ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Δέχθηκε ο «Ζιο»

Δέχθηκε ο «Ζιο» 

19/10/2012

Δέχθηκε ο «Ζιο»
Αυτό που ήθελε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πλέον είναι γεγονός! Ο Ζιοβάνι επιστρέφει στην οικογένεια του Ολυμπιακού έχοντας –πλέον- και ρόλο στα ζητήματα της ομάδας… Ο Βραζιλιάνος αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στη συνάντηση που είχαν χθες οι δύο άνδρες να αναλάβει ρόλο σκάουτερ αλλά και -γενικότερα- εκπροσώπου της ομάδας στη Βραζιλία.

Φυσικά και πρόκειται για μια είδηση που θα χαροποιήσει ακόμη περισσότερο τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να βρεθούν αύριο στο Καραϊσκάκη να χειροκροτήσουν τον Βραζιλιάνο τον οποίο θα τιμήσει η ΠΑΕ.

Ωστόσο, η αποδοχή τη πρότασης του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι πλέον, θα έχουν έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ομάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά τη Βραζιλιά, μια από τις μεγαλύτερες αγορές ταλέντων.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός, θα εκπροσωπείται από μια μεγάλη φυσιογνωμία του παγκόσμιο ποδοσφαίρου στη χώρα η οποία θα έχει στραμμένα επάνω της τα βλέμματα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου