ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά"

Μπαρτζώκας: "Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε συγκέντρωση σε όλο το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει παντού με τον τίτλο του φαβορί, αν και όλοι θέλουν να νικήσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει, την Παρασκευή (19/10, 20:00, NS3), την Αναντόλου Εφές στην Τουρκία για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στη συγκέντρωση που χρειάζεται να έχει η ομάδα για να πάρει τη νίκη επί τουρκικού εδάφους.
"Παίζουμε σε μία πόλη που συνδέει τον Ολυμπιακό με μια τεραστία επιτυχία. H Εφές έχει κάποιους καινούριους παίκτες, αλλά όχι πολλούς. Οι Τζόρνταν Φάρμαρ, Τζαμόν Λούκας Γκόρντον και Σεμίχ Ερντέν είναι σημαντικές προσθήκες", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα και συμπλήρωσε:

"Στην πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα έκανε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να προσέξουμε τα λάθη τα κλεψίματα και τα ποσοστά στις βολές να είναι υπέρ μας".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε πως όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό: "Σίγουρα η ομάδα φέτος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την περσινή επιτυχία. Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει παντού ως φαβορί, αλλά όλοι θέλουν να τον νικήσουν και έχουν έξτρα κίνητρο. Μόνο αυτό το ματς μας απασχολεί. Θεωρώ πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι θα κερδίσουμε. Είναι παράξενο ματς και πρέπει να τα περιμένεις όλα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου