ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σπανούλης: "Απαίσιο ξεκίνημα"

Σπανούλης: "Απαίσιο ξεκίνημα"

Ο Σπανούλης τόνισε πως ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα απαίσιο ξεκίνημα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το χειριστεί στη συνέχεια του παιχνιδιού, γνωρίζοντας μία βαριά ήττα στην Πόλη.
Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, επεσήμανε πως κόστισε στον Ολυμπιακό το γεγονός πως δεν πραγματοποίησε ένα απαίσιο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να το ανατρέψει στη συνέχεια.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Πραγματοποιήσαμε ένα απαίσιο ξεκίνημα, το οποίο δεν ήμασταν σε θέση να το χειριστούμε έως το τέλος της αναμέτρησης. Mείναμε πολύ γρήγορα πίσω σκορ και αυτό μας κόστισε.

Η Εφές είχε τρομερό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, έβαλε μεγάλα σουτ και κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να φτιάξει μία μεγάλη διαφορά και να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο και διατήρησε.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο, σε κάποιο σημείο καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ, αλλά δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι όταν βρίσκεται να χάνεις από νωρίς με 20 πόντους διαφορά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου