ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Τα λένε με «Τόρο»

Τα λένε με «Τόρο» 

16/10/2012

Τα λένε με «Τόρο» 
Μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβακία αναμένεται η διοίκηση του Ολυμπιακού να καλέσει τον Βασίλη Τοροσίδη να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η υπόθεση του διεθνούς μπακ-χαφ έχει γίνει «σίριαλ», αφού από την περσινή σεζόν είχε ενημερώσει την ΠΑΕ ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ωστόσο, από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα ο 27χρονος παίκτης είναι αρχηγός της ομάδας και από τον Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα ως ελεύθερος να υπογράψει σε σύλλογο της αρεσκείας του.

Από την πλευρά της, η διοίκηση δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να σέρνεται και θέλει να μάθει την οριστική απόφαση του «Τόρο» όσον αφορά το μέλλον του. Όπως γράφει η SportDay, αυτή τη στιγμή ο Τοροσίδης αμείβεται ετησίως με 500.000 ευρώ και οι Πειραιώτες αναμένεται να του αυξήσουν τα χρήματά κατά 300.000 ευρώ (κάτι που είχε γίνει γνωστό πριν από μερικούς μήνες).

Είναι θεωρείται απίθανο να τοποθετηθεί όρος στο συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή να μπορεί να φύγει για ομάδα του εξωτερικού με ένα μικρό ποσό, όσα χρήματα μπορούσαν να μπουν στα ταμεία του συλλόγου έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο.

«Θα μείνει γιατί το θέλει, όχι με τη σκέψη ότι θα φύγει», τονίζεται από την ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις κινήσεις τους στην περίπτωση που απαντήσει αρνητικά ο Τοροσίδης. Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρας.

Οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει με τον Ατρόμητο ο 22χρονος μπακ να μείνει ακόμη ένα εξάμηνο στον Ατρόμητο και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο να τεθεί στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αν δεν συμφωνήσει ο Τοροσίδης, θα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω, αφού ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει την επόμενη μέρα και να την ετοιμάσει. Οσον αφορά τα υπόλοιπα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Χολέμπας και το θέμα του Τζεμπούρ είναι σε πολύ καλό δρόμο.

  Σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται το γραφείο που διατηρεί τα δικαιώματα του Κάρλος Σάντσες, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Γαύρος». Ο Κολομβιανός χαφ της Βαλενσιέν προτάθηκε εκ νέου στους Πειραιώτες και το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι έχει κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση γαλλικού διαβατηρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνίζεται ως κοινοτικός. Όλα, όμως, δείχνουν ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης θα παίξει η πορεία του Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος μέσος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου