ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Νίκη με ανατροπή για Σάλκε

Νίκη με ανατροπή για Σάλκε

Η Σάλκε βρέθηκε να χάνει από τη Βέρντερ Βρέμης (0-1), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών (2-1), στο πλαίσιο του γερμανικού Πρωταθλήματος.
Στη δεύτερη θέση της Bundesliga παρέμεινε η Σάλκε, που νίκησε τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στη "Veltins Arena", αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, φτάνοντας τους 23 βαθμούς έναντι 30 της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από έντεκα αγώνες.

Στο 16', ο Άαρον Χαντ με αριστερό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής "έγραψε" το 1-0 για την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου αντέδρασε και σε διάστημα εννέα λεπτών σημείωσε δύο τέρματα. Στο 60', ο Νοϊστάντερ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 69' ο Ντράξλερ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης, με αριστερό σουτ απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέρντερ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Συνοπτικά:

Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης 2-1 (60' Νόιστεντερ, 69' Ντράξλερ-16' Χαντ)

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα...


 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλκε (Χούουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς (90' Μόριτς), Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι (46' Ντράξλερ), Χούντελααρ (63' Μαρικά).

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Μιέλιτς, Γκέμπρε Σελασιέ, Λουκιμία, Παπασταθόπουλος, Σμιτς (90' Πρεντλ), Γιουνιούζοβιτς (81' Ακπαλά), Ντε Μπρούινε, Χαντ, Αρναούτοβιτς, Ελία (67' Φέλκρουγκ), Πέτερσεν

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου