ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Σκαριόλο: "Δυνατοί, ταλαντούχοι και αθλητικοί στον Ολυμπιακό"

Σκαριόλο: "Δυνατοί, ταλαντούχοι και αθλητικοί στον Ολυμπιακό"

Ο κόουτς Σκαριόλο τόνισε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει μία δυνατή, ταλαντούχα και αθλητική ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με τον Πάουελ. "Είναι πολύ καλοί στην άμυνα", τόνισε ο Κουκ.
Για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, το βράδυ (21:45) της Πέμπτης (8/11) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Μιλάνο την Αρμάνι. Για την αναμέτρηση μίλησαν τόσο ο Ιταλός τεχνικός, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τους Πειραιώτες, αλλά και ο έμπειρος πλέι-μέικερ της ομάδας του, Ομάρ Κουκ.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός δεν άλλαξε πολύ από την ομάδα που κέρδισε την Ευρωλίγκα πριν από έναν χρόνο και τώρα έχει έναν αληθινό παίκτη ΝΒΑ όπως ο Τζος Πάουελ. Είναι πρωταθλητές στην άμυνα, καθώς είναι πολύ δυνατοί, ταλαντούχοι και αθλητικοί. Για να τους νικήσεις θα πρέπει να κάνει κάποιος μεγάλη προσπάθεια.

Μέχρι στιγμής έχουμε χάσει κάποια στιγμή την συγκέντρωση μας σε πολύ πιο διαφορετικά παιχνίδι από αυτό που θα παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Παίζοντας κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι".

Ο Ομάρ Κουκ από την πλευρά των παικτών είπε: "Χάσαμε το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας και δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη. Ήδη κάναμε αρκετά λάθη και στις προθέσεις μας είναι να μην κάνουμε άλλα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να μας ενισχύσει, καθώς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου