ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δεν θα παίξει σε ομάδα της Euroleague o Ντόρσεϊ

Δεν θα παίξει σε ομάδα της Euroleague o Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός έβαλε όρο στο "διαζύγιο" του με τον Ντόρσεϊ, ότι ο Αμερικανός σέντερ μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα έχει δικαίωμα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Euroleague. Μόνο στο Eurocup.
O εκπρόσωπος του Τζόι Ντόρσεϊ στην Ελλάδα, Γιώργος Δημητρόπουλος, γνωστοποίησε πως ο πελάτης του δεν θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της Euroleague έως το τέλος της σεζόν.
Και αυτό λόγω ότι στο "διαζύγιο" που επήλθε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Αμερικανό σέντερ στον όρο που κάνει λόγο πως ο παίκτης απαγορεύεται να συμφωνήσει με άλλη ομάδα επιπέδου Euroleague έως το τέλος της σεζόν.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ λοιπόν, αν δεν επιστρέψει στο ΝΒΑ και επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αυτό θα μπορεί να το κάνει μοναχά για ομάδα που αγωνίζεται στο Eurocup ή που δεν παίζει σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με οποιοδήποτε άλλο σύλλογο μπορεί να συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός από τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στην Euroleague.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το να μην συναντήσει ως αντίπαλο τον Τζόι Ντόρσεϊ στη συνέχεια της Euroleague.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου