ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ελαφριά θλάση ο Σιόβας

Ελαφριά θλάση ο Σιόβας

Από ελαφριά θλάση υποφέρει ο Δημήτρης Σιόβας και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ ο διεθνής άσος. Ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά ο Κοντρέρας αλλά δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο.
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Δημήτρης Σιόβας που στο επίσημο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας, τραυματίστηκε στον δικέφαλο.
Ο διεθνής στόπερ είχε μια πολύ καλή παρουσία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλοβακία (η Ελλάδα επικράτησε με 1-0 με σκόρερ τον Σαλπιγγίδη) που όμως δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε καθώς στο 75ο λεπτό του αγώνα έγινε αναγκαστική αλλαγή δίνοντας τη θέση του στον Φωτάκη.

Ο Σιόβας σε μια προσπάθεια του να κόψει την αντεπίθεση των γηπεδούχων έκανε ένα ωραίο τάκλιν στον Σαπάρα αλλά από την υπερέκταση του ποδιού του υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο 24χρονος άσος στάθηκε τυχερός καθώς η θλάση είναι ελαφριάς μορφής και δεν πρόκειται να τον κρατήσει για πολύ εκτός αγωνιστικής δράσης. Η κατάσταση του πρόκειται να επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες με το ιατρικό επιτελείο των ερυθρολεύκων να δίνει μάχη με το χρόνο μήπως ο Σιόβας προλάβει την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ (24/10) στη Γαλλία για το Champions League. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του παίκτη.

Πρόβλημα, το οποίο όμως δεν προκαλεί καμία ανησυχία στους γιατρούς του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε και για τον Κοντρέρας ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (17/10) ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Ο αρχηγός της Εθνικής Χιλής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς υπό την επίβλεψη του Χρήστου Μουρίκη, κάνοντας και κάποιες ασκήσεις με τη μπάλα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου