ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κανονικά προπονήθηκε ο Φουστέρ

Κανονικά προπονήθηκε ο Φουστέρ

Ο Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα στο απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης, ενώ εντάχθηκε στις προπονήσεις και ο Κοντρέρας. Ο Ζαρντίμ έριξε το βάρος σε ασκήσεις τακτικής.
Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το επερχόμενο ματς με αντίπαλο την Ξάνθη (Σάββατο 20/10, 17:15), για την έβδομη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, ενώ το βάρος έπεσε ιδιαίτερα στην τακτική. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έδινε διαρκώς οδηγίες, όπως και οι συνεργάτες του.

Κανονικά προπονήθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ αερόβιο πρόγραμμα μόνο έκανε ο Τάσος Παπάζογλου. Οι Γιάννης Φετφατζίδης και Χοσέ Χολέβας γυμνάστηκαν ατομικά με μπάλα, στο γήπεδο. Ο Πάμπλο Κοντρέρας εντάχθηκε στις προπονήσεις της ομάδας μας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Την Τετάρτη (17/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 17:30.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου