ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στεναχωρημένος ο Ζαραδούκας

Στεναχωρημένος ο Ζαραδούκας

Ο Γιάννης Ζαραδούκας περίμενε πως βρίσκεται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το ματς με την Ξάνθη, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός τον απέκλεισε από την αποστολή, γεγονός που στεναχώρησε τον 27χρονο άσο. Διαβάστε τι έγραψε στο facebook.
Τι κι αν από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών προέκυπτε πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Ζαραδούκα στην αναμέτρηση με την Ξάνθη;
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (19/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/10, 17:15) και για ακόμη μια φορά το όνομα του Ζαραδούκα απουσίαζε.

Το γεγονός αυτό ήταν μάλλον αναπάντεχο καθώς ο Χοσέ Χολέμπας επέστρεψε μόλις πρόσφατα στις προπονήσεις μετά από τραυματισμό ενώ ακολουθεί και το κρίσιμο ματς στη Γαλλία με τη Μονπελιέ (24/10), οπότε όλα έδειχναν πως ο Ελληνογερμανός μπακ - χαφ θα προστατευθεί (όπως ήταν και το λογικό) με τον Ζαραδούκα να παίρνει τη θέση του αν όχι στην ενδεκάδα, τουλάχιστον στην 18άδα του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως δεν έγινε, καθώς ο Ζαρντίμ πήρε μαζί του τον Χολέμπας (αλλά και τον Λυκογιάννη που πιθανόν να πάρει τη θέση του Χοσέ αν δεν τον ξεκινήσει ο Ζαρντίμ ή να είναι αυτός που θα "κοπεί" από τους 19...) και άφησε ξανά εκτός ομάδας τον "Ζάρα".

Η εξέλιξη αυτή στενοχώρησε τον παίκτη (που μεσοβδόμαδα είχε μια κουβέντα με τον Νικοπολίδη στο Ρέντη που του είχε ανεβάσει την ψυχολογία...), κάτι που φανέρωσε και με την ατάκα του μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο facebook:

"Δεν λύγισα οκτώ μήνες... ο Θεός είναι μεγάλος", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζαραδούκας δείχνοντας τον προβληματισμό του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη.



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου