ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

18/10/2012



Βενέτης: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο» 

18/10/2012

Βενέτης: «Εχθρός του καλού, το καλύτερο»
Περιθώρια βελτίωσης βλέπει στην Κέρκυρα ο Τάσος Βενέτης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Φαιάκων μίλησε για την πορεία της ομάδας και πιστεύει πως μπορεί να δείξει ακόμα καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε όσα είπε ο Τάσος Βενέτης σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας:

Η κρίση έφερε ευκαιρίες για νέους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν και να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Στην Κέρκυρα έχετε νέα ταλέντα που μπορούν να καταξιωθούν στην Λίγκα; Με την δική σου εμπειρία, ποιους να περιμένουμε να κάνουν αξιόλογη καριέρα;


«Πράγματι, στην Κέρκυρα υπάρχουν φέτος πολλά νέα και αξιόλογα παιδιά. Και είμαι πεπεισμένος πως, πολλοί εξ αυτών, έχουν την προδιαγραφές, με την κατάλληλη, πάντα, δουλειά, να αρπάξουν την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά και να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο. Περιπτώσεις, όμως, θα μου επιτρέψετε να μην ξεχωρίσω. Γιατί όλοι προσπαθούν πολύ και δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους».

Πώς κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας;

«Σε γενικές γραμμές και δεδομένων των φετινών συνθηκών, είμαστε ευχαριστημένοι. Έχουμε μια τελείως νέα ομάδα, η οποία, όμως, από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζει όλο και καλύτερο πρόσωπο, καθώς η πολύ καλή και σκληρή δουλειά που γίνεται, αρχίζει να βγαίνει και στο γήπεδο. Ήδη έχει αρχίσει και η βαθμολογική συγκομιδή, η οποία είναι ικανοποιητική, αν και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει δύο- τρεις βαθμούς επιπλέον».

Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να ανέβει κι άλλο αγωνιστικά ή έχει φτάσει στην ακμή της;

«Βεβαίως και η Κέρκυρα μπορεί να εμφανίσει ακόμη καλύτερη εικόνα. Όπως είπα και πριν, υπάρχει μια βελτίωση, η οποία, από αγώνα σε αγώνα, είναι όλο και μεγαλύτερη. Τα περιθώρια ακόμη είναι μεγάλα, βρισκόμαστε άλλωστε, σχεδόν στην αρχή της σεζόν. Όσο τα νέα, ειδικά, παιδιά, παίρνουν παραστάσεις, αποκτούν εμπειρίες, “λύνονται”, προσαρμόζονται καλύτερα στα δεδομένα της “μεγάλης” κατηγορίας, τόσο η ομάδα θα “δένει” και θα ανεβαίνει επίπεδο. Εχθρός του καλού, άλλωστε, είναι πάντα το καλύτερο...».

Ως ένας από τους πιο έμπειρους και παλιούς παίκτες της ομάδας, παίζοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά στην ομάδα του νησιού, πιστεύεις ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία;

«Κάθε χρονιά, έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της δυσκολίες. Φέτος, λοιπόν, μπορεί, με... γυμνό μάτι, το έργο μας να φαίνεται πιο δύσκολο, θα πρέπει, ωστόσο, να το κρίνουμε μέσα στα ευρύτερα δεδομένα ενός συνολικά “περίεργου” Πρωταθλήματος. Άρα ό,τι και να πούμε, θα είναι θεωρητικό και, πιθανόν, παρακινδυνευμένο. Μέσα στο γήπεδο, άλλωστε, φαίνονται τα πάντα...»

Το υλικό της ομάδας, αν όχι φέτος, τις επόμενες χρονιές, μπορεί να φέρει την ομάδα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με τις θέσεις που κατέλαβε τις προηγούμενες χρονιές;

«Φέτος επιχειρείται στην ομάδα ένα “πάντρεμα” παλιών και νέων. Εκ των οποίων παλιών, σημειώνω ότι οι περισσότερο πέρσι δεν αγωνίζονταν τακτικά. Όσο, λοιπόν, τα παιχνίδια προχωρούν, τόσο αυτό το “πάντρεμα” θα γίνεται μεγαλύτερο. Ώστε, σταδιακά, να δημιουργηθεί μια “μαγιά”, που, εάν διατηρηθεί, πράγματι, μπορεί να κάνει την ομάδα ανταγωνιστική και ως προς τη διεκδίκηση υψηλότερων θέσεων».

Έχεις μετανιώσει που επέστρεψες στην Ελλάδα και δεν συνέχισες την καριέρα σου στο εξωτερικό;

«Βάσει ηλικίας –γιατί, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα ήμουν μόνο 23 ετών-, όντως, έχω σκεφθεί πως θα μπορούσα να αγωνιστώ κάποια παραπάνω χρόνια στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα, όμως, η επιστροφή υπήρξε επιλογή μου. Και για τις επιλογές και τις αποφάσεις που παίρνω, δεν μετανιώνω».

Πώς κρίνεις τη νέα φανέλα της ομάδας και την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτήν; Εισπράττεις θετικά σχόλια για την επιστροφή στην παραδοσιακή εμφάνιση της Κέρκυρας;

«Αυτό που εισπράττω απ’ τον κόσμο, είναι μεγάλη ικανοποίηση. Το γεγονός ότι οι νέες φανέλες είναι στα παραδοσιακά χρώματα της Κέρκυρας, έχει γίνει δεκτό με μεγάλη ευαρέσκεια και, αν θες, αποτελούσε κι ένα ζητούμενο. Ο κόσμος πάντα “δένεται” με τα “σύμβολα” που αγαπά, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό, δόκιμο και, βεβαίως, σεβαστό. Και γενικότερα, όμως, νομίζω ότι πρόκειται, πραγματικά, για πολύ ωραίες εμφανίσεις, που, φυσικά, αρέσουν και σ’ εμάς πάρα πολύ...»

Ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές που έχεις ζήσει με τη φανέλα της Κέρκυρας;

«Απ’ την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, βιώνω μόνο καλά πράγματα! Μία άνοδος, την πρώτη μου σεζόν, δύο παραμονές στη Super League, την επόμενη διετία... Επιτυχίες πρωτοφανείς για την ιστορία της ομάδας. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Όλες τις νιώθω “παιδιά” μου. Κομμάτια ενός όμορφου “ψηφιδωτού”. Και χαίρομαι πολύ, που κατάφερα να αποτελώ κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της ωραίας ιστορίας...»

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας και ιδιαίτερα στο σύνδεσμο των Vourligans, που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα;

«Να είναι πάντα δίπλα μας, δίπλα στην ομάδα – τι άλλο; Με τον τρόπο και τη δύναμη, που έχει αποδείξει πως ξέρει να στηρίζει και να αγαπά τον ΑΟ Κέρκυρα. Και από πλευράς μας, να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα, σε κάθε ματς, ώστε να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Και στο τέλος, να πανηγυρίσουμε ξανά, όλοι μαζί...»

Πώς νιώθεις για τους φίλους της Κέρκυρας που αν και δεν είναι δεκάδες χιλιάδες, όπως ήταν σε προηγούμενες ομάδες που έπαιξες (Λάρισα/ΟΦΗ), προσπαθούν να ακολουθούν την ομάδα παντού; Αυτή η μικρή (αριθμητικά) συμπαράσταση βοηθάει τους παίχτες ψυχολογικά;

«Δεν θέλει ερώτημα... Βοηθάει και μάλιστα, πολύ. Και, βεβαίως, στα εκτός έδρας ματς. Μπορεί, όπως είπες, να μην ακολουθούν χιλιάδες, είναι, όμως, τεράστια βοήθεια για την ψυχολογία μιας ομάδας, ενός παίκτη, να πηγαίνει σ’ ένα ξένο γήπεδο και να ξέρει, να βλέπει, να νιώθει ότι κάπου υπάρχουν και δικοί του φίλαθλοι, άνθρωποι που έχουν κάνει χιλιόμετρα, για να τον στηρίξουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη...».

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια στην ομάδα σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μείνεις και να ολοκληρώσεις την καριέρα σου, όταν έρθει η στιγμή, στην Κέρκυρα;

«Όπως είπες, διανύω τον τέταρτο χρόνο μου στο νησί. Με τις προηγούμενες χρονιές, να ολοκληρώνονται σταθερά με επιτυχίες. Είναι λογικό, λοιπόν, την Κέρκυρα να τη νιώθω, πια, σαν το... δεύτερο σπίτι μου. Στη ζωή, βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις με ασφάλεια πώς έρχονται τα πράγματα, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, ναι, το να ολοκληρώσω εδώ την καριέρα μου, είναι ένα ενδεχόμενο, που το έχω σκεφτεί...»

Πώς βλέπεις την πορεία της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ;

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η Εθνική βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της, μαζί με τη Βοσνία. Άρα, πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις την πορεία της, πέρα από άκρως επιτυχημένη; Η Εθνική μας, τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να ζει με τις επιτυχίες, έχει μπει στο DNA της. Kαι αυτό της έχει προσδώσει ένα “μέταλλο” πρωταγωνιστή, πέρα, βέβαια, απ’ την αντικειμενική αξία της, ως ομάδα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η... Βραζιλία, έρχεται!»

Με τι ασχολείσαι τον ελεύθερο χρόνο σου και πώς είναι η ζωή στο νησί;

«Με δεδομένο το πρόγραμμα που οφείλει να τηρεί ένας ποδοσφαιριστής, ήρεμα πράγματα. Σπίτι με την οικογένεια, μαζί με φίλους ή συμπαίκτες και τις δικές τους οικογένειες, κανένας καφές ή φαγητό... Όσον αφορά στη ζωή στη νησί, θα έλεγα ότι για έναν οικογενειάρχη επαγγελματία παίκτη, είναι η ιδανική. Τώρα, για την Κέρκυρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Απλά, πανέμορφη...»

Προστασία μέχρι την εκδίκαση για Βωβό 

18/10/2012

Προστασία μέχρι την εκδίκαση για Βωβό
Επιτυχημένη ήταν η δεύτερη απόπειρα της «Τεχνικής Εταιρίας Μπάμπης Βωβός» προκειμένου να «μπλοκάρει» απαιτήσεις πιστωτών μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Αρχικά, το αίτημα είχε απορριφθεί, όμως η εταιρεία επανήλθε και αυτήν τη φορά δικαιώθηκε.

Πλέον, η εταιρεία θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το χρόνο που κέρδισε.

Η υπόθεση σχετίζεται άμεσα και με το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

 Οι σφυριχτρες της 7ης αγωνιστικης
18/10/2012

Ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Καλογερόπουλος ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-Άρης, ενώ ο Στυλιάρας θα διαιτητεύσει το Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής: 
Πανιώνιος - Κέρκυρα: Λιαχούδης, Μποζατζίδης, Θανασακούδης (Μακεδονίας), Παππάς (Αθηνών)

Ολυμπιακός – SKODA Ξάνθη: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Καρατζίκας, Ταρανάς (Αθηνών), Ντίτσος (Πρέβεζας

ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Θάνος (Γρεβενών), Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών), Μαντάκης (Ημαθίας)

Κυριακή 21/10
Αστέρας Τρίπολης - Βέροια: Σπάθας (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά), Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Ατρόμητος - Λεβαδειακός: Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Ευθυμιάδης, Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τριτσώνης (Αθηνών), Μπαλτάς, Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κύζας (Δράμας)

Παναθηναϊκός - Άρης: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Δευτέρα 22/10
Πλατανιάς - ΟΦΗ: Γιάχος (Χίου), Καρσιώτης (Κορινθίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Μάνταλος (Αθηνών)

Στον Ατρόμητο μέχρι το 2016 ο Δημούτσος 

18/10/2012

Στον Ατρόμητο μέχρι το 2016 ο Δημούτσος
Μετά τον Βαγγέλη Νάστο, ήρθε η σειρά του Ελίνι Δημούτσου να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ατρόμητο. Ο 24χρονος μέσος θα φοράει την φανέλα των Περιστεριωτών μέχρι 2016 και δήλωσε χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή και ευχήθηκε να κατακτήσει επιτέλους η ομάδα έναν τίτλο.

Ο Δημούτσος θα περάσει τις επόμενες ημέρες από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον διεθνή άσο Ελίνι Δημούτσο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ποδοσφαιριστής απάντησε καταφατικά, μέσω του εκπροσώπου του, στην επίσημη πρόταση που κατέθεσε προ ημερών ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος για λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος έχοντας λάβει προηγουμένως το «πράσινο φως» από τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Έπειτα από την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών το συμβόλαιο του Ελίνι Δημούτσου που εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο θα επεκταθεί για τρία επιπλέον χρόνια ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Στο πρόσωπο του Ελίνι Δημούτσου αντανακλάται το πνεύμα του μαχητή, του αστείρευτου ζήλου και της θέλησης για την πρόοδο σε ομαδικό και συλλογικό επίπεδο. Μέσω της ομάδας μας έγινε «με το σπαθί του» μέλος της Εθνική Ελλάδας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος που τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των τεσσάρων πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο παίκτης που θα απουσιάσει από την σημερινή προπόνηση, για προσωπική του υπόθεση, θα περάσει μέσα στις επόμενες μέρες από τα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ελίνι Δημούτσου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

« Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό γιατί είναι μια ομάδα με όραμα και προοπτική που παρέχει τα πάντα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή κι επιπλέον χρόνο με το χρόνο κάνει βήματα προόδου και αναπτύσσεται. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ένα σπουδαίο προπονητή τον κύριο Μπάγεβιτς και οι στόχοι μου ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς της.

Εύχομαι στο μέλλον να κατακτήσουμε έναν τίτλο γιατί το αξίζουμε και απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους του Περιστερίου που μας στηρίζουν και διαρκώς δείχνουν την αγάπη τους να μας αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα μέσα από τον Ατρόμητο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να παραμείνω μέλος της «οικογένειας» της Εθνικής Ελλάδας και το καλοκαίρι του 2014 να είμαι μεταξύ των παικτών εκείνων που θα επιλέξει ο προπονητής κύριος Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο πιστεύω ότι θα δώσουμε το παρών».

Κι άλλο «περίμενε» στην ΑΕΚ 

18/10/2012

Κι άλλο «περίμενε» στην ΑΕΚ 
Στην… ουρά εκείνων που περιμένουν χρήματα από την ΑΕΚ παραπέμφθηκε και ο Αντώνης Κέζος.

Βλέποντας τον διακανονισμό που είχε δεχθεί για τα οφειλόμενα να μην τηρείται (όπως συμβαίνει και με πολλούς ακόμα της ΠΑΕ) ο Κύπριος γυμναστής πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Σπάτα.

Στη συνάντηση που είχε λοιπόν με τον Ανδρέα Δημητρέλο άκουσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ να του δίνει την ίδια απάντηση που λαμβάνουν όλοι οι πιστωτές το τελευταίο διάστημα:

Να κάνει λίγο ακόμα υπομονή έως ότου οι επενδυτές (η είσοδος των οποίων του ξεκαθαρίστηκε πως είναι θέμα ημερών να ξεκαθαρίσει) μπουν στην ΠΑΕ.

Πέρα απ’ αυτό, δε, στην κουβέντα των δυο ανδρών τέθηκε και το θέμα του γιου του Αντώνη Κέζου, ο οποίος είχε προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά έπειτα από απόφαση του Έβαλντ Λίνεν θα προπονείται μ’ εκείνη των Νέων.

Τα εισιτήρια του Πανιώνιος-Κέρκυρα 

18/10/2012

Τα εισιτήρια του Πανιώνιος-Κέρκυρα
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις τιμές, τις μέρες αλλά και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα (Σάββατο, 17:15), εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Από 10 ευρώ οι τιμές των εισιτηρίων.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, αλλά και τις ώρες διάθεσής τους.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 16:00 έως και τις 20:30.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 το πρωί και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη, θα είναι ανοικτό το Σάββατο επίσης, από τις 10:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης. Από το συγκεκριμένο εκδοτήριο θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια για τη Θύρα 8 οι μεμονωμένοι οπαδοί της Κέρκυρας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι, όπως προσέλθουν στα εκδοτήρια (με την κάρτα φιλάθλου τους) όσο το δυνατόν νωρίτερα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν το Σάββατο στις 15:15.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2: 10 ευρώ / Παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα 4-7: 15 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 5 ευρώ
Θύρα8: 15 ευρώ
Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 10 ευρώ
Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 15 ευρώ
VVIP: 100 ευρώ / παιδικό (έως 15 ετών) 50 ευρώ
Εισιτήρια της μαθητικής κερκίδας (θύρα 1), από ειδικό ταμείο στην οδό Σοφούλη.
Εισιτήρια για τη θύρα 3 από ειδικό ταμείο στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα».

Υπό …προστασία ο Βωβός 

18/10/2012

Υπό …προστασία ο Βωβός
Χαμόγελα στην «Τεχνική Εταιρία Μπάμπης Βωβός» αφού στην δεύτερη νομική προσπάθεια που έκανε, εξασφάλισε προστασία από τους πιστωτές της έως ότου εκδικαστεί το αίτημα της για υπαγωγή στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Μέχρι τότε, δεν μπορούν να γίνουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας και αναγκαστικές εκτελέσεις σε βάρος της.

Η κατασκευαστική εταιρία είχε πιέσει προς την κατεύθυνση της νομικής κάλυψης, διότι ήδη είχαν αρχίσει οι πλειστηριασμοί από πρώην εργαζομένους της για επίσχεση εργασίας.

«Μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος» 

18/10/2012

«Μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»
Την άποψη πως ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τους Αρκάδες ο Νίκος Καρύδας.

Ωστόσο, ο προπονητής της Βέροιας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά» ούτε θα υπερτιμήσουν, αλλά ούτε και θα υποτιμήσουν το σύνολο του Σάκη Τσιώλη, προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα τους.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καρύδας:

Για το παιχνίδι της Κυριακής (21/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

«Είμαστε ευτυχείς που έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, με εξαίρεση βέβαια τους Τόμας και Βεργώνη. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα για ένα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι αρχή μας να μην υπερεκτιμούμε και να μην υποτιμούμε κανέναν και έτσι θα πράξουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι. Προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να το δείχνουμε σε κάθε ματς.

Μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος υπάρχει ένα ερωτηματικό, καθώς οι περισσότερες ομάδες βγαίνουν από τον ρυθμό τους. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί με εμάς. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα με ελάχιστες αδυναμίες, όμως εμείς ψάχνουμε τρόπους να τις εκμεταλλευθούμε και αν τα καταφέρουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».


Για την ταλαιπωρία από το μακρινό ταξίδι στην Τρίπολη:

«Θα ταξιδέψουμε δύο μέρες νωρίτερα για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι από το μακρινό ταξίδι. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε 20 παίκτες στην αποστολή. Εκεί θα προπονηθούμε το Σάββατο σε ένα τοπικό γήπεδο».

Για τους φιλάθλους της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Μαθαίνω ότι θα έχουμε φιλάθλους στο πλευρό μας και θέλω να τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων τόσο εγώ όσο και οι παίκτες. Θα φροντίσουμε να τους το ανταποδώσουμε».

Για τους τραυματισμούς του Βεργώνη και του Τόμας:

«Ο Βεργώνης θα μείνει εκτός για περίπου 6-7 μήνες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Όσον αφορά τον Τόμας, ενδέχεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα».

Για το αν υπολογίζει τον Κόστλι για το παιχνίδι:

«Ο Κόστλι επιστρέφει την Πέμπτη το απόγευμα και γίνονται προσπάθειες να παραμείνει στην Αθήνα και να συναντήσει εκεί την αποστολή, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Όταν κάνεις ένα υπερατλαντικό ταξίδι υπάρχει και ο παράγοντας κούραση και αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα, όμως πιστεύω ότι τα ματς που έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του θα του κάνουν καλό».

Εισιτήρια και μέσω ίντερνετ 

18/10/2012

Εισιτήρια και μέσω ίντερνετ
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων και μέσω ίντερνετ, για το παιχνίδι με την Λάτσιο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αύριο, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει, αποκλειστικά μέσω internet, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα UEFA EUROPA LEAGUE, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – S.S.LAZIO, που θα διεξαχθεί στις 25/10/2010 και ώρα 20:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας μας. Η διάθεση μέσω internet θα γίνεται μέχρι την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, από την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ Το αναλυτικό πρόγραμμα διάθεσης θα ανακοινωθεί αύριο και πάλι μέσω της ιστοσελίδας μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 & 210-6897943), καθημερινές 09:30 – 17:30».

Μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ η ΑΜΚ 

18/10/2012

Μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ η ΑΜΚ
Δύσκολοι οι καιροί για λόγια και ανοίγματα στον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαιώνεται απόλυτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, σχετικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Η οποία είχε ανοίξει στις 17 Αυγούστου με ποσό το οποίο θα μπορούσε να μπει να είναι μέχρι 15 εκ. €, στην συνέχεια και μετά από Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε λόγω… εποχής να μειωθεί στα 6 εκ. € και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, 3 μήνες μετά που η ΑΜΚ έκλεισε, το ποσό που μπήκε στα ταμεία του Συλλόγου είναι μόλις 2,5 εκ. €!

Το ποσό αυτό, μαζεύτηκε, από το δικαίωμα καταβολής των παλαιών μετόχων. Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση η οποία θα δίνει την δυνατότητα να μπορούν και νέοι μέτοχοι να συνεισφέρουν… Κάτι απίθανο, αφού όσοι θέλανε θα μπορούσαν εδώ και καιρό να συνεργαστούν με την Παναθηναϊκή Συμμαχία…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση Κάλυψης της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με Καταβολή Μετρητών και Δικαίωμα Προτίμησης Υπέρ των Παλαιών Μετόχων:

«Η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 17-08-2012 και ολοκληρώθηκε στις 30-09- 2012, καλύφθηκε μερικώς με την καταβολή συνολικού ποσού 2.498.859,30 Ευρώ και την έκδοση 8.329.531 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,30 Ευρώ η κάθε μία.

Μετά την ανωτέρω αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται σε 9.638.811,00 Ευρώ και διαιρείται σε 32.129.370 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 Ευρώ η κάθε μία. Η ημερομηνία παράδοσης των νέων μετοχών στους δικαιούχους θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας».

«Δράκος» ο Γιάγκο 

18/10/2012

«Δράκος» ο Γιάγκο
Παίκτης που αναρρώνει κόντρα στα προγνωστικά βαφτίζεται θηρίο.

Και ποιο θα διάλεγε κανείς για να χαρακτηρίσει τον Γιάγκο πέρα από το «δράκος».

Διότι ο Πορτογάλος δεν πετάει φωτιές μέχρι σήμερα, ωστόσο φαντάζει απαραίτητος στα σχέδια του Έβαλντ Λίνεν για την Τούμπα.

Γι’ αυτό κι ο Γερμανός χαμογέλασε, βλέποντάς τον να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις και τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και (αντίθετα με τον Κατσικοκέρη) να υπολογίζεται κανονικά για το Σάββατο.

Αφού ανέβηκε λοιπόν με δική του πρωτοβουλία την Τετάρτη στα Σπάτα για να κάνει αποθεραπεία και συμμετείχε στην προπόνηση Πέμπτης, ο Πορτογάλος έβγαλε χωρίς προβλήματα και το σημερινό πρόγραμμα. Επιβεβαίωσε, έτσι, πως θα είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στα σχέδια του Έβαλντ Λίνεν για την Τούμπα. Έχει φανεί, εξάλλου, πως αποτελεί ήδη βασικό μέρος τους σε θέση στόπερ (και όχι χαφ) δίπλα στον Κουτρουμπή.

Αντίθετα ωστόσο με τον Γιάγκο, διαθέσιμος δεν θα είναι και ο Νίκος Κατσικοκέρης. Κι αυτό διότι ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα και (μαζί με τον αδειούχο Γκερέιρο) θα είναι οι δυο σημαντικότερες απουσίες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στις επιλογές, δε, του Λίνεν γι’ αυτό θα φανεί αύριο αν θα μείνει και ο Τσουκαλάς που δεν προπονήθηκε την Πέμπτη λόγω οσφυαλγίας.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και αφού πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (15:00) θα μάθουν και την αποστολή που θ’ αναχωρήσει έπειτα για τη Θεσσαλονίκη.

Χριστόπουλος: «Έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς» 

18/10/2012

Χριστόπουλος: «Έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς» 
Η βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ανάλογη των εμφανίσεων της ομάδας, σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων μίλησε για το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου.

Επιβεβαίωσε την κατάσταση των Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλου, Ντάσιου και Γεωργίου ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας.

Για το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό.

«Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θα κατέβουμε και σε αυτόν τον αγώνα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Για να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και μεγάλη πίστη σ' αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ αγωνιστικοί, πειθαρχημένοι και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν παρουσιαστούμε από το πρώτο έως το 90ο λεπτό με αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή».

Για την θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα σε σχέση με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά της.

«Πιστεύω ότι βάσει των εμφανίσεων που έχουμε κάνει και παίρνοντας κομμάτι-κομμάτι τα παιχνίδια, η παρουσία μας δεν αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ και εμένα αλλά και τα παιδιά. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε κάθε εβδομάδα είναι να προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τον επόμενο αντίπαλο. Και να προσπαθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Για να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζονται και κάποιες άλλες παράμετροι, τις οποίες δυστυχώς δεν τις είχαμε μέχρι τώρα. Αυτό όμως δεν μπορεί να μας πτοήσει. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μας πεισμώσει πιο πολύ και εμένα και τα παιδιά. Να παλέψουμε ακόμη περισσότερο στα επόμενα ματς για να αποδείξουμε ότι συγκυριακά βρισκόμαστε σε αυτή την βαθμολογική θέση».

Στη συνέχεια μίλησε ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Φίλιππος Σκόρδας.

«Ο Θέμης Τζημόπουλος έχει θλάση πρώτου βαθμού και για προληπτικούς λόγους δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή για τον Πανθρακικό. Αναμένεται να επανέλθει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και τις επόμενες μέρες θα είναι στην διάθεση του προπονητή.

Ο Γιώργος Ντάσιος έχει ένα οστικό οίδημα στην στερνοπλευρική χώρα και θα επανεξετασθεί από τον Γιατρό της ομάδας κο Χρήστο Παπαγεωργίου ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Φώτης Γεωργίου έχει ενοχλήσεις στον κνημιαίο τένοντα
».

Όλοι μαζί και ο Πιπίνης… χώρια 

18/10/2012

Όλοι μαζί και ο Πιπίνης… χώρια 
Είναι δεδομένο πως ο Χρήστος Πιπίνης δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με την Βέροια. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι ο τραυματισμός του στο δικέφαλο δεν έχει επουλωθεί.

Έτσι, δεν θα υπολογιστεί για το παιχνίδι με την Βέροια, κάτι που σημαίνει πως ο Λαουτάρο Φορμίκα θα παίξει σε ρόλο αριστερού αμυντικού, ενώ το θετικό είναι πως επιστρέφει και ο Σάββας Τσαμπούρης. Ο αρχηγός των Αρκάδων εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και έτσι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα κανονικά συμμετέχει στις προπονήσεις και ο Σανκαρέ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.

Ερωτηματικό θα είναι και η συμμετοχή ή όχι του Κουρμπέλη, ο οποίος κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε σαν δεξί μπακ, όμως με την επιστροφή του Τσαμπούρη, η θέση καλύπτεται. Έτσι, δεν αποκλείεται ο νεαρός αμυντικός μέσος να παίξει πλάι στον Αλβάρες και ο Ουσέρο να ανέβει πιο ψηλά σε ελεύθερο ρόλο, με τον Ντε Μπλάσις να μείνει στον πάγκο.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου ο Τσιώλης θα κάνεις πιο… σαφείς τις προθέσεις του.

«Ανάσα» 1,3 εκατομμυρίων από την UEFA 

18/10/2012

«Ανάσα» 1,3 εκατομμυρίων από την UEFA
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν πήγε όπως την σχεδίαζε ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αφού τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι πολύ λίγα, ευτυχώς για τους «πράσινους» όμως, η ομάδα αγωνίζεται φέτος στο Europa League.

Διότι, στα γραφεία της ΕΠΟ, βρίσκεται η ειδοποίηση της UEFA για καταβολή 1,3 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό από το μπόνους συμμετοχής τους στους ομίλους.

Το συγκεκριμένο ποσό έρχεται… ταμάμ για το «τριφύλλι» αφού οι «πράσινοι» έχουν μαζεμένες οφειλές και υποχρεώσεις που τρέχουν. Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος του 1,3 θα δοθεί για να αποπληρωθεί ο δεύτερος διακανονισμός οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, αυτός που αφορά τη δόση συμβολαίου του περασμένου Μαΐου. Αυτό πρέπει να γίνει για να «καθαρίσει» ο Παναθηναϊκός με τα χρωστούμενα της περσινής σεζόν.

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι περισσότερα και ενδεχομένως ο Γιάννης Αλαφούζος να …τρέξει μήπως και προεισπράξει κάποια από τα έσοδα του 2013-14. Πάντως το φαινόμενο του «χρωστάω» δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό, του οποίου οι άνθρωποι προσπαθούν μονίμως να βρουν λύση. Αλλά μέχρι στιγμής, δύσκολα τα καταφέρνουν…

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπέρτος 

18/10/2012

Μοναδικό πρόβλημα ο Μπέρτος
Λιγοστές πιθανότητες να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (20/10) με τον Ολυμπιακό έχει ο παίκτης της Ξάνθης, Μανώλης Μπέρτος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ακόμη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να μην έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενόψει των «ερυθρολεύκων».

Κατά τα άλλα ο προπονητής των ακριτών, Νίκος Κωστένογλου, δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (18/10) και έτσι είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα.

Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης για αρχή, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης έδωσαν έμφαση στην τακτική, προκειμένου να εμφανιστούν «διαβασμένοι» για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Σούπερ Λίγκα στηρίζει την εκστρατεία κατά του ρατσισμού 

18/10/2012

Η Σούπερ Λίγκα στηρίζει την εκστρατεία κατά του ρατσισμού
Η Super League για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού και σε συνεργασία με την FARE – Football Against Racism in Europe – η οποία συνεργάζεται με την UEFA και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφιερώνει την 7η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2012, στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά του Ρατσισμού.

Ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά:

«Η διοργανώτρια αρχή στηρίζει αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Το μήνυμα της αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και του δικαιώματος στη διαφορετικότητα βρίσκει ιδανικό πρεσβευτή το ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να υπενθυμίσουμε στους φιλάθλους ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα.

Οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών, θρησκευτικών ή άλλων κριτηρίων. Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η κοινωνία μας, είναι θετικό να προβάλλονται πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη συμφιλίωση και την άμβλυνση των διαφορών, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική που έχει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Με την ‘Κόκκινη Κάρτα στο Ρατσισμό’, στέλνουμε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης σε όλους τους φιλάθλους
».

«Δουλευταράς ο Ελευθερόπουλος» 

18/10/2012

«Δουλευταράς ο Ελευθερόπουλος»
Το εγκώμιο του προπονητή του στον Πανιώνιο, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, "έπλεξε" σε δηλώσεις του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως ο Έλληνας προπονητής δουλεύει πολύ στις προπονήσεις της ομάδας με όλους τους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας με 15 βαθμούς.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην ΟΠΑΠ TV:

Για το καλό ξεκίνημα του Πανιωνίου:

«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με ιστορία και με μεγάλους παίκτες, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα του. Παίζει ρόλο η τύχη, παίζει ρόλο η πολύ καλή δουλειά, η πολύ καλή προετοιμασία και όλοι μας είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Μετά την ήττα από τη Λιβαδειά δουλέψαμε ακόμη πιο σκληρά».

Για τους "κυανέρυθρους":

«Δουλεύουμε εντατικά. Ο προπονητής μας πιέζει να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση γιατί από εκεί προκύπτει η εικόνα στους αγώνες. Είμαστε μια οικογένεια και σε αυτό βοηθάει το ότι είμαστε οι πιο πολλοί Έλληνες. Δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Αυτό φαίνεται τόσο στο γήπεδο όσο και στους πανηγυρισμούς. Όταν περνάς δύσκολα συσπειρώνεσαι εκ των έσω».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή. Αυτό συζητούσαμε με τους συμπαίκτες μου και με τον προπονητή μας. Έχουμε κάνει ένα φοβερό ξεκίνημα με πέντε νίκες σε έξι ματς και είμαστε προσηλωμένοι στην παραμονή. Αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι όλα αλλάζουν».

Για την αντίδραση μετά το 3-0 από τον Λεβαδειακό:

«Επειδή είμαστε νέα ομάδα έπρεπε να φάμε μια... σφαλιάρα. Η ήττα ήρθε με άσχημο τρόπο αλλά στο επόμενο ματς ο προπονητής μας έκανε να "μασάμε σίδερα"».

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Άρης να είναι σε δύσκολη κατάσταση. Και εμείς έχουμε σοβαρά προβλήματα. Για κάθε νεαρό παίκτη είναι διαφορετικό, γιατί πλέον πήραμε ευκαιρίες. Είμαι 22 ετών και στο εξωτερικό θεωρείτε μια ηλικία που οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ήταν μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αξίζουμε και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας».

Για το αν είναι ευκαιρία αυτή η συγκυρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα είναι μια τέτοια ευκαιρία. Παίζει ρόλο όμως να το αντιληφθούν οι σωστοί άνθρωποι. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Και στις εθνικές ομάδες τα καταφέρνουμε καλά και στις μικρές ηλικίες. Πλέον δεν περνάει αδιάφορο αυτό από τους συλλόγους. Υπάρχει αρκετή ποιότητα Ελλήνων».


Για το ρόστερ με το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας:

«Η ομάδα Νέων έχει πολύ καλούς παίκτες. Εμείς στην πρώτη ομάδα έχουμε βασικούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Αυτό αποδεικνύει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Για τα μειονεκτήματα αυτής της ομάδας:

«Στα Γιάννινα δείξαμε χαρακτήρα και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι μπορούμε. Πιστεύουμε σε εμάς. Ακόμη και όταν χάναμε, πιστεύαμε στην ανατροπή. Αυτό το ματς έδειξε ότι έχουμε κι άλλα στοιχεία ως ομάδα».

Για το αν στον Πανιώνιο "χτίζεται" κάτι μεγάλο:

«Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Η ομάδα προσπάθησε να κρατήσει έμπειρους παίκτες και να φέρει μαζί και νεαρούς. Πρέπει να γίνει μάθημα ο φετινός Πανιώνιος για άλλες ομάδες. Μας έχει φύγει ένα βάρος πλέον. Στο ματς με τον Άρη και με τον ΟΦΗ δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για την τακτική του Πανιωνίου:

«Είμαστε νέα ομάδα που "χτίζεται". Όπου μπορούμε να παίξουμε καλά θα το κάνουμε. Προσπαθούμε να έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας, σωστές αποστάσεις και να μην παίζουμε με γεμίσματα».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο:

«Είναι νεαρός σε ηλικία και σταμάτησε πέρυσι το ποδόσφαιρο, μπορεί να έρθει πολύ πιο κοντά σε εμάς. Με κέρδισε από την πρώτη μέρα. Είναι σοβαρός στη δουλειά του και πολύ καλός εκτός γηπέδου. Θέλει να δίνουμε το 100%. Αν δείτε μια προπόνησή μας, το πόσο δουλεύουμε στην τακτική και στη φυσική κατάσταση θα καταλάβετε γιατί έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Ο Ελευθερόπουλος είναι δουλευταράς και θέλει να πετύχει».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας:

«Το αρνητικό είναι η κατάσταση των ομάδων με τα οικονομικά προβλήματα. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος είναι καλές ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι για τον τίτλο, έστω κι αν είναι νωρίς. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις».

Για τους στόχους του:

«Μακάρι να καταφέρω να παίξω στο εξωτερικό. Εκεί, όπως μας λέει και ο προπονητής μας, καταλαβαίνεις ότι είσαι ποδοσφαιριστής. Όλα περιστρέφονται γύρω από σένα. Ο στόχος μου άμεσα είναι να καθιερωθώ στον Πανιώνιο, να πετύχει η ομάδα τους στόχους και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο ας έρθει και για τους δυο μας. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω οικονομικά την ομάδα μου. Θέλω να αποδείξω πρώτα σε μένα και μετά σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν ότι αξίζω να είμαι εκεί».

Για τους οπαδούς του Πανιωνίου:

«Μας έχουν στηρίξει πολύ. Ακόμη και στη Λιβαδειά που δεχθήκαμε τρία γκολ. Και στα Γιάννενα που είναι 600 χιλιόμετρα μακριά, είχαν έρθει 100 άτομα. Μετά το τέλος των αγώνων μας συγχαίρουν και έχουμε μια πολύ καλή σχέση».

Για τους επόμενους αγώνες του Πανιωνίου:

«Βλέπουμε τους επόμενους αγώνες ως μια ευκαιρία για να καθιερωθούμε στις πρώτες θέσεις. Η Κέρκυρα και ο Πανθρακικός έχουν κάνει καλά αποτελέσματα».

Για τις φιλοδοξίες του:

«Λόγω συμμετοχών στην πρώτη εθνική είναι νωρίς να μιλήσω. Μια κλήση στην εθνική είναι μεγάλο όνειρο. Πολλοί Έλληνες όπως ο Φορτούνης και ο Παπαδόπουλος στελεχώνουν καλές μεγάλες της Ευρώπης».

Ξαφνικό πρόβλημα με Γεωργιάδη 

18/10/2012

Ξαφνικό πρόβλημα με Γεωργιάδη 
Δίχως τον Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά με όλα τα βασικά όπλα στην διάθεσή του, θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει στον Κατσικά και τον Ιντζίδη για το κέντρο της άμυνας. Σχήμα χωρίς τους Γκαρσία και Λόρενς δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός στην σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος της οποίας ανακοίνωσε αποστολή.

Ο Γεωργιάδης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αριστερό πέλμα και μετά από τις σχετικές εξετάσεις (οστικό οίδημα) εκτιμάται πως θα χρειαστεί 7-10 μέρες. Εκτός πλάνων βρίσκεται επίσης ο ανέτοιμος Βιβιάν.

Με την επιστροφή και των διεθνών, ο Γιώργος Δώνης μπόρεσε να κάνει δοκιμές ενδεκάδας. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής έβαλε τον Πέλκα (αντί του Ρομπέρ) και στην επίθεση τον Σαλπιγγίδη, με τον Αθανασιάδη -αφήνοντας εκτός τον Λόρενς. Ο Ιρλανδός έχει σημαντική συνεισφορά οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να τους χωρέσει και τους τρεις με κάποιο τρόπο. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα έδειξε σήμερα δεν προορίζει τον Γκαρσία για το αρχικό σχήμα. Στην αυριανή τελευταία προπόνηση θα οριστικοποιήσει τα πλάνα του για το Σαββατιάτικο ματς με την «Ένωση» στην Τούμπα.

Η 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμαλό, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Χακόμπο.

Αποφόρτιση οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος 

18/10/2012

Αποφόρτιση οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος
Με μοναδικό απόντα τον Βύντρα που προπονήθηκε ατομικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Άρη.

Εκτός του δεξιοπόδαρου αμυντικού, οι Καρνέζης και Σπυρόπουλος έκαναν… χαλάρωμα ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης αφού υπήρχε η σχετική κόπωση από τα παιχνίδια με την Εθνική, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θέμα συμμετοχής τους στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι, αφού οι Χριστοδουλόπουλος και Πίντο, ξεπέρασαν τις όποιες ενοχλήσεις είχαν τις προηγούμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Μέσα ο αρχηγός 

18/10/2012

Μέσα ο αρχηγός 
Ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει και πάλι στην διάθεσή του τον έμπειρο αμυντικό για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, προπονήθηκε κανονικά, έτσι είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί, ενδεχομένως και στο αρχικό σχήμα.

Ο Μπάγεβιτς θέλει να δει από τους παίκτες του μια καλή εμφάνιση και φυσικά μια νίκη κόντρα στους «πράσινους», αφού η ομάδα του προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με την Βέροια.

Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίνι Δημούτσος. Ο νεαρός μέσος, δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής, όμως ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να «τσεκάρει» τον παίκτη του.

Εξάλλου, ο παίκτης, είχε την Πέμπτη, ειδικά άδεια, καθώς έχασε τον παππού του και απουσίασε. Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, παρέθεσε γεύμα σε όλο το τμήμα.

Η άμυνα δεν είναι ντροπή… 

18/10/2012

Η άμυνα δεν είναι ντροπή… 
Μια από τις αγαπημένες φράσεις των οπαδών της είναι το «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση». Στο μπλοκάκι του Έβαλντ Λίνεν όμως δεν είναι (ακόμα τουλάχιστον) γραμμένη.

Έχοντας διαπιστώσει πόσο οδυνηρή αποδείχθηκε ως τώρα η απουσία οποιασδήποτε βαθμοθηρικής διάθεσης, ο Γερμανός θέτει πρώτο στόχο ενόψει ΠΑΟΚ το μπλοκάρισμα του αντιπάλου.

Γι’ αυτό εμμένει σε ενδεκάδα με Φέτση, χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό και με βάρος στις αντεπιθέσεις.

Μετά και την προπόνηση της Πέμπτης μπορούν να εξαχθούν πιο σοβαρά συμπεράσματα για τα σχέδια του Λίνεν ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού του με την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι για δεύτερη σερί μέρα δοκίμασε τους ίδιους έντεκα ως «βασικούς» στη λογική του 4-2-3-1 που αναμένεται να διατηρήσει.

Ενώ λοιπόν το δίλημμα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια φαίνεται ότι θα πάρει την απάντηση «Αραμπατζής» εκείνη του παρτενέρ του «σίγουρου» Κορδέρο στα χαφ μοιάζει όλο και πιθανότερο να καλυφθεί από τον Φέτση. Όχι διότι ο Λίνεν τον θεωρεί ποιοτικότερο από τον Ρίκκα, αλλά διότι κρίνει απαραίτητη για την αναχαίτιση του ΠΑΟΚ τη χρησιμοποίηση ενός ψηλότερου και με περισσότερα φυσικά προσόντα παίκτη.

Αυτός ο λόγος εξάλλου (η επιθυμία να κλείσει πρώτα απ’ όλα τους διαδρόμους προς την περιοχή του) είναι εκείνος που τον οδηγεί στην απόφαση να χρησιμοποιήσει τον Βαλεντίνο Βλάχο ως δεξί χαφ: Ούτως ώστε να βοηθά τον μπακ Αρκούδα στην αντιμετώπιση του Λίνο, τα «ανεβάσματα» του οποίου θεωρούνται βασικό στοιχείο της δημιουργικότητας του αντιπάλου.

Ενώ στην άμυνα όμως δεν αναμένονται άλλες καινοτομίες (ο Κοντοές θα μείνει αριστερά και οι Γιάγκο-Κουτρουμπής θα είναι το δίδυμο στα στόπερ) αυτές φαίνεται ότι ο Λίνεν τις κρατά για την επίθεση. Ή μάλλον για την επιθετική λειτουργία, αφού ο Γερμανός δείχνει διατεθειμένος να παρατάξει την ομάδα χωρίς καθαρόαιμο σέντερ-φορ.

Την ώρα λοιπόν που Λαγός και Βλάχος θα προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα άκρα (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), οι Κατίδης και Φούντας θα εναλλάσσονται στις θέσεις του επιτελικού και του προωθημένου -με στόχο να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους και να χτυπήσουν το αργό δίδυμο των στόπερ του ΠΑΟΚ.

Ακόμα πάντως κι αν η ενδεκάδα δεν θεωρείται φυσικά σίγουρη, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσέγγιση του ματς από τον Λίνεν. Ήτοι, βάρος στην αμυντική λειτουργία, προσοχή στα άκρα του αντιπάλου και στα σουτ έξω από την περιοχή και προσπάθεια για παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερων αντεπιθέσεων.

Ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται να ενθουσιάσει τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά μοιάζει πιθανότερο να της δώσει πόντους απ' αυτούς που τόσο έντονα έφτασε να χρειάζεται.

Μειώνονται τα προβλήματα 

18/10/2012

Μειώνονται τα προβλήματα
Το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσαν οι Μοχάμεντ Σαρ, Θωμάς Καπουράνης και Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μερικά μικροπροβλήματα, όμως τα έχουν ξεπεράσει πλήρως και, έτσι, ο Νίκος Αναστόπουλος τους υπολογίζει κανονικά ενόψει Πλατανιά, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ατομικό πρόγραμμα, για άλλη μία μέρα, έκανε ο Γιώργος Ιωαννίδης, του οποίου η συμμετοχή στο κρητικό ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε τακτική, προκειμένου ο «Αναστό» να τους προετοιμάσει καταλλήλως για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με οικογενειακό δίτερμα, ενώ αργότερα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ θα έχει δείπνο σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.

Φερέιρα: «Θα παλέψουμε για τον τίτλο» 

18/10/2012

Φερέιρα: «Θα παλέψουμε για τον τίτλο»
Η ιδιοσυγκρασία και η νοοτροπία του Φερέιρα, είναι, οι ομάδες του πάντα να πολεμάνε για την νίκη, τους τίτλους και το καλύτερο δυνατό.

Και με δηλώσεις του, αυτό ξεκαθάρισε και τώρα.

Πως ο Παναθηναϊκός «θα παλέψει για τον τίτλο».

Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες.

«Τιμή μου που φτάνω τις 68 συμμετοχές και σπάω ρεκόρ» δήλωσε για το κατόρθωμά του ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην τηλεόραση της Nova ο Ζεσουάλδο Φερέιρα:

-Σας βοήθησε η διακοπή;

«Δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες ήταν απόντες δεν ήταν εφικτό να προπονηθούμε σαν ομάδα. Δεν δουλέψαμε λοιπόν σαν σύνολο όλη η ομάδα, αλλά δουλέψαμε πιο πολύ σε ατομικό επίπεδο καθώς επίσης ήταν και μια ευκαιρία για τον καλύτερο συντονισμό σε συνεργασίες ποδοσφαιριστών ανά δύο ή ανά τρεις».

-Μετά την νίκη στην Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη, μια ομάδα με πάρα πολλά νέα παιδιά. Τι περιμένετε;

«Ανεξάρτητα από τη σημερινή αξία της ομάδας του Άρη, πρόκειται για μια ομάδα και έναν σύλλογο από τους παραδοσιακά δυνατούς στην Ελλάδα και οι ποδοσφαιριστές του οπωσδήποτε στοχεύουν να φτάσουν σε επίπεδα εφάμιλλα της ιστορίας της ομάδας αυτής. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τις θετικές εικόνες που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και ειδικότερα στον αγώνα με την Ξάνθη, τον οποίο και κερδίσαμε. Ως τώρα έχουμε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, καθόλου καλό αποτέλεσμα δηλαδή. Έστω κι αν είχαμε πολλά ματς εκτός.

Επιστρέφουμε στην έδρα μας με σκοπό να συνεχίσουμε με νίκες. Θυμάμαι ότι πέρσι, το πρώτο μας αρνητικό αποτέλεσμα εντός έδρας ήταν με τον ΠΑΟΚ και ακολούθησαν κι άλλα αρνητικά αποτελέσματα. Στόχος μας λοιπόν με τον Άρη είναι να επιστρέψουμε στις νίκες και βεβαίως θέλουμε να προσφέρουμε και ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους μας».

-Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και για εσάς. Συμπληρώνετε τις 68 συνεχόμενες παρουσίες στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, φτάνετε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον κ. Δανιήλ και ουσιαστικά «κυνηγάτε» τον κ. Ρότσα. Είναι κάτι σημαντικό για εσάς;

«Είχα την τύχη μέχρι τώρα στην καριέρα μου να μου έχουν ξανασυμβεί τέτοια πράγματα. Δεν γνώριζα μέχρι τώρα αυτό το γεγονός που μου λέτε και δεν γνωρίζω ως προπονητή τον άνθρωπο τον οποίο θα «ισοφαρίσω» την Κυριακή. Γνωρίζω όμως τον κ. Ρότσα που βρίσκεται στην Ελλάδα και στον σύλλογο σχεδόν μια ζωή. Και επίσης γνωρίζω ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, στην οποία οι προπονητές έχουν κατά κανόνα μικρή διάρκεια ζωής, το να καταφέρεις να βρίσκεσαι για 68 συνεχόμενους αγώνες στον πάγκο είναι σημαντικό. Ακόμα και το να πλησιάσεις ένα ρεκόρ και ένα σύμβολο για την ιστορία του συλλόγου είναι σημαντικό. Δέχομαι αυτό που μου λέτε ως κάτι πολύ σημαντικό και για μένα και για την καριέρα μου».

-Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Όπως έχω ήδη πει, το πρωτάθλημα αυτό ξεκίνησε πολύ δύσκολα δεδομένου επιπλέον ότι οι φετινές βαθμολογικές δυσκολίες είχαν ήδη ξεκινήσει από πέρσι. Δεν χρειάζεται δε να επαναλάβω τα προβλήματα που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε σ' ό, τι αφορά το ρόστερ της ομάδας με τους τραυματισμούς διαφόρων ποδοσφαιριστών. Υπολείπονται ακόμα 24 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, αλλά τόσο η ομάδα του Παναθηναϊκού, όσο και εγώ σαν προπονητής αυτής της ομάδας και με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου, ανεξάρτητα των αγωνιστικών που υπολείπονται, πάντοτε θα παλεύουμε και πάντοτε θα δίνουμε μάχη για τον τίτλο. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Θυμάμαι ότι πέρσι ενώ προπορευόμασταν, αν θυμάμαι καλά, επί 24 αγωνιστικές, τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα. Να ξέρετε πάντως ότι αυτή είναι η φιλοσοφία μου και αυτό πάντοτε προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο».

Χειρουργήθηκε ο Βεργώνης 

18/10/2012

Χειρουργήθηκε ο Βεργώνης 
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος Βεργώνης. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος υπέστη ρήξη χιαστών και έτσι σήμερα ήταν μέρα, όπου χειρουργήθηκε.

Ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στους έξι μήνες, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμά του, με σκοπό να είναι έτοιμος και να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Από εκεί και πέρα, ο Γουέιν Τόμας ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Τέλος, στην Αθήνα βρίσκεται ο Κάρλος Κόστλι, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Εθνική της πατρίδας του και αύριο θα ενσωματωθεί με την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

«Φανταστικός παίκτης ο Κατσουράνης» 

18/10/2012

«Φανταστικός παίκτης ο Κατσουράνης»
Την αυτονόητη ποιότητα που μπορεί να προσφέρει ένας παίκτης όπως ο Κώστας Κατσουράνης σε μια ομάδα όπως η φετινή ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Έβαλντ Λίνεν.

Μιλώντας στη NOVA, ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε «φανταστικό παίκτη» τον αρχηγό της Εθνικής και αναρωτήθηκε «ποιος μπορεί να μας βοηθήσει, αν δεν μπορεί εκείνος».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενόψει του οποίου δήλωσε ικανοποιημένος από την προετοιμασία και τη θέληση των παικτών του να βελτιωθούν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν

Για τον Κατσουράνη: «Αν δε μπορεί ο Κατσουράνης να βοηθήσει στο χώρο του κέντρου, τότε κανένας δε μπορεί. Φυσικά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Είναι άλλωστε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Ακόμα όμως δε γνωρίζω αν υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Θα συζητήσουμε αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά προς το παρόν πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για το πως θα βελτιώσουμε την ομάδα».

Για το ντεμπούτο σε μια έδρα όπως η Τούμπα: «Δεν ανησυχώ γι' αυτό. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο γήπεδο, αφού υπάρχει πίεση απ' τους οπαδούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απασχολεί την ΑΕΚ τι κάνει ο αντίπαλος. Το θέμα είναι πως θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και πως θα αγωνιστούμε εμείς».

Για το πως μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας: «Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Έτσι θα βελτιωθούν ατομικά οι παίκτες, αλλά και συνολικά η ομάδα. Γίνεται μια προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη, οι παίκτες έχουν τη διάθεση και με τη δουλειά θα έρθει και η άνοδος της ψυχολογίας. Θα δουλέψουμε τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά».

Για τους παίκτες που θα πάνε στην ομάδα Νέων: «Είναι αλήθεια ότι κάποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στη β' ομάδα. Είναι λίγο δύσκολο να δουλέψουμε με 28-30 ποδοσφαιριστές. Οι "πόρτες" όμως παραμένουν ανοιχτές. Δε σημαίνει κάτι το γεγονός ότι κάποιοι θα συνεχίσουν στη β' ομάδα. Απ' την απόδοσή τους θα εξαρτηθεί αν επιστρέψουν».

Για την κατάσταση που βρήκε στην ΑΕΚ: «Γενικά έχω βρει καλές συνθήκες. Διαθέτουμε ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο, ενώ έχω βρει και ταλαντούχους παίκτες. Έχω δει νοοτροπία και διάθεση για δουλειά απ' όλους. Όχι μόνο απ' τους ποδοσφαιριστές, αλλά γενικά απ' όλους τους εργαζόμενους της ομάδας».

Ατομικό για Γιάντση 

18/10/2012

Ατομικό για Γιάντση 
Ο αγώνας στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή στην Κέρκυρα και όλοι στους Φαίακες προετοιμάζονται συστηματικά για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου. Ο Άκης Μάντζιος διαπίστωσε την Πέμπτη πως ο Δημήτρης Γιάντσης δεν ήταν σε κατάσταση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και αρκέστηκε σε ατομικό.

Ο 24χρονος επιθετικός, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν στους προσαγωγούς, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει θλάση, οπότε θα χάσει το ματς με τους «κυανέρυθρους».

Ο Γιάννης Σίμωσης συνέχισε τη φυσικοθεραπεία του στους κοιλιακούς, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονούνται, πλέον, οι Τάσος Τσοκάνης και Γιάννης Γκούμας.

Την Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Μάντζιου θα πραγματοποιήσουν μια τελευταία προπόνηση στον Πλάντραφο, προτού αναχωρήσουν για την Αθήνα. Μετά το τέλος του προγράμματος της ημέρας, θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Επιστροφές στον ΠΑΣ 

18/10/2012

Επιστροφές στον ΠΑΣ
Μετά τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της Αλβανίας Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο διεθνείς λόγω της κούρασης που είχαν έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να μπουν σιγά- σιγά σε ρυθμούς Πανθρακικού.

Κατά τα άλλα ο Τζημόπουλος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να βγάλει ένα μεγάλο, αλλά όχι όλο, μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (18/10).

Ωστόσο, για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, δύσκολα θα υπολογίζει τόσο τον Φώτη Γεωργίου όσο και τον Γιώργο Ντάσιο.

Ο πρώτος στην προπόνηση της Τετάρτης (17/10) «γύρισε» το πόδι του, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Έτσι, και οι δύο παίκτες την Πέμπτη (18/10) έκαναν θεραπεία.

Ένα ερωτηματικό 

18/10/2012

Ένα ερωτηματικό 
Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Κώστα Καζναφέρη στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς ο 25χρονος δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ενός τραβήγματος στον δικέφαλο.

Αύριο θα δοκιμάσει να βγάλει το πρόγραμμα, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Από εκεί και πέρα για προληπτικούς λόγους συντηρητικά γυμνάστηκαν οι Νταβίντ Αγκάνθο και Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Τριανταφυλλάκος που δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/10).


* Η επισημοποίηση της συνεργασίας με τη UNICEF:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (20/10) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας θα επισημοποιηθεί η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με την UNICEF, σε μια ακόμη πρωτοποριακή για τα ελληνικά επαγγελματικά ποδοσφαιρικά δεδομένα κίνηση.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πορευθεί μαζί με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF σ’ ένα ευρύ πρόγραμμα ενεργειών που αποσκοπούν στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων της UNICEF για την προστασία των παιδιών και την προώθηση των δικαιωμάτων τους στην Ελλάδα και τον κόσμο».

Δώνης: «Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο» 

18/10/2012

Δώνης: «Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο» 
Καμία διάθεση να υποτιμήσει την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι η ομάδα του δεν είναι σε θέση να ξεχωρίζει παιχνίδια, τόνισε τον σεβασμό του στην «Ένωση», ενώ υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει μόνο στις απαραίτητες αλλαγές στο ντέρμπι του Σαββάτου (20/10).

Τι ανέφερε για τον Ιβάν Σαββίδη.


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τώρα κάποια πράγματα από την άποψη ότι όλοι οι διεθνείς ενσωματώθηκαν χτες, σήμερα ήρθε κι ο Λάζαρ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το διάστημα αυτής της διακοπής, λόγω της Εθνικής ομάδας, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, τα παιδιά ήταν πάρα πολύ αφοσιωμένα και πειθαρχημένα στην προπόνηση ώστε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια όσο είναι εφικτό από τη στιγμή που λείπουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Γενικώς αυτό που βλέπω στην προπόνηση είναι ότι είμαστε και σε καλή κατάσταση και σε καλή διάθεση κι ότι αυτή η διακοπή είχε ως συνέπεια να περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι για να εμφανιστούμε δυνατοί στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πώς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ: «Γενικώς εγώ δεν είμαι των πολλών αλλαγών στην ενδεκάδα κι αυτό το δείχνει νομίζω κι η προπονητική μου καριέρα. Προσπαθώ πάντα να βρίσκω έναν κορμό. Ανάλογα με το ποιος παίκτης είναι πιο φορμαρισμένος, ανάλογα και με τα προβλήματα που υπάρχουν ή κάποιος που εξελίσσεται, τότε να υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Γενικά το πλάνο το αγωνιστικό λειτουργεί καλά, φαίνεται κι από την προπόνηση, άρα λοιπόν δε θα περιμένουμε πολλές αλλαγές και μην περιμένετε πολλές αλλαγές.

Περιμένω να δω καλό ρυθμό, καλή κυκλοφορία μπάλας, περιμένω σε σχέση με την κατοχή μπάλας που έχουμε να κάνουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε ένα μέσο όρο, περίπου, εξήντα - εξήντα πέντε τοις εκατό κατοχής μπάλας και θα ήθελα περισσότερες φάσεις τελικές, θα ήθελα περισσότερο ρίσκο από τους μεσοεπιθετικούς μας όπου εκεί είναι το κομμάτι που παίζουν ρόλο και τ ατομικά χαρακτηριστικά. Μας λείπει ο ποδοσφαιριστής όταν φτάνουμε στην αντίπαλη περιοχή που με τη διείσδυση, με την προσποίηση να δημιουργήσει κάτι από μόνος του εφόσον έχουμε πάει την μπάλα εκεί πέρα. Είναι ένα κομμάτι που θέλουμε βελτίωση, είτε θα πρέπει να το βελτιώσουμε είτε θα πρέπει να βρούμε τον ποδοσφαιριστή που θα το κάνει αυτό το πράγμα».

Για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης: «Πρώτα απ’ όλα θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ φυσιολογικό το να βρίσκεσαι αντιμέτωπος - αντίπαλος με τις παλιές σου ομάδες από τη στιγμή που βρίσκεσαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο το θεωρώ και αυτονόητο. Σ’ αυτό το κομμάτι πρώτα θέλω να πω ότι γενικώς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τις ομάδες που αντιπροσωπεύουν πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία να έχουν υγεία και δυναμική. Γιατί στόχος δε θα πρέπει να είναι, να υπάρχουν αποδυναμωμένες ομάδες ώστε να υπάρχουν μια - δυο ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα αλλά και για την ποιότητα του ποδοσφαίρου και για τη δυναμική που θέλουμε να υπάρχει στην Ελλάδα και στο χώρο μας πρέπει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Άρης, συν κάποιες δυνάμεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο καινούριες, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, ώστε να δούμε κάποια στιγμή ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα επί ίσοις όροις κι ο καλύτερος να το κατακτήσει. Αυτό είναι υγεία κι αυτό θέλουμε όλοι. Τώρα, όσον αφορά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΚ σίγουρα . πάντα οι αλλαγές των προπονητών επηρεάζουν κάποια πράγματα αλλά θεωρώ ότι οι προπονητές είναι κι αυτοί άνθρωποι και δεν είναι μάγοι, στ’ ότι μπορεί ν’ αλλάξουν μια ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Γιατί δεν αλλάζουν τα πρόσωπα και δεν αλλάζουν οι ποδοσφαιριστές. Αρα λοιπόν, έχουμε δει την ΑΕΚ, έχουμε παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια, ξέρουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών. Πιστεύω ότι στο ανασταλτικό κομμάτι με τον κ. Λίνεν θα είναι καλύτεροι, άρα εμείς θέλουμε πολύ μεγάλη προσοχή, θέλουμε να έχουμε πολύ καλές επιλογές όταν θα ‘χουμε την μπάλα στα πόδια, να μπορούμε να δημιουργούμε φάσεις και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο για να κάνουμε διαχωρισμούς. Θεωρώ ότι επειδή είμαστε μια καινούρια ομάδα που προσπαθεί να εξελίσσεται και να βάζει πράγματα στο παιχνίδι της δεν έχει καμία πολυτέλεια να διακρίνει τους αντιπάλους και να διακρίνει τα παιχνίδια. Σίγουρα κάποιες στιγμές όταν ο αντίπαλος δεν έχει το μεγάλο όνομα, εκεί πρέπει να κρατάμε σ’ επαγρύπνηση εμείς τους ποδοσφαιριστές μας ενώ όταν ο αντίπαλος έχει μεγάλο όνομα, όπως είναι οι συγκεκριμένες ομάδες στην Ελλάδα, είναι ο ρόλος μας λίγο πιο εύκολος. Πιστεύω, λοιπόν, το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί μεν οι παίκτες μας ν’ αντιλαμβάνονται ότι η ΑΕΚ δεν έχει τη δυναμική των προηγούμενων ετών αλλά από την άλλη είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μόνο με το όνομα που κουβαλάει προκαλεί τους ποδοσφαιριστές. Αρα περιμένω ότι θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, θα ‘μαστε πολύ δυνατοί αλλά πάνω απ’ όλα αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος δεν έχουμε την πολυτέλεια εμείς να ξεχωρίζουμε. Και ξέρετε πολύ καλά ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ...απρόβλεπτο άθλημα. Δεν είναι όπως το μπάσκετ όπου συνήθως κερδίζει ο καλύτερος. Βλέπουμε ότι για παράδειγμα κέρδιζε η Γερμανία 4-0 τη Σουηδία κι έγινε 4-4, οι Νήσοι Φερόες παρά λίγο να κάνουν ζημιά στην Ιρλανδία, η Εθνική μας ομάδα, που δεν ήταν καλή κι η άλλη ομάδα είχε διπλάσιες - τριπλάσιες τελικές, κατάφερε να κερδίσει. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση και μέσα αλλά και έξω από την ομάδα να θεωρούμε κάτι ότι είναι δεδομένο. Γι’ αυτό κι είναι όμορφο το ποδόσφαιρο».

Για τον νέο ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη: «Οι εντυπώσεις για μένα είναι οι καλύτερες για το λόγο ότι η ομάδα αυτή ξεκίνησε πριν από τον κ. Σαββίδη να λειτουργήσει ένα πλάνο με τον κ. Βρύζα και τον κ. Γεωργιάδη ώστε αυτό το πλάνο να δημιουργήσει σιγά - σιγά ένα όραμα στον κόσμο. Και σιγά - σιγά ο κόσμος του ΠΑΟΚ να το εμπιστευτεί. Νομίζω ότι σ' αυτό το κομμάτι βαδίζουμε σωστά και πλέον θεωρώ ότι γίνεται μεγαλύτερο το όραμα αυτό γιατί έχει έρθει ο καινούριος ιδιοκτήτης ο οποίος προσφέρει οικονομική σταθερότητα. Λύνονται τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα, άρα μπορούμε να δούμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Σ' αυτό το κομμάτι θεωρώ ότι είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος. Τώρα, από εκεί και πέρα για προσωπικές τοποθετήσεις ξέρετε . ο κάθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του. Δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω κι εγώ καλά τον κ. Σαββίδη. Εχουμε βρεθεί τρεις - τέσσερις φορές, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, προσπαθώ κι εγώ να τον βοηθήσω να μάθε την ελληνική πραγματικότητα και το πλάνο που πρέπει να εφαρμόσουμε ώστε ο ΠΑΟΚ στα επόμενα χρόνια να μπορεί να είναι μια ομάδα που να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία ο καθένας μπορεί να τ' αναλύσει όπως θέλει. Ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπικότητά του. Υπήρχαν κάποια πράγματα τα οποία ήδη κι εγώ είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου σ' ότι αφορά τις ανόητες αποβολές, τις ανόητες κάρτες. Θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και να μην πέφτουμε σε λάθη. Και θεσπίστηκαν κάποια πρόστιμα πριν την τοποθέτηση του κ. Σαββίδη στην οποία τοποθέτηση κι εγώ συμφωνώ, άσχετα αν βγήκε δημόσια, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι θα είμαι ιδιαίτερα ήσυχος στον πάγκο γιατί είμαι ένας άνθρωπος ενεργητικός. Το δεύτερο κομμάτι μπορεί ν' ακούστηκε λίγο περίεργα, ότι είναι αδύναμο το υλικό μας αλλά παρουσιάζουμε όραμα, εγώ θεωρώ ότι έχουμε υλικό το οποίο μπορεί να προσφέρει κάτι διαφορετικό αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί δε γίνεται κατ' ανάγκη. Υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξελίσσονται κι οι οποίοι αποκτούν προσωπικότητα και πολύ μεγάλη αξία. Και σ' αυτό το κομμάτι η ομάδα μας είναι ιδιαίτερα τυχερή γιατί έχει ταλέντα και ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας και θα έχουν δυναμική να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα. Κι αυτό δίνει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα και κάτι το οποίο το έχουμε κερδίσει και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και μεγαλύτερο.

Όταν είσαι τόσα χρόνια στο χώρο, όταν φοβάσαι την πίεση κάθεσαι στο πίεση ή αλλάζεις επάγγελμα. Αρα λοιπόν, στο συγκεκριμένο θέμα, νομίζω πως ότι το μοναδικό πράγμα που φοβάμαι είναι τον Θεό και θέλω να έχουμε υγεία. Σ' ότι αφορά τη δουλειά μου, επειδή είμαι εργασιομανής κι επειδή δουλεύω πάρα πολύ σκληρά, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μου, δεν αισθάνομαι καμία πίεση γύρω από αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι απλώς στην Ελλάδα το κάνουμε λίγο περίεργο το ποδόσφαιρο. Είναι φυσιολογικό οι προπονητές να μένουν χρόνια σε μια ομάδα, είναι φυσιολογικό οι προπονητές ν' απολύονται. Αν μπεις στη λογική της πίεσης και της έλλειψης εμπιστοσύνης στον ίδιο σου τον εαυτό εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου».

Αγωνία για Σερφά, Κουτσόπουλο 

18/10/2012

Αγωνία για Σερφά, Κουτσόπουλο 
Στον Σοφιάν Σερφά και τον Δημήτρου Κουτσόπουλο έχει πέσει το βάρος του ιατρικού επιτελείου του Πανθρακικού. Οι δύο παίκτες αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα κριθεί την Παρασκευή.

Σε περίπτωση που καταφέρουν να προπονηθούν, θα υπολογίζονται κανονικά από τον Σάββα Παντελίδη. Εκτός είναι οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιάννης Στάθης. Αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Με το μυαλό στην Κέρκυρα 

18/10/2012

Με το μυαλό στην Κέρκυρα
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα που θα γίνει το Σάββατο (20/10) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους, προκειμένου να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Φαίακες.

Κατά τα άλλα οι παίκτες του Πανιωνίου στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο τέλος χωρίστηκαν σε δύο ομάδες για να παίξουν οικογενειακό δίτερμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου