ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Φάρμαρ: "Χτίζουμε την χημεία μας"

Φάρμαρ: "Χτίζουμε την χημεία μας"

Ο παίκτης που έκανε την ζημιά στον Ολυμπιακό με 26 πόντους, Τζόρνταν Φάρμαρ, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, δηλώνοντας πως η Εφές ακόμη χτίζει την χημεία της και προσπαθεί να "δέσει" σαν ομάδα.
Ο Αμερικανός γκαρντ της Εφές, Τζόρνταν Φάρμαρ, πραγματοποίησε μία ολοκληρωτική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 25 πόντους (4/4τρ), μοιράζοντας 9 ασίστ και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ. Ο πρώην παίκτης των Λέικερς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος έκανε την ζημιά στους Πειραιώτες, δήλωσε: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε να βρούμε τους εαυτούς μας.

Ήρθαμε σε αυτή την ομάδα και θέλουμε να βρούμε τον τρόπο ώστε σαν σύνολο να γίνουμε ένα. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην Εφές, ο καθένας από εμάς έχει έρθει από ένα διαφορετικό μέρος και προσπαθούμε να χτίσουμε έναν κορμό ομάδας, αλλά και να βρούμε οι παίκτες μεταξύ μας την χημεία μας.

Ξέραμε εξ αρχής πως θα δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Πήραμε από νωρίς ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά κατάφεραν να κάνουν ένα come-back στο τρίτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια όμως φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, στον ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη". 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου