ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

16/10/2012


 


Θα επιστρέψει στην Κρήτη ο Ντόε  

16/10/2012

Θα επιστρέψει στην Κρήτη ο Ντόε 
Ένα πρόβλημα προέκυψε κατά την επιστροφή του Λόρενς Ντόε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός επιχείρησε να ταξιδέψει κανονικά για την Ελλάδα, όμως το διαβατήριό του είχε λήξει και δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση του Πλατανιά.

Από την ελληνική πρεσβεία της χώρας στάλθηκαν έγγραφα, τα οποία αποδείκνυαν ότι ο Ντόε αγωνίζεται στους Κρητικούς και η διοίκηση υποστηρίζει πως σήμερα ο παίκτης θα επιστρέψει κανονικά.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ποτουρίδης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Αλκης Δημήτρης, ο οποίος θα συνεχίσει τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα των Χανίων.

Την ίδια ώρα, ο Αρότσα ανεβάζει καθημερινά ρυθμό στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και επικρατεί αισιοδοξία στην ομάδα ότι τη επόμενη εβδομάδα θα μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Το παλεύουν Μονιάκης-Μπούρμπος 

16/10/2012

Το παλεύουν Μονιάκης-Μπούρμπος 
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μονιάκη και του Μπούρμπου για το προσεχές (22/10) παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στη κνήμη και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Ρούβα.

Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή και των δύο ποδοσφαιριστών θεωρείται αμφίβολη και ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου θα περιμένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αν τελικά και οι δύο παίκτες δεν καταφέρουν να προλάβουν να είναι έτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τότε ο Ζαχαράκης και ο Βάντο θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας του ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Σαρ, απομένει ν' αποφασίσει ο Αναστόπουλος αν θα τον βάλει βασικό στα Χανιά ή αν θα τον πάρει απλώς στην αποστολή, ώστε σταδιακά να τον βάλει στο κλίμα των αγώνων.

Περιμένει τον Αγρίτη 

16/10/2012

Περιμένει τον Αγρίτη
Μέρος της χθεσινής προπόνησης ακολούθησε ο Ανέστης Αγρίτης, αφού ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, θα περιμένει τον έμπειρο επιθετικό μέχρι τη σημερινή προπόνηση για να δει αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας προπονητής των Φαιάκων μπορεί να υπολογίζει στους Τσοκάνη και Γκούμα, οι οποίοι αν και έκαναν ατομικό πρόγραμμα, η κατάσταση τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις οποίες οι Φαίακες θα αφιερωθούν σε ασκήσεις τακτικής.

Δύσκολα Γιάγκο και Κατσικοκέρης 

16/10/2012

Δύσκολα Γιάγκο και Κατσικοκέρης
Μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής των Γιάγκο Φερνάντες και Νίκου Κατσικοκέρη στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός (που χρησιμοποιείται και ως αμυντικό χαφ) ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και το πρωί της Τρίτης περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο 24χρονος φορ που είναι εκτός με κάκωση στο μετατάρσιο από το ματς με τον ΠΦΗ έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο.

Ο Έβαλντ Λίνεν εκτός απροόπτου δεν θα έχει κανέναν εκ των δύο στη διάθεσή του για την έβδομη αγωνιστική, ενώ δεν υπολογίζει και στον Ρότζερ Γκερέιρο, που αναχωρεί με άδεια για τη Βραζιλία για να βρεθεί δίπλα στην ετοιμόγεννη σύζυγό του.

Οι «κιτρινόμαυροι», που επέστρεψαν στις επάλξεις μετά το χθεσινό ρεπό, θα κάνουν διπλή προπόνηση την Τετάρτη. Αύριο ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι διεθνείς Χρήστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό οι Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος Βλάχος, Δοριάδης και Κέζος θα προπονούνται με την ομάδα Νέων υπό τις οδηγίες του Ντανιέλ Μπατίστα. Αντίθετα, ο Ανδρέας Σταματής θα συνεχίσει στην πρώτη ομάδα.

«Μέσα» Βιτόλο και Πίντο 

16/10/2012

«Μέσα» Βιτόλο και Πίντο
Ο Bίκτορ Βιτόλο επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ, ενώ o Αντρέ Πίντο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Ατομικό και σήμερα ο Χριστοδουλόπουλος, θεραπεία ο Βύντρα.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός έλειπε με άδεια που του είχε χορηγηθεί, προκειμένου να ταξιδέψει στη χώρα του το Σαββατοκύριακο για προσωπικούς λόγους. Η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και ο μέσος του «τριφυλλιού» φάνηκε για μια ακόμη φορά… κύριος. Ηταν συνεπής στο ραντεβού και σήμερα προπονήθηκε κανονικά στην Παιανία.

Σε ότι αφορά τον Πορτογάλο στόπερ, που χθες ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, σήμερα έδειξε να τις ξεπερνά γι’ αυτό και «μπήκε» με την ομάδα, στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε μόνος του και έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή, ενώ ο Λουκάς Βύντρα έκανε θεραπεία και είναι εκτός πλάνων του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Ιμπραήμ Σισοκό, καθώς τιμήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού για την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Νάστος 

16/10/2012

Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Νάστος 
Την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Νάστο ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ατρόμητος. «Είναι πολύ σημαντική τιμή για εμένα η πρόταση που δέχθηκα. Είμαι ήδη τρία χρόνια στην ομάδα, περνάω υπέροχα και πιστεύω ότι θα ανταποδώσω. Στόχος να πάμε ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο 32χρονος αμυντικός που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Νάστο.

Συνεκτιμώντας το ήθος, την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό και την αγωνιστική του προσφορά, η ΠΑΕ Ατρόμητος, κατόπιν εισήγησης του προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέσω του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής απάντησε καταφατικά.

Ο Βαγγέλης Νάστος θα συνεχίσει να φοράει το αστέρι στο στήθος για δύο επιπλέον χρόνια καθώς το συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ λήγει τον Ιούνιο του 2013 κι έπειτα από τη νέα συμφωνία θα έχει ημερομηνία λήξης τον Ιούνιο του 2015. Μέσα στις επόμενες μέρες ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr, ο Βαγγέλης Νάστος δήλωσε τα εξής για την παραμονή του στην ομάδα μας: «Είναι πολύ σημαντική τιμή για εμένα η πρόταση που δέχθηκα από την ομάδα μου, η οποία μου δίνει τρομερή όρεξη για να δουλέψω και να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που εισπράττω ότι υπάρχει προς το πρόσωπό μου. Είμαι ήδη τρία χρόνια στον Ατρόμητο περνάω υπέροχα και πιστεύω ότι θα ανταποδώσω. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέχρι το 2015 έχοντας ως τότε συμπληρώσει έξι χρόνια στην ομάδα.

Ελπίζω κι εύχομαι τα άλματα προόδου που έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια να τα συνεχίσουμε στο μέλλον και να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Οι βάσεις έχουν μπει, η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανόδου και με την παρουσία του κυρίου Ντούσαν Μπάγεβιτς που είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστιες εμπειρίες υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μαζί με τους φιλάθλους μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη και έρχονται κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στην ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε ακόμη περισσότερες χαρές».

Ο Βαγγέλης Νάστος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2009 με μετεγγραφή από την (ιταλική) Άσκολι. Με την ομάδα μας έχει 72 συμμετοχές (1 γκολ) στη Σούπερ Λίγκα και 12 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας».

«Για μία νέα αρχή και καλύτερη συνέχεια» 

16/10/2012

«Για μία νέα αρχή και καλύτερη συνέχεια» 
Την πεποίθηση ότι η Ξάνθη θα μπορούσε να είχε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο μέσος της Ακριτικής ομάδας τόνισε πως με τον Νίκο Κωστένογλου η ομάδα θα κάνει μία νέα αρχή, ώστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης:

Για τη μέχρι τώρα συγκομιδή της ομάδας:
«Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Περιμέναμε περισσότερους πόντους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η συνέχεια όμως, θα είναι διαφορετική. Με το νέο προπονητή πραγματοποιούμε μία νέα αρχή κι ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά στην συνέχεια».

Για τη λήξη της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη:
«Δουλέψαμε σκληρά στην προπόνηση αλλά κάποια πράγματα δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ουζουνίδης πήρε αυτήν την απόφαση κι όπως ίδιος είπε αυτή ήθελε να λειτουργήσει σαν «σοκ» στην ομάδα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ή κάτι μόνιμο».

Για τον Νίκο Κωστένογλου:
«Θέλει κυρίως να δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην ομάδα. Ο τομέας της ψυχολογίας είναι αυτός στον οποίον έχει επικεντρωθεί και νομίζω ότι το στυλ που θέλει είναι θέμα χρόνου να το δει έμπρακτα. Στις πρώτες προπονήσεις πάντως δουλεύουμε περισσότερο στο κομμάτι της δημιουργίας, της επίθεσης».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Καταρχήν δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μου. Γνωρίζω τι να κάνω και η αλήθεια είναι ότι μπορώ να δώσω περισσότερα. Όμως σε μία ομάδα κανείς δεν είναι μόνος του. Μέσα από την ομαδικότητα μπορούν να έρθουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και μέσα απ’ αυτά ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να διακριθεί και ατομικά και ομαδικά».

Για τα δύο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν:
«Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή το Σάββατο και γνωρίζουμε πως αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Δεν έχουμε όμως να φοβηθούμε τίποτα και νομίζω πως πραγματικά θα είναι μία ευκαιρία να παίξουμε χωρίς άγχος. Είμαι αισιόδοξος για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα. Μετά από αυτό το παιχνίδι μπορούμε να εστιάσουμε σ’ αυτό της Βέροιας. Προέχει όμως ο Ολυμπιακός».

Για τις εντυπώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα:
«Καταρχήν είμαι ικανοποιημένος που παίζουν πολλοί Έλληνες παίκτες. Το ποδόσφαιρο της χώρας μας βρίσκεται σε καινούργιο στάδιο και χρειάζεται στήριξη. Σταδιακά πιστεύω ότι και το θέαμα θα είναι καλύτερο και η ποιότητα θα βελτιωθεί».

Για το ρόλο του στην Ξάνθη:
«Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες των ποδοσφαιριστών. Γνωρίζω το «ποιον» της ομάδας κι εγώ από την μεριά μου όπως και οι πιο έμπειροι συμπαίκτες μου προσπαθούμε να βοηθάμε τους νέους παίκτες (που είναι πολλοί). Γενικά δεν είναι κάτι που με αγχώνει, είναι μία θετική ευθύνη. Νιώθω χαρούμενος και ικανοποιημένος που ανήκω σε έναν από τους πιο οργανωμένους συλλόγους στην Ελλάδα, την Ξάνθη».

Τιμά τον «Ζιό» 

16/10/2012

Τιμά τον «Ζιό»
Ο Ζιοβάνι έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό! Με αφορμή την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ελλάδα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε να τιμήσει τον Βραζιλιάνο άσο για την προσφορά του στην ομάδα πριν το παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με την Skoda Ξάνθη για την 7η αγωνιστική.

Πριν την σέντρα της αναμέτρησης ο «Ζιο» θα πατήσει και πάλι τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκη» για να παραλάβει τιμητική πλακέτα από την ΠΑΕ για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια που φορούσε να ερυθρόλευκα.

Παράλληλα, στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου να προβάλλεται ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και πριν την έναρξη του αγώνα με την Skoda Ξάνθη (ώρα έναρξης 17:15) θα τιμηθεί ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΣΙΛΒΑ ΝΤΕ ΟΛΙΒΕΙΡΑ.

H οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλωσορίζει στην Ελλάδα τον βραζιλιάνο «μάγο».

Οι φίλαθλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές του «ΖΙΟ» σε ένα μοναδικό βίντεο-αφιέρωμα που θα παίξει στα μάτριξ του γηπέδου.

Ρεκτιφιέ στο «Γεντί Κουλέ» 

16/10/2012

Ρεκτιφιέ στο «Γεντί Κουλέ»
Κάτι η διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι το γεγονός πως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αργεί ακόμη (28/10) οι άνθρωποι του ΟΦΗ αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το «νεκρό» διάστημα και να βελτιώσουν τον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ».

Πιο συγκεκριμένα, η έδρα των Κρητικών σε αρκετά σημεία δεν είχε ούτε καν χορτάρι, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να αναθέσουν σε αρμόδιο συνεργείο την επανασπορά του χλοοτάπητα του «Γεντί Κουλέ», μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ το χόρτο του γηπέδου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα είναι απόλυτα έτοιμο και έτσι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων θα μπορούν να παρουσιάσουν καλύτερο θέαμα στους φιλάθλους.

Μειώθηκαν οι ποινές Δώνη και ΠΑΟΚ 

16/10/2012

Μειώθηκαν οι ποινές Δώνη και ΠΑΟΚ 
Σε μείωση της τιμωρίας του Γιώργου Δώνη από 30 σε 25 ημέρες αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους προχώρησε η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ ως έχει έμεινε το πρόστιμο των 12,500 ευρώ.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο (4/11) θα καθίσει ξανά στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» ο Έλληνας τεχνικός.

Επιπλέον το πρόστιμο των 42.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Άρη έπεσε στις 26.000 ευρώ.


Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ. 215/20-9-2012 απόφασης ΠΕ/Super League. Επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 8.000 ευρώ (αγώνας με Άρη στις 16-9-2012).

2.Έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προπονητή Γ. Δώνη κατά της υπ΄ αριθμ. 232/4-10-2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Επιβάλλει στην ΠΑΕ χρηματική ποινή 26.000 ευρώ και στον κ. Δώνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 25 ημέρες και χρηματική ποινή 12.500 ευρώ».

Θετικά μηνύματα στον Άρη 

16/10/2012

Θετικά μηνύματα στον Άρη 
Με θετικά μηνύματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αποστολή με τον Παναθηναϊκό (21/10), καθώς ο Κώστας Καπετάνος και ο Μανώλης Παπαστεριανός προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού 

16/10/2012

Προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
Για άλλη μία μέρα στην προπόνηση της Ξάνθης την Τρίτη (16/10) υπήρχαν αρκετές απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Μανώλη Μπέρτο να μην συμπεριλαμβάνεται στο κανονικό του τεχνικού των ακριτών, καθώς ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν θα είναι έτοιμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Εκτός από τον νεαρό αμυντικό απών ήταν και οι Γκλέισον, Γούτας και Τσαμούρης για διαφορετικούς λόγους.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που διανύει το στάδιο αποθεραπείας του μετά την εγχείρηση στο μετατάρσιο πήρε μερικές μέρες άδεια, προκειμένου να μεταβεί στην ιδιαίτερή του πατρίδα.

Τώρα όσον αφορά τον Δημήτρη Γούτα και τον Κώστα Τσαμούρη είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Νέων, όμως οι δύο νεαροί παίκτες αναμένεται να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές από την Τετάρτη (17/10).

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι που έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης (16/10) αρχικά έκαναν προθέρμανση με μπάλα, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.
Μετά το χθεσινό ρεπό, οι «κίτρινοι» επανήλθαν στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή είδε με ικανοποίηση τους δύο ποδοσφαιριστές να τίθενται στην διάθεσή του.

Την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπισαν προβλήματα, ωστόσο σήμερα έβγαλαν ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος και έτσι υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι για το ματς με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Αντιθέτως αργεί ακόμη η επιστροφή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, καθώς μετά τις σχετικές εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, φάνηκε πως δεν έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα στο πόδι του.

Για αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση στο Ρύσιο, ενώ μετά το τέλος της, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γευματίσει στο εστιατόριο «Λίχνος».

Τους τα… χάλασε ο Σκόνδρας 

16/10/2012

Τους τα… χάλασε ο Σκόνδρας 
Οι ενοχλήσεις του Γιάννη Σκόνδρα στον αυχένα ανάγκασαν τον νεαρό αμυντικό να μην μπορεί να προπονηθεί την Τρίτη και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, έκανε θεραπεία και την Τετάρτη θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να φανεί η κατάστασή του.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό έχει ξεκινήσει και ο αρχηγός είναι το μοναδικό ερωτηματικό, καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, περιμένει την Τετάρτη και τον Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, απουσιάζει ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Νέων. Ακόμα την ομάδα του Ατρόμητου θα εκπροσωπήσουν οι Νίκος Λαζαρίδης, Τάσος Καραμάνος και Μανώλης Καλλέργης στο 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Όσον αφορά την προπώληση των εισιτηρίων, το πρόγραμμα λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης είναι καθημερινά από τις 16.30 μέχρι τις 20.00. Με απόφαση της ΠΑΕ Ατρόμητος, η τιμή του εισιτηρίου στη Θύρα 7 είναι 10 ευρώ και στις Θύρες 2 και 4 είναι 15 ευρώ. Στη Θύρα 3 (VIP) είναι 30 ευρώ.

Ο Γιάγκο τρέχει, ο Λίνεν… αντέχει 

16/10/2012

Ο Γιάγκο τρέχει, ο Λίνεν… αντέχει
Για τα καλά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ έχει μπει πλέον η ΑΕΚ.

Η ανάγκη για βαθμούς και για μια εμφάνιση που θα καλλιεργήσει ελπίδες νέου ξεκινήματος περιστρέφει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι της Τούμπας.

Την ώρα λοιπόν που ο Έβαλντ Λίνεν συνεχίζει ν’ αντέχει σε… εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς, ο Γιάγκο τρέχει (με υποδειγματικό ζήλο) για να προλάβει το σαββατιάτικο ματς.

Άπαντες στην ΑΕΚ έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχουν πια περιθώρια. Αλλά και ότι η ευκαιρία της διακοπής και της μεταστροφής του κλίματος που έφερε η έλευση του Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη. Από την Τρίτη κιόλας λοιπόν -όταν και επέστρεψαν από το ρεπό- άρχισαν να δουλεύουν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κι επειδή η λέξη «δουλειά» τείνει να γίνει συνώνυμο του Γερμανού τεχνικού, ο ίδιος έσπευσε να το δικαιολογήσει και σήμερα, αποχωρώντας από τα Σπάτα έξι ώρες (!) μετά την έναρξη της πρωινής προπόνησης. Μπορεί λοιπόν να μετέθεσε για αύριο τη δεύτερη της ημέρας (ώστε να είναι παρόντες και οι διεθνείς Γροντής και Παπαδημητρίου) ωστόσο δεν μετέθεσε και τη μελέτη του προσεχούς αντιπάλου, την οποία συνέχισε ως το απόγευμα στα Σπάτα.

Το ενθαρρυντικό όμως για την ΑΕΚ είναι πως το παράδειγμα του Λίνεν -φαίνεται ότι- έχουν αρχίσει να ακολουθούν και οι παίκτες του. Όπως ο (ούτως ή άλλως φιλότιμος) Γιάγκο που δε στάθηκε στην αναβολή της απογευματινής προπόνησης, αλλά ανέβηκε με δική του πρωτοβουλία στις εγκαταστάσεις, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία για το πρόβλημα στους κοιλιακούς και την προσπάθεια να προλάβει το σαββατιάτικο ματς.

Εκεί όπου αναμένονται με ενδιαφέρον -εκτός των άλλων- και οι πρώτες αλλαγές που θα κάνει ο Λίνεν σε πρόσωπα και θέσεις της ενδεκάδας. Σαν αυτή που δοκίμασε ήδη στο φιλικό με το Αιγάλεω (με τον Αρκούδα σε ρόλο δεξιού χαφ) αλλά κι εκείνη που μοιάζει να μελετά όλο και περισσότερο και θέλει τον Ταξιάρχη Φούντα να επιστρέφει στον άξονα.

Ο «Φύτα» και οι… μνηστήρες 

16/10/2012

Ο «Φύτα» και οι… μνηστήρες 
Ο Σωκράτης Φυτανίδης είναι ένας από τους παίκτες που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρόμητου. Ο έμπειρος αμυντικός, επέστρεψε στο ρόλο του κεντρικού στόπερ, αφού για αρκετά χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης αγωνιζόταν σαν δεξιός οπισθοφύλακας.

Πλέον, τα τελευταία δύο χρόνια θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος, ενώ περιμένει, κάποια στιγμή, και την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον παίκτη.

Το ερχόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο εκπνέει, ενώ διάθεση της ομάδας του Περιστερίου είναι να ανανεωθεί. Οι δύο πλευρές, τις επόμενες ημέρες, θα καθίσουν στο τραπέζι προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη πρόταση για τον παίκτη κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πολλοί εκπρόσωποι ομάδων από το εξωτερικό έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη, τόσο την περασμένη σεζόν, όσο και την φετινή, ειδικότερα από τα δύο παιχνίδια του Europa League με την Νιούκαστλ, όπου ήταν εξαιρετικός.

Χαμόγελα από «Αναστό» 

16/10/2012

Χαμόγελα από «Αναστό» 
Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Μοχάμεντ Σαρ, Θωμά Καπουράνη, Αλέξη Περογαμβράκη και Γιώργου Ιωαννίδη είναι ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Οι Σαρ και Καπουράνης υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο, η οποία ήταν καθαρή και για τους δύο. Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και του Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα ο «Αναστό» να τους υπολογίζει για το ματς κόντρα στον Πλατανιά στο που θα γίνει την Δευτέρα (22/10).

Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Αλέξη Περογαμβράκη. Ο νεαρός στράικερ μετά το ματς με τον Ρούβα είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως υπάρχει υγρό σε εκείνο, λόγω της κόπωσης. Ωστόσο, στην προπόνηση της Πέμπτης (18/10) θα γίνει γνωστό αν θα μπορέσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενόψει Πλατανιά.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, πλην του Μίρνες Σίσιτς που είναι στην αποστολή της εθνικής Σλοβενίας, το πρωί έκαναν βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (16/10) τους βρήκε στο γήπεδο κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια πολύ τρέξιμο.

Τα ερωτηματικά παραμένουν 

16/10/2012

Τα ερωτηματικά παραμένουν 
Αβέβαιη παραμένει η παρουσία των Κατσικά και Ιντζίδη απέναντι στην ΑΕΚ.

Τα ερωτηματικά παραμένουν για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη που θα περιμένει το κρίσιμο αυριανό τεστ.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ξεκίνησαν την προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, όμως μετά το ζέσταμα, ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα.

Έχει καταντήσει κουραστικό, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμοι πέραν του Κουμάλο, άλλος κεντρικός αμυντικός δεν υπάρχει στο ρόστερ.

Ακόμη και ο Βιβιάν (που έχει να αγωνιστεί από τη Ραπίντ Βιέννης) μπήκε στο πρόγραμμα μαζί με τον Ρομπέρ, αλλά σε συντηρητικούς ρυθμούς.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ δύσκολα θα είναι έστω στην αποστολή, με τον Γάλλο να έχει βάσιμες ελπίδες συμμετοχής.

Όλα αυτά θα γίνουν πιο ξεκάθαρα την Τετάρτη και την Πέμπτη όταν και οι διεθνείς θα έχουν επιστρέψει στην βάση και θα γίνουν δοκιμές εν όψει ΑΕΚ.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:00 στη Ν. Μεσημβρία.

«Μέσα» ο Αγρίτης 

16/10/2012

«Μέσα» ο Αγρίτης 
Μετά από πολλές μέρες, ο Ανέστης Αγρίτης έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης και φαίνεται ότι έχει αφήσει για τα… καλά πίσω του τον τραυματισμό.

Ο Άκης Μάντζιος περίμενε πολύ καιρό για να δει τα ευχάριστα από το «μέτωπο» του Έλληνα επιθετικού και επιτέλους συνέβη. Ο Αγρίτης συμμετείχε κανονικά τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή προπόνηση των Φαιάκων και τίθεται κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του για το σημαντικό και εξίσου δύσκολο ματς της προσεχής Κυριακής με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Γκούμας «ανεβάζει στροφές» όσο περνούν οι μέρες, ενώ ο Τάσος Τσοκάνης συνεχίζει την αποκατάστασής του, ενώ και ο Γιάννης Σιμώσης έκανε θεραπεία, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

Το επόμενο «ραντεβού» των παικτών της Κέρκυρας με το τεχνικό τιμ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (17/10) στον Πλάντραφο, με την κερκυραϊκή ομάδα να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς Πανιωνίου.

Τους χάλασε τα σχέδια ο καιρός 

16/10/2012

Τους χάλασε τα σχέδια ο καιρός
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, είχε προγραμματίσει δύο προπονήσεις για την Τρίτη (16/10), όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια και έτσι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την μία από τις δύο.

Πιο συγκεκριμένα, η απογευματινή προπόνηση δεν έγινε ποτέ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Τώρα όσον αφορά στην πρωινή προπόνηση που της Τρίτης (16/10) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έκαναν βάρη στο γυμναστήριο της ομάδας, ενώ το απόγευμα, αφού ο καιρός τους χάλασε τα σχέδια, πήγαν σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσουν βίντεο από τους προηγούμενους αγώνες του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Απών από την προπόνηση της Τρίτης (16/10) ήταν οι Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα, οι οποίοι είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αλβανίας. Αντιθέτως, στα Γιάννενα ήταν οι Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι και Ντάσιος, όμως λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν δεν έδωσαν το «παρών» σε αυτήν.

Παίρνει απαντήσεις 

17/10/2012

Παίρνει απαντήσεις 
Η Τετάρτη θα δώσει μια πιο πειστική απάντηση στον Γιώργο Δώνη στα ερωτηματικά που έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Τα χθεσινά μηνύματα που έλαβε πάντως ο Έλληνας τεχνικός ήταν θετικά. Άλλωστε πέραν της έλλειψης επιλογών που προκύπτει για την ώρα στο κέντρο της άμυνας, δεν αντιμετωπίζει άλλους αγωνιστικούς πονοκεφάλους.

Ο Κουμάλο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ν. Αφρικής (αρχηγός στο 2-1 επί της Κένυας - υπέπεσε σε πέναλτι) κι επιστρέφει στην βάση. Εκτός απροόπτου θα καλύψει τη μια από τις δυο θέσεις.

Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Θεωρητικά αυτός θα είναι ο Κατσικάς αν ανταποκριθεί στην ένταση της σημερινής αλλά και των υπολοίπων προπονήσεων μέχρι το Σαββατιάτικο ματς. Θα ήταν δε ακόμη καλύτερα αν συνέβαινε το ίδιο με τον Ιντζίδη ώστε να υπάρχει και εναλλακτική λύση. Όσο για τον Βιβιάν, παρόλο που ιατρικά μοιάζει εντάξει η έλλειψη ρυθμού δεν τον καθιστά υπολογίσιμη λύση στην παρούσα φάση.

Εξάλλου, από την Πέμπτη όταν θα έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς θα ξεκαθαρίσει το πώς θα αγωνιστεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέναντι στην «Ένωση». Ο Σαλπιγγίδης έρχεται με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το νικητήριο γκολ στο Σλοβακία-Ελλάδα 0-1, ενώ ο Λόρενς εξέτισε την ποινή του και είναι δεδομένη η παρουσία του στην ενδεκάδα.

Τρέξιμο πριν το… τρέξιμο 

17/10/2012

Τρέξιμο πριν το… τρέξιμο
Σε προπονήσεις με αρκετή ένταση, κυρίως αερόβια έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες το μενού των προπονήσεων για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Κι αυτό, διότι μέσα σε μία εβδομάδα οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία παιχνίδια δύσκολα. Και χωρίς έκρηξη και καλή φυσική κατάσταση, αυτό δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Τετάρτης θα φανούν οι αρχικές σκέψεις του Πορτογάλου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, αφού, ενδεχομένως, κάποιοι να προφυλαχθούν για το ματς με την Λάτσιο.

Σίγουρος απών από το ματς με τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο Βύντρα, ο οποίος έπαθε θλάση στην προπόνηση της Εθνικής. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός χάνει και την Λάτσιο όπως και το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Από την στιγμή που ο διεθνής αμυντικός δεν υπολογίζεται, είναι δεδομένο πως δεξί μπακ στο ματς με τον Άρη θα παίξει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος φέτος, δείχνει άλλο πρόσωπο. Το καλό του… Στο τέρμα, ο Καρνέζης δεν χάνει την θέση του ενώ αριστερό μπακ, δύσκολα βγαίνει εκτός ο Σπυρόπουλος με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει κι αυτός.

Στα στόπερ, υπάρχουν ερωτήματα. Ο σίγουρος ένας είναι ο Βελάσκες και από εκεί και πέρα, ο Μπουμσόνγκ είναι έτοιμος αλλά ίσως προφυλαχτεί για την δύσκολη συνέχεια. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είναι έτοιμος ο Πίντο, που αυτή τη στιγμή, δεν είναι… Στο βάθος υπάρχει και ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά μάλλον θα ξεκινήσει ο "Μπουμ" και θα τον ξεκουράσει ο πιτσιρικάς εάν υπάρχει η δυνατότητα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Βιτόλο είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος στην ομάδα και δεν μπορεί ούτε ανάσες να πάρει, οπότε θα είναι ο ένας σίγουρος. Δίπλα του, μάλλον θα αγωνιστεί ο Ζέκα με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Σισοκό, Κουίνσι κι ακόμη έναν. Αυτός, θα μπορούσε να είναι ο Χριστοδουλόπουλος επειδή μέχρι τότε θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά ο Φερέιρα, δύσκολα θα τον ρίξει στη μάχη αφού δεν θέλει να ρισκάρει τις συμμετοχές του στα δύο επόμενα και δυσκολότερα ματς. Άρα, οι Μαυρίας και Μαρίνος μοιράζονται τις πιθανότητες για να ξεκινήσουν.

Αν προτιμηθεί ο Μαρίνος για βασικός, τότε ο Ζέκα θα παίξει δεξιά και ο Στέργος αμυντικό χαφ, ενώ αν αγωνιστεί ο Μαυρίας, ο Ζέκα θα μείνει ως κόφτης και ο νεαρός έξω δεξιά. Υπάρχει βέβαια και πάντα η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Φορναρόλι και η θέση στην κορυφή να ανήκει στον Τοτσέ. Ειδάλλως, ο Ουρουγουανός θα παίξει στην κορυφή και ο Ισπανός θα μείνει στον πάγκο, αφού για να παίξει βασικός ο Πετρόπουλος, ούτε λόγος...

Ώρα για… έργα στην ΑΕΚ 

17/10/2012

Ώρα για… έργα στην ΑΕΚ 
Οι προθέσεις τους δεν αμφισβητούνται από κανένα.

Σε ό,τι στοιχείο ζήτησαν, η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Όλοι στην ΑΕΚ τους περιμένουν πώς και πώς.

Ε, ήρθε η ώρα Βιντιάδης και Χάρις να δρομολογήσουν την είσοδό τους στην «Ένωση».

Η νέα επαφή που είχε ο Έλληνας εφοπλιστής με τον Ανδρέα Δημητρέλο ενίσχυσε την αίσθηση πως το deal είναι στην τελική ευθεία, ωστόσο οι αυξανόμενες πιέσεις από τους πιστωτές κάνουν πιο αναγκαία από ποτέ την επίσπευσή του.

Παρόλο που η υπόθεση της εμπλοκής τους στην ΑΕΚ έχει τραβήξει περισσότερο διάστημα απ’ αυτό που θα πίστευε κανείς ότι μπορεί ν’ αντέξει η ΠΑΕ, κανείς δεν έχει αμφισβητήσει μέχρι σήμερα τη σοβαρότητα των Βιντιάδη και Χάρις. Τέτοια δείχνει, εξάλλου, η θέλησή τους να εξετάσουν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ως τώρα.

Η κατάσταση ωστόσο στην ΑΕΚ έχει αρχίσει να μη σηκώνει πλέον άλλη αναβολή. Το γεγονός λοιπόν ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε νέα τηλεφωνική επαφή με τον Ανδρέα Βιντιάδη (και παρόλο που απ’ αυτή δεν προέκυψε κάποια είδηση για το πότε ακριβώς σκοπεύουν να μπουν στην ομάδα) θεωρείται ως ένα ακόμα σημάδι ότι το deal είναι προ των πυλών.

Μοιάζει πιο απαραίτητο από ποτέ όμως ο Έλληνας επιχειρηματίας να… περάσει και οριστικά την πόρτα των Σπάτων. Διότι οι πιέσεις από πιστωτές που ζητούν τα χρήματά τους αυξάνονται επικίνδυνα πλέον εκεί. Και η απάντηση που ελλείψει άλλης τους δίνεται («κάντε υπομονή, έρχονται οι επενδυτές») δεν θα αναβάλλει για πολύ ακόμα τις αντιδράσεις τους.

Τουλάχιστον όχι για διάστημα μεγαλύτερο από το τέλος του μηνός, όταν και ελπίζεται στην ΠΑΕ ότι θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών και η είσοδος των Βιντιάδη και Χάρις μέσω της συμμετοχής τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

ALEX WEB RADIO/TV

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου