ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πωλήθηκε το Sport TV στον Διονύση Παναγιωτάκη

Πωλήθηκε το Sport TV στον Διονύση Παναγιωτάκη

 8/11/2012
Πωλήθηκε στον Διονύση Παναγιωτάκη το Sport TV!
Ακόμα ένα Μέσο, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό κανάλι, άλλαξε χέρια. Συγκεκριμένα το Sport TV μεταβιβάστηκε στον κ. Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος ως τώρα εξέπεμπε πρόγραμμα από την ίδια συχνότητα σε ενοικιαζόμενο τηλεοπτικό χρόνο από τις 14.00 το μεσημέρι και για 12 ώρες. Μάλιστα πρόγραμμα που παρήγαγε η δική του εταιρεία παραγωγής PLD (αθλητικές εκπομπές, πρωταθλήματα ποδοσφαίρου από Ολλανδία, Βέλγιο, Ουκρανία κ.λπ.), με τίτλο ACTION24 και με εμπειρία από την πρότερη συμμετοχή στο μπουκέτο του Sport TV.

Ο νέος ιδιοκτήτης εμφανίστηκε στο χώρο του καναλιού και συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος, ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους τόσο για την πρώτη γνωριμία όσο και για να τους θέσει υπόψιν τους το πλάνο του για τον σταθμό.

Στους εργαζόμενους ανακοινώθηκε ότι θα πληρωθούν άμεσα ένα μισθό (που έχει ήδη κατατεθεί στους λογαριασμούς χωρίς ακόμη να εισπραχθεί) και ως το τέλος του μηνός τα υπόλοιπα οφειλόμενα, ενώ θα πληρώνονται κανονικά τα τρέχοντα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι εργαζόμενοι ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ αναστολή της προγραμματισμένης στάσης εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου