ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

Μπαρτζώκας: "Να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να διορθώσει την "λάθος" ήττα από τη Ζαλγκίρις με νίκη στο Μιλάνο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως για να το καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Για την Ιταλία αναχώρησε ο Ολυμπιακός, όπου την Πέμπτη (8/11) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Λίγο πριν πετάξουν για τον προορισμό τους οι ερυθρόλευκοι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να διορθώσει την "λάθος" ήττα από τη Ζαλγκίρις με νίκη στο Μιλάνο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως για να το καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία του παιχνιδιού με την Αρμάνι: "Η αλήθεια είναι ότι είναι νωρίς να παίζουμε τελικούς. Δυστυχώς ο όμιλος όμως όπως απεδείχθη είναι πολύ δύσκολος κι εμείς έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος, εννοώ την ήττα από τη Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το λάθος κι ελπίζω να γίνει στο Μιλάνο. Όπως ξέρετε όμως θα είναι πολύ δύσκολο γιατί το Μιλάνο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε και στο Κάουνας αλλά και με τη νίκη του επί της Σιένα. Χρειάζεται να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε εκεί".

Για το γεγονός ότι η Αρμάνι παρουσιάζεται ασταθής: "Η Αρμάνι είναι μια ομάδα με μια δεκάδα πολύ καλών παικτών. Συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία, έχει προσωπικότητες στο παρκέ, αλλά σίγουρα είναι μια ομάδα ασταθής. Έχει κάνει και στην Ιταλία δυο ήττες με μεγάλες διαφορές, αλλά έχει δείξει και ποιότητα στην Ευρωλίγκα. Το σίγουρο είναι ότι εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών και δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Εφές. Η ομάδα είναι σε μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης και σιγά, σιγά θα παίξουμε στο επίπεδο που πρέπει".

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Πάουελ: "Ο Τζος έχει κάνει μιάμιση προπόνηση και θα κάνει άλλη μια καλή απόψε. Για τον οποιοδήποτε όμως μ’ αυτές τις συνθήκες είναι πολύ νωρίς να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής".

Για το αν η νίκη στο Μιλάνο είναι πιο σημαντική από βαθμολογικής ή ψυχολογικής άποψης: "Υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα για μας στο οποίο έχουμε κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο κομμάτι κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό έξω και σε συνδυασμό με τη μια ακόμα ήττα του ΠΑΟ είμαστε πιο ήρεμοι. Απ’ εκεί και πέρα στην Ευρώπη το βασικό μας μέλημα είναι να περάσουμε στους "16" που δεν είναι καθόλου εύκολο στον όμιλο μας. Το να πάρουμε τους δυο βαθμούς σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα σιγά, σιγά θα πάρει αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό αν το καταφέρουμε".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου