ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Μόνο η νίκη στο μυαλό των διεθνών

Μόνο η νίκη στο μυαλό των διεθνών 

15/10/2012

Μόνο η νίκη στο μυαλό των διεθνών Θέση βασικού διεκδικεί ο Σιόβας. (Photo: Action Images)
Στην Μπρατισλάβα βρίσκεται από τη μιάμιση το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Με μοναδικό στόχο τη νίκη οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος «πάτησαν» το πόδι τους στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Εκείνο που τονίζεται στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο είναι οι διεθνείς να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν την Παρασκευή, να έχουν καλές τοποθετήσεις και να είναι αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Για την ενδεκάδα υπάρχουν σίγουρα δύο ερωτηματικά, ενώ ο ομοσπονδιακός δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση. Άλλωστε, έριξε τον ρυθμό της προπόνησης, αφού διαπίστωσε ότι υπάρχουν σημάδια κόπωσης. Το θετικό είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τον τραυματισμό του Μαλεζά, στη θέση του οποίου θα παίξει ο Κατσουράνης.

Η εμπειρία του διεθνούς παίκτη παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Πορτογάλο, αν και υπάρχουν πιθανότητες να παίξει ως βασικός ο Δημήτρης Σιόβας. Αν οπισθοχωρήσει ο «Κατσούρ», τότε υπάρχουν δύο λύσεις: ο Νίνης και ο Καραγκούνης.

Τον πρώτο λόγο έχει ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Πάρμα που έχει περισσότερα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα από τον μέσο της Φούλαμ στο αγγλικό. Σε αυτή την περίπτωση στο άλλο άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Φορτούνης, ενώ ως αμυντικοί χαφ αναμένεται να αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Τζιόλης.

Στην επίθεση είναι δεδομένη η συμμετοχή του Σαμαρά, όμως απομένει να δούμε αν θα παίξει ο Γκέκας ή θα χρησιμοποιηθεί κάποιος εκ των Μήτρογλου ή Σαλπιγγίδη.

Οι Τοροσίδης και Σπυρόπουλος χρειάζεται να δώσουν περισσότερη προσοχή στους Βάις, Στοχ, Χάμσικ και Σαπάρα, ενώ βοήθειες καλούνται να δώσουν ο Φορτούνης και ο Νίνης. Στην Εθνική τονίζουν ότι οι Σλοβάκοι δεν είναι Βοσνία, όμως δεν είναι κατώτερη ως ομάδα από τους Λετονούς ή τους Λιθουανούς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της «γαλανόλευκης», στις 20:00 είναι η τελευταία προπόνηση πριν από το σημαντικό ματς και μισή ώρα νωτερίρα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου