ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Χάινς: "Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο"

Χάινς: "Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο"

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με αντίπαλο το Περιστέρι, υπογραμμίζοντας πως άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν ξεχάσει τη σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη στο Μιλάνο επί της Αρμάνι.
Στο παιχνίδι της Κυριακής (11/11, 19:00) με το Περιστέρι επικεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κάιλ Χάινς.

"Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο και φυσικά δε σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ. Στο Περιστέρι θα πρέπει να παίξουμε καλά αν δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Τα παιδιά έχουν ξεχωριστό κίνητρο για να μας κερδίσουν και κανένα άγχος. Ο τρόπος που έχουμε αντιμετωπίσει όλα μας τα παιχνίδια με ομάδες που είναι χαμηλότερης δυναμικής θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας και σ' αυτό το παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάιλ Χάινς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Δηλώσεις έκανε και ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Xρήστος Παππάς, υποστηρίζοντας: "Εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη μας στο Μιλάνο και σωστή διαχείριση σημαίνει ότι θα πρέπει απέναντι στο Περιστέρι να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση μ' αυτή που είχαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Αυτά τα ματς είναι που κρύβουν τους μεγαλύτερους κινδύνους και ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις αυτούς τους κινδύνους είναι η συγκέντρωση. Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι μας, κάτι που το κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου