ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Άμεσα υπογραφές με Τζεμπούρ και Χολέμπας

Άμεσα υπογραφές με Τζεμπούρ και Χολέμπας

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανανέωση των συμβολαίων τόσο του Ράφικ Τζεμπούρ όσο και του Χοσέ Χολέμπας. Ενδέχεται και μέσα στην εβδομάδα να "πέσουν" οι υπογραφές. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης και στον Βασίλη Τοροσίδη.
Ο Ολυμπιακός έχει, ουσιαστικά, συμφωνήσει με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας για την παραμονή τους στην ομάδα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται η υπάρχουσα μεταξύ τους συνεργασία.
Οι δύο παίκτες θέλουν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, η διοίκηση επίσης, και η υπόθεση των Τζεμπούρ και Χολέμπας μοιάζει τυπικού χαρακτήρα. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο εντός της εβδομάδας να "πέσουν" οι σχετικές υπογραφές.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Ολυμπιακός θα κάνει συγκεκριμένη πρόταση ανανέωσης στον αρχηγό της ομάδας, πιθανότατα μετά την επιστροφή του παίκτη από τη Σλοβακία, όπου βρίσκεται για λογαριασμό της Εθνικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει με τις εκκρεμότητες και δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ τον "Τόρο", ο οποίος αν το επιθυμεί θα παραμείνει αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας και τα επόμενα χρόνια.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου