ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πρόταση Μαρινάκη σε Ζιοβάνι!

Πρόταση Μαρινάκη σε Ζιοβάνι!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γευμάτισε με τον Ζιοβάνι και πρότεινε στον Βραζιλιάνο να αναλάβει χρέη σκάουτ του Ολυμπιακού στη Βραζιλία!
Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός γευμάτισε με τον Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα το απόγευμα της Πέμπτης (18/10) σε εξαιρετικό κλίμα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε στον Βραζιλιάνο "μάγο" να αναλάβει το ρόλο του σκάουτ στην πατρίδα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

"Δεν θέλω να μείνουμε σε πλακέτες και αναμνηστικά. Θέλω να είσαι ενεργά στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας!", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον 40άχρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση του Ζιοβάνι στον Βαγγέλη Μαρινάκη θα δοθεί την Παρασκευή (19/10). Η πρόταση έχει να κάνει με τη συνολική εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στη Βραζιλία.

Ουσιαστικά, ο αγαπημένος "Ζιο" των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας θα ενεργεί όχι απλά ως σκάουτερ που θα βλέπει παιχνίδια και θα κάνει προτάσεις στην ερυθρόλευκη διοίκηση, αλλά θα ψάχνει σε βάθος το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο για ανεύρεση ταλέντων ακόμα και στις μικρές ηλικίες και θα λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το πρωί της Παρασκευής (19/10), ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού για να δει παλιούς φίλους και να γνωρίσει τα νέα πρόσωπα της ομάδας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου