ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πρότεινε τον διάδοχο του ο Ζιοβάνι!

Πρότεινε τον διάδοχο του ο Ζιοβάνι!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε στον Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα να αναλάβει χρέη σκάουτερ στην Βραζιλία για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ο Βραζιλιάνος πριν καν απαντήσει πρότεινε με τη σειρά του τον παίκτη που αποτελεί τον διάδοχο του (videos)!
Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη (16/10) ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (20/10, 17:15) θα βρεθεί στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.
Όπως έγινε γνωστό, ο Βραζιλιάνος μεγάλος άσος του παρελθόντος γευμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης (18/10) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του πρότεινε να αναλάβει χρέη σκάουτερ στην Βραζιλία για λογαριασμό των ερυθρολεύκων.

Μάλιστα σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", ο Ζιοβάνι πριν καλά - καλά απαντήσει στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, συζητώντας με τους ανθρώπους της ομάδας υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει τον διάδοχο του!

Ο λόγος για τον 19χρονο (15/4/1993) άσο Φελίπε Άντερσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Σάντος μαζί με τον Βραζιλιάνο αστέρα Νεϊμάρ και ήδη έχει κλέψει την παράσταση τη φετινή σεζόν.

Η περίπτωση του Άντερσον μόνο εύκολη δεν είναι, αφού κλήθηκε στις μικρές ομάδες της Εθνικής Βραζιλίας και ήδη αρκετοί σύλλογοι από την Ευρώπη τον παρακολουθούν.


 
Ο νεαρός άσος ξεκίνησε φέτος στο πρωτάθλημα Brasileiro βασικός με την Σάντος (σε ελάχιστα ματς έχει μπει ως αλλαγή), ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν μετρά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με επτά ασίστ και τρία γκολ.


 
Για πρώτη του φουλ σεζόν οι αριθμοί είναι εξαιρετικοί, κι αν συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο πως η τιμή του θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι (τώρα υπολογίζεται η αξία του κοντά στα 2.5 εκ. ευρώ).

Ο Άντερσον αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και μπροστά (πολλές φορές παίζει ως δεξιός μέσος), έχει το μεγάλο προσόν να χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια με την ίδια ευκολία (έχει σκοράρει και με το δεξί και με το αριστερό), δίνοντας πολλές λύσεις στα χέρια ενός προπονητή.

Βέβαια παραμένει άγνωστο το αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του, ωστόσο πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα ερχόταν να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτό θα γινόταν με τις "ευλογίες" του μεγάλου Ζιοβάνι.


Felipe Anderson The new Brazilian Super Star... από kokoretsi

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου