ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σε κανονικούς ρυθμούς διεθνείς και Κοντρέρας, απρόοπτο με Φετφατζίδη

Σε κανονικούς ρυθμούς διεθνείς και Κοντρέρας, απρόοπτο με Φετφατζίδη

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης εντάχθηκαν το πρωί της Πέμπτης (18/10) οι διεθνείς του Ολυμπιακού αλλά και ο Κοντρέρας, όμως ο Φετφατζίδης γύρισε ξανά το πόδι του και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα.
Την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (20/10, 17:15, Novasports) συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το πρωί της Πέμπτης (18/10).
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε με ικανοποίηση να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι διεθνείς αλλά και ο Πάμπλο Κοντρέρας (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά), ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Γιάννης Φετφατζίδης γύρισε ξανά το πόδι του και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο που αντιμετώπιζε πρόβλημα τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού θα επανεκτιμηθεί αργότερα μέσα στην ημέρα.

Οι Πειραιώτες δούλεψαν σε θέματα τακτικής, ενώ στο δίτερμα που ακολούθησε δόθηκε έμφαση στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης (18/10) ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και αποκατάσταση ενώ ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε το αερόβιο πρόγραμμα που ακολουθεί στο γήπεδο. Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε θεραπεία.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Ολυμπιακός συνέχισε το πρωί της Πέμπτης την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη.

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των τραυματιών, οι οποίοι συνέχισαν ο καθένας το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Θεραπεία και αποκατάσταση έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Τάσος Παπάζογλου συνέχισε το αερόβιο πρόγραμμα που κάνει στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Σιόβας. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε με την ομάδα ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Φετφατζίδης ξαναγύρισε το πόδι του και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο που πονούσε και τις προηγούμενες ημέρες. Αποχώρησε, για προληπτικούς λόγους και μόνο, από την προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν και σήμερα πολύ στην τακτική τους. Έπαιξαν και δίτερμα, ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε συνεχώς οδηγίες για όλα αυτά που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ, από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δουλέψουν το καλό τους πόδι.

Το επόμενο ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι προγραμματισμένο για το πρωί της Παρασκευής, στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου