ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συγκίνηση με Ζιοβάνι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Συγκίνηση με Ζιοβάνι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Ο λαός του Ολυμπιακού αποθέωσε τον τεράστιο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το RedPlanet.gr ήταν εκεί. Δείτε τρία βίντεο.
Πάνω από είκοσι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον μάγο της μπάλας, Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε για μία εξαετία την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου είδαμε ένα βίντεο με ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές του Ζιοβάνι με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Πριν από την έναρξη του εντός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με την Ξάνθη, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον 40άχρονο, πλέον, "Ζιο".

Οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον αγαπημένο τους Ζιοβάνι, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και είπε σε άπταιστα ελληνικά: "Σας αγαπώ όλους". Κι εμείς σε αγαπάμε, "Ζιο".

Στιγμές ανατριχίλας και συγκίνησης στο φαληρικό γήπεδο. Ξύπνησαν όλες οι όμορφες αναμνήσεις που ζήσαμε με τον Βραζιλιάνο παικταρά.


 
Ο Ζιοβάνι ύψωσε τα χέρια και ευχαρίστησε τους φίλους του Θρύλου, δείχνοντας την καρδιά του. Μάλιστα, έτρεξε προς το πέταλο της "7" και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του ερυθρόλευκου λαού, ο οποίος δεν σταμάτησε να επευφημεί τον μπαλαδόρο. Τα συνθήματα "Ζιοβάνι Ολιβέιρα, οε, οε" και "βάλε μέσα τον Ζιοβάνι να κα@λ@σει το λιμάνι", δόνησαν την ατμόσφαιρα.


 
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοίμασαν ένα πανό για τον "Ζιο", στο πέταλο της "Θύρας 7". "Obrigado por estas entre nos mago da bola!", έγραφε χαρακτηριστικά. "Ευχαριστούμε που είσαι ανάμεσά μας μάγε της μπάλας", στη γλώσσα μας.





 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου