ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Σκαριόλο: "Σπανούλης ο κορυφαίος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας"

Σκαριόλο: "Σπανούλης ο κορυφαίος Ευρωπαίος μπασκετμπολίστας"

Ο Σκαριόλο τόνισε πως ο Σπανούλης ίσως να αποτελεί τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη αυτή την στιγμή, ενώ στάθηκε στο πικ-εν-ρολ των Πειραιωτών στην επίθεση και στην καλή άμυνα των ερυθρολεύκων.
Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο, σχολίασε πως ο Βασίλης Σπανούλης ίσως να αποτελεί τον κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα αυτή την στιγμή. Παράλληλα στάθηκε στο πικ-εν-ρολ των Πειραιωτών στην επίθεση, στο οποίο οι Πρωταθλητές Ευρώπης λειτούργησαν πολύ καλά, αλλά και στην καλή άμυνα των ερυθρολεύκων.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε για το παιχνίδι: "Kαταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας απέδειξε το γιατί είναι Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και το γιατί ο Βασίλης Σπανούλης ίσως να αποτελεί τον κορυφαίο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα αυτή την στιγμή. Λειτούργησαν πολύ καλά το πικ-εν-ρολ, με σωστές αποστάσεις και διαβάζοντας σωστά το παιχνίδι.

Δεν ήμασταν σε καμία στιγμή του αγώνα ικανοί να τους σταματήσουμε. Δεν είχαμε ενέργεια και δεν καταφέραμε να ανακάμψουμε από το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Σιένα, το οποίο και κερδίσαμε. Φάνηκε πως την καταναλώσαμε εκεί. Ήμασταν ανήσυχοι και ανυπόμονοι στην επίθεση και δεν παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κοντά στο καλάθι και να πάρουμε σκορ από εκεί και να μην πάμε στα ελεύθερα μακρινά σουτ. Αυτό κάναμε όμως και δεν ήταν καλή ιδέα εκ του αποτελέσματος. Ήταν λάθος.

Δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι και δεν φερθήκαμε όπως έπρεπε στις ειδικές καταστάσεις που διαμορφώθηκαν στο ματς ασχέτως αν και είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη στο να παίζει καλή άμυνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου