ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Έτοιμος για το "5 στα 5" ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το "5 στα 5" ο Ολυμπιακός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη (10/11, 17:00, NS3). Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (9/11) στο κλειστό του Ρέντη και φιλοδοξούν να επιστρέψουν το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές τους μία ακόμη καθαρή νίκη.
Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μίκρας (17:00, Novasports3) είναι το δυσκολότερο έως τώρα, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της φετινής Volleyleague ΟΠΑΠ όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο "www.olympiacos.org" και ο προπονητής των Πειραιωτών, Δημήτρης Καζάζης:
"Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα δώσουμε σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Ο Αρης έχει βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και είναι ανεβασμένος ψυχολογικά από τα τελευταία καλά αποτελέσματα.  Για να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας δεν αρκεί να είμαστε μόνο σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αλλά να παίξουμε ακόμη καλύτερα απ’ ότι έχουμε παίξει έως τώρα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Χριστοφιδέλη: "Μας περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση με τον Αρη που έχει δείξει ιδιαίτερη σταθερότητα και χάνει δύσκολα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση που πρέπει να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδο ώστε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Είμαστε αρκετά έμπειροι ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις δυσκολίες του αγώνα".

Το παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ έχουν οριστεί να το διευθύνουν οι κκ. Δεληκωστίδης και Βασιλειάδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου