ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Καζάζης: "Δεν πιάσαμε καλή απόδοση"

Καζάζης: "Δεν πιάσαμε καλή απόδοση"

Ο Δημήτρης Καζάζης θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την εύκολη επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ στο Ρέντη, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έπιασε καλή απόδοση.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σταδιακά προσπαθεί να ανεβάζει την απόδοσή της.
"Παρά τη νίκη, δεν πιάσαμε καλή απόδοση. Τακτικά, στο σερβίς, δεν πιέσαμε όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να δώσουμε τη δυνατότητα στον Παμβοχαϊκό να έχει καλή ανάπτυξη. Όταν καταφέραμε να πιέσουμε περισσότερο τότε το παιχνίδι έγινε ευκολότερο για εμάς. Κάναμε πάντως αυτό που θέλαμε. Πήραμε μία ακόμη καθαρή νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε και να κερδίζουμε, αλλά και να ανεβάζουμε σταδιακά την απόδοσή μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καζάζης.

Από την πλευρά του, ο προπονητής τους Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, δήλωσε: "Άλλη εικόνα δείχνουμε στις προπονήσεις και άλλη παρουσιάζουμε στα παιχνίδια. Αυτό που έχουμε εντοπίσει μετά τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι πρόβλημα όχι αγωνιστικό ή τακτικό, αλλά ψυχολογίας. Μόλις γίνει ένα λάθος στο παιχνίδι ή χάσουμε το προβάδισμα δεν υπάρχει η σωστή αντίδραση. Χρειαζόμαστε μία νίκη, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση της ομάδας και φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου