ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τα εισιτήρια για το Σάλκε - Ολυμπιακός

Τα εισιτήρια για το Σάλκε - Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα Σάλκε - Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί την 21η Νοεμβρίου στη Γερμανία. Επικοινωνήστε με την διαχείριση των εισιτηρίων.
Την 21η Νοεμβρίου (ημέρα Τετάρτη) ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι όσον αφορά το ευρωπαϊκό του μέλλον και κυρίως για το αν θα καταφέρει να προκριθεί στους "16" του Champions League. Αντίπαλος του η Σάλκε, την οποία και θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του ομίλου.
 Η ζήτηση για εισιτήρια για το παιχνίδι είναι τεράστια και η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία γνωστοποιεί τον τρόπο που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ορισμένα από αυτά, με σκοπό να δώσουν το "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου της Σάλκε.

Η ανακοίνωση:

"H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την πέμπτη Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Schalke 04, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Veltins Arena" την Τετάρτη 21/11/2012, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για το εξής:
Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν εισιτήρια του αγώνα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από Παρασκευή 09/11 έως Τετάρτη 14/11 και ώρες 10:00 – 18:00 στο τηλέφωνο  210-4800901 ."

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου