ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Ευχαριστώ τους παίκτες μου για τη νίκη"

Μπαρτζώκας: "Ευχαριστώ τους παίκτες μου για τη νίκη"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ευχαριστώντας τους παίκτες του για τη νίκη στο Μιλάνο. "Δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα μείνετε ικανοποιημένοι", είπε.
Kατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη της ομάδας του στο Μιλάνο, όσο και από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μιλάνο. Ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες του για το "διπλό" μέσα στην Ιταλία, ενώ τόνισε: "Δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα μείνετε ικανοποιημένοι".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αρχικά δήλωσε: "Ήταν ένα καλό βράδυ για μας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Για 38 λεπτά μείναμε στο αμυντικό μας πλάνα και κάναμε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Χέρστον και τον Λάνγκφορντ. Είδατε για ακόμα μια φορά ότι η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και γι’ αυτό θα πρέπει να προχωρήσουμε βήμα, βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη σημερινή νίκη και τους φιλάθλους της Αρμάνι για την αποθέωση στον Σπανούλη στο τέλος του αγώνα. Έδειξαν ότι ξέρουν να αναγνωρίζουν τις καλές εμφανίσεις.

Για την καλή εμφάνιση του Μαυροειδή, σχολίασε: "Ο Μαυροειδής είναι παίκτης της Εθνικής ομάδας. Δεν είχε αρκετό χρόνο ως τώρα, αλλά μέρα με τη μέρα και μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε να βρίσκει ρυθμό και έδειξε ότι είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκα".

Για την συνέχεια της ομάδας στην διοργάνωση, τόνισε: "Η Ευρωλίγκα για μας φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε στόχος για όλους, όλοι έχουν έξτρα κίνητρο απέναντί μας. Έχουμε νέα παιδιά, τέσσερις σημαντικοί παίκτες για μας είναι γενημμένοι στη δεκαετία του 90 κι αυτά που ζουν είναι πρωτόγνωρα. Έχουμε καλή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος πιστεύω ότι όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι από μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου