ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σούπερ Κάρολ! (video)

Σούπερ Κάρολ! (video) 

18/10/2012

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρόι Κάρολ στην Πορτογαλία
Ειχε δηλώσει ότι τον ήξερε καλά απο τα δυο χρονια συνύπαρξής τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα ο Ρόι Κάρολ είχε τονίσει ότι τα σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον βοήθησαν και αυτόν να εξελιχθεί. Έτσι το βράδυ της Τρίτης στο "Ντραγκάο" ο πορτιέρο του Θρύλου, έβαλε ένα μεγαλο ΣΤΟΠ στον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που ήθελε να πανηγυρίσει με γκολ την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την φανέλα της Πορτογαλίας.
Ο τερματοφύλακας του Θρύλου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να πάρει η Βόρειος Ιρλανδία την πολύτιμη ισοπαλία. Στο 51' σταμάτησε ένα δυνατό σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο 58' είχε εξαιρετική αντίδραση σε φαρμακερό σουττου Πορτογάλου σταρ, που ήταν απο  κοντά. 
Στο 76' και το 78' σταμάτησε και τον Πόστιγκα, απο τον οποίο όμως νικήθηκε ένα λεπτό αργότερα κι ενώ η Βόρειος Ιρλανδία, είχε προηγηθεί στο σκορ με τον ΜακΓκιν στο 30'.

Παράλληλα στο 88' ο Ρόι Κάρολ αρνήθηκε το γκολ και στον Βαρέλα. 
Δείτε τι έγινε στο ματς, ενώ στο 2 και 23 δευτερόλεπτα του βίντεο έγινε η πιο χαρακτηριστική φάση με την απόκρουση του Κάρολ στο σουτ του Ρονάλντο:




www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου