ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Δεν μπορει...αυτοι οι δυο κατι πινουν...

 Δεν μπορει...αυτοι οι δυο κατι πινουν...

9/11/2012

 Ε,ναι...δεν εξηγειται αλλιως...αυτοι οι δυο κατι πινουν...σιγουρα πραγματα...γιαυτο δεν θελει ο Γιαννακης να φυγει ο Φερειρα , γιατι καθονται και τα πινουν παρειτσα...οτι τα πινουν δεν τρεχει τιποτε...αλλα τους πειραζει ρε γαμωτο...

Ρε παιδια αμα σας πειραζει, μην το πινετε....

Διαβαστε τι δηλωσαν μετα την νεα Ευρω-φαπα...

Πιστεύει ακόμα στην πρόκριση και στα… μεγαλεία!

Ο Γιάννης Αλαφούζος σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από την Λάτσιο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε επίσης στα περασμένα μεγαλεία και στην Λεωφόρο.
Πιστεύει ακόμα στην πρόκριση και στα… μεγαλεία!
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:
«Μπορούμε να προκριθούμε, αρκεί να νικήσουμε τα επόμενα ματς με Μάριμπορ και Τότεναμ. Η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έλειψαν οι Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, τραυματίστηκε και ο Τοτσέ. Η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο σήμερα, είναι νέα και χρειάζεται και υπομονή και ψυχραιμία από όλους.
Έχουμε ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, όμως πρέπει να σταματήσουν να έρχονται οι τραυματισμοί. Στόχος μου είναι να ξανάρθουν τα παλιά μεγαλεία, όμως αυτό απαιτεί χρήμα και χρόνο. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα να βγάλουμε καινούργιους παίκτες, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, χρειάζεται να κάνουν υπομονή όλοι οι οπαδοί.
Πρέπει πρώτα να μειώσουμε το κόστος του ΟΑΚΑ, που αποτελεί οικονομική «αιμορραγία» για μας και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με το γήπεδο της Λεωφόρου».

Βλέπει ...τελικό στην Αγγλία ο Φερέιρα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μη βλέπετε, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ελπίζει να μη νικήσει η Τότεναμ στη Ρώμη για να πάει ο Παναθηναϊκός στο Λονδίνο και να παίξει την πρόκριση (αν έχει κερδίσει την Μάριμπορ).
Βλέπει ...τελικό στην Αγγλία ο Φερέιρα

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Νομίζω πως είχαμε μια καλή συμπεριφορά μέχρι τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, το οποίο ήταν καρπός του ταλέντου ενός παίκτη. Πριν το γκολ ο Παναθηναϊκός είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Το δεύτερο γκολ έγινε από το λάθος ενός νέου παίκτη. Για να μεγαλώσεις πρέπει να κάνεις και λάθη», είπε αρχικά ο Φερέιρα και συνέχισε: «Πρέπει να προστατεύουμε τους νέους παίκτες, αυτή είναι η στρατηγική του συλλόγου. Δεν πρέπει να «σκοτώσουμε» έναν παίκτη που τώρα ξεκινάει την καριέρα του
Ήταν δύσκολο να πάμε στα αποδυτήρια με 2-0 εις βάρος μας, ιδιαίτερα όταν θεωρούσαμε πως δεν ήταν δίκαιο με τον τρόπο που επετεύχθη. Με μια στημένη φάση και την αλτική ικανότητα των παικτών της Λάτσιο, δεχθήκαμε το τρίτο τέρμα. Από εκεί και πέρα, μοιράστηκε το παιχνίδι και θεωρώ πως είχαμε πιθανότητες να πετύχουμε ένα τέρμα».
Λόγω της εμπειρίας των παικτών της Λάτσιο, είχαν προβάδισμα και φυσικά και τεχνικά. Σε αυτού του είδους τους αγώνες η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο. Θεωρώ πως αναπτυσσόμαστε σαν ομάδα, έστω κι αν δεν βγήκαν κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».
Για τους τραυματισμούς τόνισε: «Δυστυχώς σε κάθε αγώνα που παίζουμε από την αρχή της χρονιάς, χάνουμε έναν με δυο παίκτες. Σήμερα χάσαμε τον Τοτσέ, στον επόμενο αγώνα είναι τιμωρημένος ο Σεϊταρίδης και ο Μπαρμπαρούσης πάει στην Εθνική του ομάδα. Ο Σισοκό δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για να κάνει θεραπεία, όμως θεωρώ πως στεκόμαστε καλά.
Πρέπει να γίνει κατανοητό πως αυτά που γίνονται από την αρχή είναι κάποια προβλήματα που πρέπει να προσπεράσουμε. Το σημερινό αποτέλεσμα ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάριμπορ αυτόματα μας δείχνει πως πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Αν υπάρξει ισοπαλία της Τότεναμ με τη Λάτσιο, τότε ο αγώνας στην Αγγλία θα είναι τελικός. Θα είναι ένα κίνητρο ακόμα για να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο. Με αυτούς τους αγώνες, αυτές τις δυσκολίες, αναπτύσσονται οι παίκτες και γίνονται ανταγωνιστικοί».
Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτιάξει μια νέα ομάδα με βάση τα νέα παιδιά: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία, ότι όταν όλοι οι παίκτες είναι σε κατάσταση να αγωνιστούν, όταν θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερη προπόνηση με μεγαλύτερο αριθμό παικτών και δεν θα παίζουμε τρεις αγώνες την εβδομάδα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για εμάς τώρα, τότε σίγουρα η ομάδα θα είναι καλύτερη. Ακόμα και οι ήττες, βοηθάνε έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να πάρουν μαθήματα και να γίνουν καλύτεροι».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου