ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Eρυθρολευκοι οι Σκόνδρας και Σάμαρης

Eρυθρολευκοι οι Σκόνδρας και Σάμαρης

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τις μεταγραφές των Γιάννη Σκόνδρα και Ανδρέα Σάμαρη για τον Γεναρη με στόχο να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ του με Έλληνες παίκτες.
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη μακριά από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει κάνει ουσιαστικά ήδη τις πρώτες δύο του κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ του.
 Τηρώντας αυτή τη γραμμή, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν από το καλοκαίρι να φέρνουν τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές στο Ρέντη, γεγονός που σκοπεύουν να συνεχίσουν.

Έτσι λοιπόν οι Γιάννης Σκόνδρας και Ανδρέας Σάμαρης είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα ντυθούν στα ερυθρόλευκα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να έχει ουσιαστικά "κλειδώσει" την μετακίνηση τους στον Πειραιά από Περιστέρι και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα.

Ο Σκόνδρας είναι 22 ετών, αρχηγός στην ομάδα του Ατρόμητου και ο καλύτερος δεξιός οπισθοφύλακας της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Σάμαρης είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και οι Πειραιώτες τον έχουν τσεκάρει από την περσινή σεζόν. Τη φετινή χρονιά ο άσος του Πανιωνίου δεν ξεκίνησε καλά αλλά στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα είχε πολύ καλή απόδοση στο "διπλό" των κυανέρυθρων επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου