ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Σιόβας: "Δύσκολο ματς με την ΑΕΚ"

Σιόβας: "Δύσκολο ματς με την ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Σιόβας τόνισε πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολη και χρειάζεται να μπουν δυνατά οι ερυθρόλευκοι από το ξεκίνημα του αγώνα προκειμένου να επιβάλλουν τον ρυθμό τους να φθάσουν στη νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας στην κάμερα της Nova:

Για το πώς αισθάνεται ενόψει του πρώτου ντέρμπι:

"Σίγουρα, είναι ένα ντέρμπι, ασχέτως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ τώρα. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προσωπικά βλέπω ένα δύσκολο ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Εμείς πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε φέτος το αήττητο. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Και έτσι το κοιτάω. Πάμε μόνο και μόνο για τη νίκη".

Για το αν μπορεί η βαθμολογική κατάσταση να επηρεάσει την εικόνα του αγώνα:

"Όχι, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ.

Σίγουρα είναι μία μεγάλη ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε έτσι, σαν μία μεγάλη ομάδα και όχι σαν μία ομάδα που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα".

Για τη φετινή ΑΕΚ:

"Βλέπουμε ότι δυσκολεύεται να σκοράρει. Τώρα, με τον καινούργιο προπονητή προσπαθεί να φτιάξει την αμυντική λειτουργία. Σίγουρα, η ΑΕΚ θα κλειστεί πίσω με πολλούς παίκτες. Θα έχει και πολλούς παίκτες στο κέντρο. Θα προσπαθήσουμε να διασπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε".

Για τις λύσεις που έχει ο Ολυμπιακός στην άμυνα:

"Σίγουρα, υπάρχουν λύσεις. Το βλέπουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και σε άλλες θέσεις. Όποιος παίκτης και να παίξει αποδίδει το ίδιο καλά. Φαίνεται και στα αποτελέσματα. Αυτό πιστεύω θα γίνει και με την ΑΕΚ. Όποιος κληθεί να παίξει, πιστεύω θα παίξει το ίδιο καλά με τους άλλους παίκτες".

Για το αν μπορεί η νίκη επί της Μονπελιέ να επηρεάσει την ομάδα:

"Πιστεύω ότι πήραμε το μάθημά μας. Θα μπούμε με ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα παίζουμε με μία πιο μεγάλη ομάδα. Άσχετα απ' τη θέση της στη βαθμολογία. Ουσιαστικά είναι ένα ντέρμπι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι επειδή κερδίσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά απ' την αρχή και να σκοράρουμε γρήγορα, ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης στη Γερμανία, κόντρα στη Σάλκε:

"Εμείς κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά. Ξεκινάμε τώρα με το ντέρμπι. Είμαστε επαγγελματίες. Θα πάμε για τη νίκη στα δύο επόμενα ματς, ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία στη Γερμανία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου