προανήγγειλε ο Στέφανο Πιόλι. Οι «ροσομπλού» απέκτησαν τον Τζιλαρντίνο από την Τζένοα και τον μέσο Πατσιέντσα από τη Γιουβέντους τη τελευταία μέρα των μεταγραφών. Οι δύο παίκτες θα είναι στο αρχικό σχήμα της Μπολόνια στο «Dall’Ara», όπου θα υποδεχτούν την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Μίλαν», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Από αυτό το παιχνίδι, θα είμαστε μία πλήρως ανταγωνιστική ομάδα. Η Μίλαν έχει πολλές επιλογές και οι παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο μπορούν να βρουν τρόπο για να αναπτυχθεί σωστά η ομάδα τους. Έτσι δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να βρουν χώρο κοντά στην περιοχή του πέναλτι».

Καταλήγοντας, ο Πιόλι τόνισε: «Θέλω να δω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όσα μας έλειψαν στο παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα: τη μέγιστη προσοχή, ένταση, πίεση, δουλειά και συγκέντρωση».

  ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Φορτσάτος Φορτούνης 

31/8/2012

Φορτσάτος Φορτούνης
Σημαντική νίκη στη Δρέσδη επί της Δυναμό με 3-1 πέτυχε η Καϊζερσλάουτερν για την τέταρτη αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τον Κώστα Φορτούνη να πετυχαίνει το τρίτο γκολ των νικητών. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός σέρβιρε στον Μπουνιάκου το 2-1 στο 74’ και στο 82’ μετά από γύρισμα του Τσουκ με δεξί σουτ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του που ανέβηκε στους 8 βαθμούς.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ με τους γηπεδούχους που έμειναν στους 4 βαθμούς έπαιξε βασικός ο Γιάννης Παπαδόπουλος και αντικαταστάθηκε στο 81’.

Ιστορική νικη για Γκρόιτερ Φιρτ  

31/8/2012

Ιστορική βραδιά για Γκρόιτερ Φιρτ
Την παρθενική της νίκη στα σαλόνια της Bundesliga πανηγύρισε η Γκρόιτερ Φιρτ. Η νεοφώτιστη, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, επικράτησε 1-0 της Μάιντς εκτός έδρας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής.

Ο Φέλιξ Κλάους στο 67ο λεπτό πέτυχε το ιστορικό γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τους οποίους αγωνίστηκε ως αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο ο Θανάσης Πέτσος. Με τη νίκη αυτή η Γκρόιτερ Φιρτ, που είχε χάσει με 3-0 στην πρεμιέρα από την Μπάγερν, έφτασε στους τρεις βαθμούς, ενώ η Μάιντς έμεινε στον έναν της πρώτης αγωνιστικής με τη Φράιμπουργκ (1-1).

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Παρασκευή 31/8

Μάιντς-Γκρόιτερ Φιρτ 0-1
(67’ Κλάους)

Footreview

Σάββατο 1/9

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ
Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο
Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ
Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ 19:30

Κυριακή 2/9

Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο
Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 15/9

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 21:30

Σάββατο 1/9 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν
Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Γκρόιτερ Φιρτ-Σάλκε 19:30

Κυριακή 2/9

Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 18:30


ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

Στον Άγιαξ ο Μπάμπελ 

1/9/2012

Στον Άγιαξ ο Μπάμπελ
Επιστροφή στο παρελθόν για τον Ράιαν Μπάμπελ. Ο 25χρονος επιθετικός, που το πρωί της Παρασκευής αποδεσμεύτηκε από τη Χόφενχαϊμ, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ, ομάδα που τον ανέδειξε προτού μετακομίσει στη Λίβερπουλ το 2007.

Ο Ολλανδός άσος συμφώνησε για ένα χρόνο με τον «Αίαντα». Στον ενάμιση χρόνο θητείας του στη Χόφενχαϊμ είχε 51 συμμετοχές και 6 γκολ.

Διπλό η Γκρόνιγκεν 

1/9/2012

Διπλό η Γκρόνιγκεν
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η Γκρόνιγκεν, η οποία κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας απέναντι στη Ντε Χάαγκ με σκορ 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πριν απο την αναμέτρηση είχαν μόλις έναν βαθμό στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές και βρίσκονταν τρίτοι απο το τέλος στην βαθμολογία.

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που θα τους έφερνε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση του πίνακα.

Για την Γκρόνιγκεν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο απο τον Σπάρβ στο 34ο λεπτό, στάθηκε παραπάνω από αρκετό για της δώσει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Ντε Χάαγκ


Παρασκευή, 31/8

Ντεν Χάαγκ-Γκρόνιγκεν 0-1
(34’ Σπάρβ)

Σάββατο, 1/9

Ρόντα-Βίλεμ (19:45)
Τσβόλε-Ναϊμέγκεν (20:45)
Βάαλβαϊκ-Χέρακλες (20:45)
Μπρέντα-Ουτρέχτη (21:45)

Κυριακή 2/9

Φίτεσε-Φέγενορντ (13:30)
Αϊντχόφεν-Άλκμααρ (15:30)
Τβέντε-Φένλο (15:30)
Χέρενφεν-Άγιαξ (17:30)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πήρε Λίμα η Μπενφίκα 

1/9/2012

Πήρε Λίμα η Μπενφίκα
Με τον Ροντρίγκο Ζοσέ Λίμα ντος Σάντος ενισχύθηκε η Μπενφίκα. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε από την Μπράγκα έναντι 4,5 εκατ. ευρώ και υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους «αετούς».

Ο Λίμα ήταν δεύτερος σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος πέρυσι με 20 γκολ, ενώ συνολικά σκόραρε 26 φορές σε 44 εμφανίσεις με την Μπράγκα.


«Επένδυση» από Πόρτο 

1/9/2012

«Επένδυση» από Πόρτο
Τον 20χρονο αμυντικό Χέκτορ Κινόνες απέκτησε η Πόρτο. Ο νεαρός Κολομβιανός, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αποκτήθηκε από τη Ζούνιορ Μπαρανκίλα, κατόπιν εισήγησης του εξαιρετικά πετυχημένου τμήματος σκάουτινγκ των «δράκων».

Άγνωστο είναι αν ο Κινόνες θα παραμείνει στην πρώτη ή θα δοθεί στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο για να αποκτήσει εμπειρίες.


 ΣΚΩΤΙΑ

Δανείστηκε Μίκου η Σέλτικ 

1/9/2012

Δανείστηκε Μίκου η Σέλτικ
Σημαντική προσθήκη για τη Σέλτικ. Οι πρωταθλητές Σκωτίας απέκτησαν δανεικό για ένα χρόνο από τη Χετάφε τον Μίκου. Ο 27χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα, που έχει 24 γκολ σε 85 εμφανίσεις στην Primera Division,θα ενισχύσει αρκετά την επιθετική γραμμή της ομάδας του Γιώργου Σαμαρά.





Καμενάρ στη Σέλτικ 

1/9/2012

 
Καμενάρ στη Σέλτικ
Μετά τον Μίκου, η Σέλτικ απέκτησε κι άλλον παίκτη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Λούμπος Καμενάρ.

Ο 25χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς για ένα χρόνο από τη Ναντ. Ο Σλοβάκος άσος προορίζεται για «ρεζέρβα» του βασικού Φρέιζερ Φόστερ στους πρωταθλητές Σκωτίας.




Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (videos)
1/9/2012

 ΙΣΠΑΝΙΑ


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου

Θέλτα - Οσασούνα

Σαραγόσα - Μάλαγα

ZARAGOZA 0 MÁLAGA 1 από acosart

Λα Κορούνια - Χετάφε

Μαγιόρκα - Σοσιεδάδ

Mallorca 1 Real Sociedad 0 από jordixana
Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου

Βαγιεκάνο - Σεβίλλη

RAYO VALLECANO 0-0 SEVILLA Goalsl highlights /02... από vik2003
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ

ATHLETIC 2-0 VALLADOLID Goals highlights /02.09.12 από vik2003
Λεβάντε - Εσπανιόλ

Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα

szólj hozzá: Real Madrid vs Granada 3:0 GOALS HIGHLIGHTS
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια

Barcelona 1-0 Valencia από simaotvgolo12
Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου

Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης


Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 

 Μάλαγα - Λεβάντε
Βαλένθια - Θέλτα
Χετάφε - Μπαρτσελόνα
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Γρανάδα - Λα Κορούνια
Οσασούνα - Μαγιόρκα
Σοσιεδάδ - Σαραγόσα
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου Βαγιαδολίδ - Μπέτις



 ΙΤΑΛΙΑ





Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Σάββατο, 1/9

Τορίνο-Πεσκάρα

Μπολόνια-Μίλαν

Footreview

Κυριακή, 2/9 (21:45)

Ουντινέζε-Γιουβέντους

szólj hozzá: u - j
Κάλιαρι-Αταλάντα
Κατάνια-Τζένοα
Ίντερ-Ρόμα

Inter Milan 1-3 AS Roma footyroom.com από Futbol2101
Λάτσιο-Παλέρμο
Νάπολι-Φιορεντίνα
Πάρμα-Κιέβο
Σαμπντόρια-Σιένα
Η επόμενη αγωνιστική (16/9):

Μίλαν-Αταλάντα
Κιέβο-Λάτσιο
Φιορεντίνα-Κατάνια
Τζένοα-Γιουβέντους



 ΓΑΛΛΙΑ



Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Σάββατο 1/9

Λιόν-Βαλενσιέν

Footreview
Αζαξιό-Εβιάν (21:00)

Μπαστιά-Σεντ Ετιέν

Λοριάν-Νανσί

Σοσό-Μονπελιέ

Μπρεστ-Τρουά

Τουλούζ-Ρεμς

Κυριακή 2/9

Μπορντό-Νις

Μαρσέιγ-Ρεν

Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Σάββατο, 15/9

Τρουά-Λιλ (20:00)
Εβιάν-Μπαστιά
Λιόν-Αζαξιό
Νανσί-Μαρσέιγ
Νις-Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ
Ρεμς-Μονπελιέ
Ρεν-Λοριάν
Σεντ Ετιέν-Σοσό
Βαλενσιέν-Μπορντό


ΟΛΛΑΝΔΙΑ



Η τέταρτη αγωνιστική:

Παρασκευή, 31/8

Ντεν Χάαγκ-Γκρόνιγκεν

Σάββατο, 1/9

Ρόντα-Βίλεμ

Τσβόλε-Ναϊμέγκεν

Βάαλβαϊκ-Χέρακλες

Μπρέντα-Ουτρέχτη

Κυριακή 2/9

Φίτεσε-Φέγενορντ

 Αϊντχόφεν-Άλκμααρ
Τβέντε-Φένλο
Χέρενφεν-Άγιαξ

ΒΕΛΓΙΟ


Η (6η ) αγωνιστική

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Μαλίν-Γκέρμιναλ (19:00)
Σαρλερουά-Γάνδη (21:00)
Λιρς-Λέουβεν (21:00)
Μπέβερεν-Σερκλ Μπριζ (21:00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μονς (21:00)

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Κλαμπ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Άντερλεχτ-Γκενκ (19:00)
Λόκερεν-Κόρτραϊκ (21:30)

Επόμενη (7η) αγωνιστική

Γκέρμιναλ-Σταντάρ Λιέγης (22:00)
Σερκλ Μπριζ- Λόκερεν
Γκενκ- Μπέβερεν
Γάνδη-Μαλίν
Κόρτραϊκ-Κλαμπ Μπριζ
Λιρς- Άντερλεχτ
Μονς- Σαρλερουά
Λέουβεν- Ζούλτε Βάρεγκεμ
Η (6η ) αγωνιστική

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Μαλίν-Γκέρμιναλ (19:00)
Σαρλερουά-Γάνδη (21:00)
Λιρς-Λέουβεν (21:00)
Μπέβερεν-Σερκλ Μπριζ (21:00)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Μονς (21:00)

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου

Κλαμπ Μπριζ-Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Άντερλεχτ-Γκενκ (19:00)
Λόκερεν-Κόρτραϊκ (21:30)

Επόμενη (7η) αγωνιστική

Γκέρμιναλ-Σταντάρ Λιέγης (22:00)
Σερκλ Μπριζ- Λόκερεν
Γκενκ- Μπέβερεν
Γάνδη-Μαλίν
Κόρτραϊκ-Κλαμπ Μπριζ
Λιρς- Άντερλεχτ
Μονς- Σαρλερουά
Λέουβεν- Ζούλτε Βάρεγκεμ



 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ




Η 3η αγωνιστική

Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου 2012

Γκιμαράες- Εστορίλ


Ολιανένσε- Πόρτο
 

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μπέιρα Μαρ- Μορεϊρένσε

Ζιλ Βιθέντε-Σετούμπαλ

Πάσος Φερέιρα-Μπράγκα 10- 1

Ρίο Άβε-Ακαντέμικα

Μπενφίκα- Νασιονάλ 2 - 13

Benfica 1-0 Nacional από simaotvgolo12
Benfica 2-0 Nacional από simaotvgolo12
Benfica 3-0 Nacional από simaotvgolo12
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρίτιμο- Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15)


Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Ακαντέμικα-Μπενφίκα
Εστορίλ-Μαρίτιμο
Πόρτο-Μπέιρα Μαρ
Μορεϊρένσε-Γκιμαράες
Νασιονάλ-Πάσος Φερέιρα
Μπράγκα-Ρίο Άβε
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ζιλ Βιθέντε
Σετούμπαλ-Ολιανένσε


 ΣΚΩΤΙΑ

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/9

Αμπερντίν – Σεντ Μίρεν
Σέλτικ – Χιμπέρνιαν

ch010920121st από heybs
Ρος Κάουντι – Κιλμάρνοκ

Σεντ Τζόνστον – Νταντί Γιουνάιτεντ
Κυριακή 2/9 (17:00)

Χαρτς – Νταντί
Μάδεργουελ – Ινβερνές

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Σάββατο 15/9 (17:00)

Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ (14:30)
Νταντί – Μάδεργουελ
Νταντί Γιουνάιτεντ – Ρος Κάουντι
Χιμπέρνιαν – Κιλμάρνοκ
Ινβερνές – Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν - Χαρτς


ΑΓΓΛΙΑ

3η αγωνιστική  1/9/12


Γουέστ Μπρομ - Έβερτον

Footreview

Λίβερπουλ - Άρσεναλ

szólj hozzá: Liverpool vs Arsenal 0:2 MATCH HIGHLIGHTS
Σουόνσι - Σάντερλαντ

Μάντσεστερ Σίτι - ΚΠΡ

M-Q footyroom.com από footyroom

Τσέλσι - Ρέντινγκ  4 - 2

szólj hozzá: CheRe42Go

Νιουκάστλ - Άστον Βίλα

Τότεναμ - Νόργουιτς

Γουίγκαν - Στόουκ

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ

West H 3-0 Fulham 01.09.2012 από f100004253102693
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουν.

Southampton 2-3 Manchester United - ALL GOALS... από bwin888



 ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Παρασκευή 31/8

Μάιντς-Γκρόιτερ Φιρτ 0-1
(67’ Κλάους)




Σάββατο 1/9 (16:30)

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ

Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ

Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο

Werder 2-0 Hamburger Goals highlights/01.09.2012 από vik2003
Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ

szólj hozzá: Nurnberg 1-1 Dortmund Goals
Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης


Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ

Κυριακή 2/9

Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 15/9

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 21:30

Σάββατο 1/9 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν
Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Γκρόιτερ Φιρτ-Σάλκε 19:30

Κυριακή 2/9

Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 18:30



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου