ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΕ ΑΕΛ: Στόχος του Κούγια να δημιουργεί εντυπώσεις

ΠΑΕ ΑΕΛ: Στόχος του Κούγια να δημιουργεί εντυπώσεις

9/11/2012

Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια η ΠΑΕ ΑΕΛ και ξεκαθάρισε πως στην αναβολή της υπόθεσης, που αφορά Λάρισα και Παναχαϊκή, κατέληξαν οι δικηγόροι όλων των πλευρών

Εκτός των όσων υποστήριξε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής έριξε τα βέλη του και προς την ΑΕΛ. Αιτία η δικαστική υπόθεση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η Παναχαϊκή έχει κάνει ένσταση για αντικανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης Παναχαϊκή-ΑΕΛ, που ολοκληρώθηκε 1-1.
Ο Κούγιας υποστήριξε πως η υπόθεση αναβλήθηκε επειδή οι βυσσινί το ζήτησαν, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΛ απάντησαν πως η απόφαση λήφθηκε από κοινού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του κου Κούγια, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης αιτήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι η απόφαση για την αναβολή λήφθηκε κατόπιν συμφωνίας και των τριών δικηγόρων, συμπεριλαμβανομένης και της εκπροσώπου δια πληρεξουσίου του κου Κούγια και της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ακόμη ένα γεγονός, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι στόχος του συγκεκριμένου κυρίου δεν είναι τίποτε άλλο παρά η δημιουργία εντυπώσεων. Χάρισμά του…"

www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου