ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"Είναι πρωταθλητές αλλά θέλουμε τη νίκη"

"Είναι πρωταθλητές αλλά θέλουμε τη νίκη"

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (19/10, 20:00) στο "Sinan Erdem Arena" την Αναντολού Εφές και στο τουρκικό στρατόπεδο αναγνωρίζουν μεν την αξία των ερυθρολεύκων αλλά τονίζουν πως θέλουν να τους κερδίσουν.
Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της πρώτης φάσης της Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Παρασκευή (19/10, 20:00) στην πάντα "καυτή" έδρα της Αναντολού Εφές, "Sinan Erdem Arena".
Οι Τούρκοι αναγνωρίζουν πως αγωνίζονται κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο στις δηλώσεις τους τονίζουν πως θα κυνηγήσουν τη νίκη.

"Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και φέτος έχει ακόμη πιο δυνατό ρόστερ. Παρότι τους σεβόμαστε, θέλουμε τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας στην έδρα μας", υποστήριξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί, ενώ στο ίδιο πνεύμα ήταν οι δηλώσεις και του Σέρβου φόργουορντ Ντούσκο Σαβάνοβιτς:

"Όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, κι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και δεν μπορείς, αλλά και δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στη διοργάνωση αυτή. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε από την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και τώρα θέλουμε τη νίκη.

Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, να δείξουμε σε όλους πως είναι δύσκολο να περάσεις από την Κωνσταντινούπολη και να νικήσουμε".

Ο Ενγκίν Οζερούν, τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας, ανέφερε τα εξής: "Πέρυσι ο Ολυμπιακός τελείωσε πολύ δυναμικά τη σεζόν. Εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα ματς στην έδρα μας και στόχο έχουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Πιστεύω πως αν τους νικήσουμε στην έδρα μας, θα βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου