ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ή ανανεώνει ή φεύγει ο Τοροσίδης

Ή ανανεώνει ή φεύγει ο Τοροσίδης

Εξαντλείται η υπομονή του Ολυμπιακού με την περίπτωση του Τοροσίδη και περιμένουν την απάντηση του. Δύο τα ενδεχόμενα: ή θα ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του ή θα φύγει σύντομα από τον Πειραιά.
Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό δεν είναι το μοναδικό που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μαζί με εκείνο του Έλληνα διεθνή τελειώνει τόσο του Ραφίκ Τζεμπούρ, όσο και του Χοσέ Χολέμπας. Η διαφορά όμως είναι πως οι συζητήσεις μεταξύ ομάδας και "Τόρο" έχουν ξεκινήσει από την περασμένη χρονιά και ο 27χρονος δεξιός μπακ έχει παρατείνει την απάντηση του, σε σημείο που στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν με την περίπτωση του.
Διότι ας μην ξεχνάμε πως από το καλοκαίρι του 2011 η διοίκηση έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στο συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη, πραγματοποιώντας ισόποση πρόταση τόσο στον Έλληνα μπακ, όσο και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά μοναχά ο δυναμικός στόπερ ανανέωσε αμέσως το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2015.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ζήτησε χρόνο και παράταση ώστε να απαντήσει, ενώ ξεκαθάρισε στην διοίκηση πως τον ενδιαφέρει "ζεστά" το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό αν έρθει μία καλή πρόταση.

Το θέμα όμως είναι πως έχει περάσει ένας γεμάτος χρόνος από τότε, καλή πρόταση από ευρωπαϊκό σύλλογο δεν έχει έρθει για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Έλληνα μπακ για τις προθέσεις του.

Και στον Πειραιά θέλουν σύντομα την οριστική απάντηση του Βασίλη Τοροσίδη, για το αν θα θελήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, καθώς η συνεργασία του με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 και σε καμία περίπτωση στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να τον χάσουν ελεύθερο. Διότι ας μην ξεχνάμε πως από τον Γενάρη, οι παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι σε λίγους μήνες, έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν και να συμφωνήσουν την μεταγραφή τους ως free-agent με οποιοδήποτε σύλλογο.

Η υπομονή των Νταμπλούχων Ελλάδας με τον Βασίλη Τοροσίδη, λοιπόν, σιγά-σιγά εξαντλείται και στον Πειραιά έχουν καταλήξει στο εξής: ή θα ανανεώσει τώρα το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο Έλληνας διεθνής μπακ ή ο σύλλογος θα τερματίσει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή, είτε  πουλώντας τον σε οποιοδήποτε ομάδα, με οποιοδήποτε κόστος, είτε με το να τον στείλουν στην... κερκίδα. Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το ματς με την Μονπελιέ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου