ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

«Ήρθα με την συγκατάθεση όλων…»

«Ήρθα με την συγκατάθεση όλων…» 

19/10/2012

«Ήρθα με την συγκατάθεση όλων…» 
Στο γεγονός ότι διοίκηση και προπονητής του Ολυμπιακού ήταν απόλυτα σύμφωνοι στην επιλογή του για το πόστο του βοηθού προπονητή της ομάδας, στάθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης, στο περιθώριο της παρουσίασης της βιογραφίας του: «Ο αγώνας της ζωής μου». Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ξεκαθάρισε ότι πήγε στους Πειραιώτες για να βοηθήσει τον Ζαρντίμ τονίζοντας όμως ότι υπάρχουν διακριτοί ρόλοι ανάμεσά τους.

Με την βοήθεια του δημοσιογράφου του NovaΣΠΟΡ FM, Χρήστου Χαραλαμπόπουλου, ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε την Παρασκευή στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που έχει τίτλο ο «Ο αγώνας της ζωής μου». Μέσα από αυτό, όπως είπε, θα ήθελε να μάθει ο κόσμος τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε ο ίδιος τα πράγματα καθ’όλη την διάρκεια της μεγάλης καριέρας του.

Όπως είναι φυσικό, η κουβέντα πήγε και στη νέα σελίδα της καριέρας του που έχει να κάνει με την προπονητική αφού ο Νικοπολίδης εδώ και λίγες μέρες είναι ο νέος βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αφού πρώτα παρακάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου να μην γίνει η παρουσίαση του βιβλίου… συνέντευξη Τύπου, δεν αρνήθηκε να πει δύο λόγια για το νέο του πόστο.

Σε αυτό που στάθηκε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι πέραν από την διοίκηση που του κατέθεσε την πρόταση, γνώριζε ότι και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν απόλυτα σύμφωνος στο να έχει δίπλα του τον Αντώνη Νικοπολίδη. «Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα αναλάμβανα αυτόν τον ρόλο. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω τον Ζαρντίμ ο οποίος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο», πρόσθεσε ο παλαίμαχος γκολκίπερ προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει ότι οι ρόλοι ανάμεσα τους είναι απόλυτα διακριτοί και δεν έχει καμία διάθεση να υποκαταστήσει την δουλειά του Πορτογάλου.

Ο Νικοπολίδης παραδέχθηκε ότι η μετάβαση στην προπονητική περίμενε ότι θα γίνονταν πιο ομαλά, όπως με ένα πόστο σε κάποια από τις «μικρές» Εθνικές ομάδες όμως τόνισε ότι είναι βέβαιος για την απόφασή του παρά το γεγονός ότι ήρθε σε μία… περίεργη περίοδο.

Όσο για τον λόγο που επιλέχθηκε ο ίδιος για τον ρόλο αυτό, ο Νικοπολίδης επισήμανε πως πρόθεση της διοίκησης ήταν να υπάρχει δίπλα στον Ζαρντίμ ένας Έλληνας προπονητής που ξέρει καλά τον Ολυμπιακό αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να μπορέσει να τον βοηθήσει όσο καλύτερα γίνεται στην συνέχεια της σεζόν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου