ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Σκουπίδι εθισμένο στην αυτογελοιοποίηση!

Σκουπίδι εθισμένο στην αυτογελοιοποίηση!

8/11/2012

 

Σκουπίδι εθισμένο στην αυτογελοιοποίηση!
Το κοντό σκουπίδι συνεχίζει την προσπάθεια του να γίνει ακόμα πιο γελοίος παρότι πλέον δεν υπάρχουν όρια! Αλλά για τον Κούγια δεν υπήρχαν ποτέ όρια. Και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, δικαστικοί λειτουργοί και εισαγγελείς τον έχουν αφήσει να αποθρασύνεται όλο και περισσότερο καθημερινά!
Το σκουπίδι είναι πολύ κομπλεξικό και γι αυτό φταίει η φύση, αν πιστέψουμε τις δηλώσεις ανθρώπων που λένε ότι είναι «κοντός ΣΕ ΟΛΑ». Επίσης, είναι από τους λίγους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα που προκειμένου να βγεί στα κανάλια φώναζε ότι τον έδειραν η γυναίκα του και ο… φίλος της! Και κερατάς και δαρμένος που λέει ο λαός. Μάλιστα, το σκουπίδι, προκειμένου να βγεί στα κανάλια άφησε τα αίματα στο πρόσωπο του ολόκληρο το βράδυ! Πάνω από όλα τα… μεσημεριανάδικα! Και μιλάει αυτός για «ηθική» και κάνει τον εξυγιαντή!
Το κοντό σκουπίδι για να βγεί στα κανάλια δεν διστάζει ούτε να βεβηλώνει τη μνήμη των νεκρών! Θυμάστε την οργή που είχε προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία ο τρόπος που μιλούσε για τον δολοφονημένο Γρηγορόπουλο!
Το σκουπίδι έχει βρωμίσει ΟΛΟ το ποδόσφαιρο. Ο τσιγγάνος του ποδοσφαίρου κατάφερε να περάσει από δέκα και πλέον ομάδες και έφυγε από τις περισσότερες με τις κλωτσιές! Η βρωμιά του βέβαια ανάγκασε συνεργάτες του να τον καταγγέλουν  για δωροδοκία την ώρα που ο ίδιος παρίστανε τον τιμητή! Αλήθεια, το σκουπίδι δωροδόκησε ή όχι στο παιχνίδι της Παναχαικής με τη Χερσόνησο; Γιατί όταν αυτός που τον κατήγγειλε βγήκε στη… Δίκη των φίλων του Κούγια, ο «γνωστός ποινικολόγος» την… έκανε με ελαφρά!
Ο Κούγιας που το σκάει από τα σπίτια φίλων του παραγόντων σε πορτ μπαγκάζ για να μην τον δούν οι δημοσιογράφοι (χωράει βλέπετε), μπορεί να ξέρει ποιος είναι κουμπάρος και τριτοξάδερφος του επόπτη που παίζει την Παναχαική αλλά το λογιστή του στην Παναχαική δεν τον ήξερε και δεν καταδικάστηκε για πλαστά τιμολόγια! Παράξενο ε;
Το σκουπίδι συνεχίζει και κάνει δηλώσεις παρότι έχει φάει τιμωρία έκπτωσης ενός χρόνου για εξύβριση και δυσφήμιση του αθλήμτος και ΔΕΝ τιμωρήθηκε που...έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω στο ταξί των διαιτητών… Ο «εξυγιαντής» που ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ κάνει την παρθένα στα κανάλια! Όπου και να πάει ή θα κάνει ότι λιποθυμάει (πάντα μπροστά σε κάμερες), όπως έκανε παλαιότερα στο ALTER ή όπως έκανε στο γήπεδο της Βέροιας πριν λίγους μήνες ή θα κάνει το «κοκοράκι» κυρίως περιστοιχισμένος από μπράβους… Γιατί μόνος του, είναι για να χαστουκίζει μόνο Βαλιανάτους…
Αλήθεια, οι φίλοι του εισαγγελείς έχουν δεί το βίντεο στο οποίο ο «εξυγιαντής» φτύνει δημοσιογράφο της Πάτρας και βάζει τους μπράβους να  τον πετάξουν έξω από την αίθουσα Τύπου ενώ λίγο αργότερα έκανε ροντέο τους δρόμους της Πάτρας τσακίζοντας γυναικόπαιδα (οι μπράβοι, εκείνος απλά πήδαγε για να βλέπει πιο καλά) και απειλώντας ζωές; Έχουν δεί ότι έβαλε μπράβους να ισοπεδώσουν το μαγαζί οργανωμένου φιλάθλου της Παναχαικής και να τον ξυλοφορτώσουν; Ας ξεκινήσουμε από αυτό το βίντεο και θα φτάσουμε πολύ μακριά…
ΥΓ.: Αρχίζει το «αφιέρωμα» στον  «μοντελοπνίχτη»! Και επειδή συνεχίζει να λέει σε κάθε Δρούζα και σε κάθε Τατιάνα για την προσωπική του διαδρομή, ότι είναι «μεγάλη», από σήμερα θα αρχίσουμε και εμείς το αφιέρωμα!
ΥΓ.2: Αλήθεια, τις μετοχές στην Παναχαική τις έχει μεταβιβάσει ως όφειλε λόγω τιμωρίας; Γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι τις πάσαρε σε έναν αστυνομικό που τυχαίνει (μάλλον δεν το ηξερε ο "μοντελοπνίχτης") να είναι ο Πατέρας της υπεύθυνης του γραφείο του!
ΥΓ.3: Αλλά είπαμε... Ήρθε η ώρα να μάθει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ποιός είναι ο "εξυγιαντής"!




www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου